Deni72
Početnik
- Poruka
- 9
Za nekih 20-tak dana je vencanje dvoje ljudi,on je srecan,mada se malo plasi braka.Hajde ohrabrite ga
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za nekih 20-tak dana je vencanje dvoje ljudi,on je srecan,mada se malo plasi braka.Hajde ohrabrite ga
Ti bas umes coveka da utesisNemaš čega da se plašiš, ako si oženjen nisi uštrojen.
I uvek imaš šansu za popravni; ja sam se ženio dva puta i ništa mi ne fali (bar ja mislim da mi ništa ne fali), a svaki sledeći put je sve lakše.
Ti bas umes coveka da utesis
A tu je i momacko vece (ili dva)ako zaglavite.A posle zaboravi na momacke veceri,malo po malo.
oleeeeoleoleoleeeeee
denivenčajseeeeee
denivenčajseeeeeeee
iolećaaan iolećaaan
oleeoleoleoleeeee
denivenčajsezameneeeee
denivenčajsezameneeee
E baš ćeš za plašljivog Denija da se udaješ... ne dam...
Izaberi nekog neustrašivog i iskusnog...
sad treba ja da te učim...
A ti Deni dušo, ako se bojiš, ostani kod kuće
slušaj, stižu me godine
isto ko eli mekbil koju sam gledala u mladim godinama i nikada to sebi neću oprostiti
jer je ona bila anoreksična što je kul a ja nisam.
e
ovih dana svi navalili da me udaju
golub kaže to što svi vidite da kaže
frizerka kaže nađi nekog sa stanom, nema veze jel visok, jel ima stomak, sve se to svede na isto
teta na mom.. khm radnom mestu.. me tera da izmenjujem kontakte sa svim stancima koji nas posete, da se udam u bolje sutra i svetliju budućnost
ne znam ne znam