збуњен
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
Ne volim deja vu, trebaju mi nove stvari
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nkad nista od nasSada kada sam postao stvarno mator, imam 30 godina (u jebbote) mislim da sam zaista postao faca... Mislim, ako bih se zabavljao sa nekom "prosecom" devojkom, ona bi morala da bude zaista srecna sto je sa ovakvim igracom kao sto sam ja...
Mislim da bih mogao da postavljam uslove...
Recimo, ako devojka, ne zna koje Del Shannon, ja nemam sta da trazim sa njom.. Ili ako ne zna ko je Jeff Wayne... Meni takva devojka zaista ne treba... Malo ce ih biti koje znaju, ali te ce bar nesto vredeti!
Sta mislite o postavljanju ovakvih uslova!?
Ono sto je najzanimljivije je da ja ne podstavljam neresive uslove - SVAKO ko cuje neku pesmu od njih bi rekao "ej pa to sam cuo"!Znaci nista nepoznato...
odgovoricu krajnje ozbiljno:Sada kada sam postao stvarno mator, imam 30 godina (u jebbote) mislim da sam zaista postao faca... Mislim, ako bih se zabavljao sa nekom "prosecom" devojkom, ona bi morala da bude zaista srecna sto je sa ovakvim igracom kao sto sam ja...
Recimo, ako devojka, ne zna koje Del Shannon, ja nemam sta da trazim sa njom.. Ili ako ne zna ko je Jeff Wayne... Meni takva devojka zaista ne treba... Malo ce ih biti koje znaju, ali te ce bar nesto vredeti!
Ono sto je najzanimljivije je da ja ne podstavljam neresive uslove - SVAKO ko cuje neku pesmu od njih bi rekao "ej pa to sam cuo"!Znaci nista nepoznato...
Sada kada sam postao stvarno mator, imam 30 godina (u jebbote) mislim da sam zaista postao faca... Mislim, ako bih se zabavljao sa nekom "prosecom" devojkom, ona bi morala da bude zaista srecna sto je sa ovakvim igracom kao sto sam ja...
Sada kada sam postao stvarno mator, imam 30 godina (u jebbote) mislim da sam zaista postao faca... Mislim, ako bih se zabavljao sa nekom "prosecom" devojkom, ona bi morala da bude zaista srecna sto je sa ovakvim igracom kao sto sam ja...
sedis kuci,kucas test za njih i sve mislis u sebi `boga mu,kako sam ja pametan`...![]()
pa mislim o postavljanju ovih uslova sledece - mogu da ih priuste sebi bas dobri frajeri,ali ono bas bas dobri - sto ti ipak nisi,i kontam da tebi nije lako ni bez njih da nabacis nesto tako da bih ti ja savetovala da se uzdrzis toga,da ne bi zavrsio medj monasimasto je sigurno sigurno je!
e imam ja jednu drugaricu koja ispunjava tvoje uslove
zrikava je, nema zube, sepa na jednu nogu (kraca joj je od drug)
ali zna ko je Del Shannon i Jeff Wayne
odgovara?![]()
znas da imam pravoTaj rad!
![]()
znas da imam pravo![]()
* Da je pedantan, sto ne znaci da ne moze ili ne treba da radi nesto gde ce da se dobro isprlja ali da ne sedi takav vec da se opere i presvuce
* Da mi je najbolji prijatelj, to je na neki nacin preduslov ako se misli na zivotnog saputnika
* Da imamo dobar seks
* Da se ne ponasa kao da je sa mnom iz navike vec da se s vremena na vreme ponasa kao da smo na pocetku veze
* Ovo je izlizano ali da je duhovit, da se smejemo zajedno i da mi nije dosadno u njegovom drustvu
* Da izgleda prirodno a ne vestacko kao npr. da nema karakteristican trendi izgled tipican za vecinu (da ne nabrajam sta tu sve spada jer se mozda neko i nadje prozvanim)
Ima jos ali ovi su najvazniji
Da nizak sam, samo 180...![]()
Au ti ga bas pretera....![]()
cime li sam ovo zasluzilaTebi cu progledati kroz prste!![]()
piso si negde 178 a i da je 180 nije dovoljno...doduse mozda bi mogo da budes car liliputanaca,al ovako slabo...Da nizak sam, samo 180...![]()
* Da je pedantan, sto ne znaci da ne moze ili ne treba da radi nesto gde ce da se dobro isprlja ali da ne sedi takav vec da se opere i presvuce
* Da mi je najbolji prijatelj, to je na neki nacin preduslov ako se misli na zivotnog saputnika
* Da imamo dobar seks
* Da se ne ponasa kao da je sa mnom iz navike vec da se s vremena na vreme ponasa kao da smo na pocetku veze
* Ovo je izlizano ali da je duhovit, da se smejemo zajedno i da mi nije dosadno u njegovom drustvu
* Da izgleda prirodno a ne vestacko kao npr. da nema karakteristican trendi izgled tipican za vecinu (da ne nabrajam sta tu sve spada jer se mozda neko i nadje prozvanim)
Ima jos ali ovi su najvazniji
piso si negde 178 a i da je 180 nije dovoljno...doduse mozda bi mogo da budes car liliputanaca,al ovako slabo...![]()
cime li sam ovo zasluzila![]()
.....a da i da je hrabriji od mene obavezno....gluplji moze ili dzabe pametniji ako nije hrabriji![]()
lako je reci da je neko previsok,mnogo je teze sagledati sebe objektivnoMozda si ti previskoa za zensko pa su ti svi normalni "niski" nista cudno... Jos ako noosis broj 42
![]()