Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.572
Kako nas truju sa gmo i kamtrejlsima a i uvalili nam siromasni uranijum nece se ovajde ovde
Ovaj genije od eremija nije shvatio da donor postajes kada bacis kasiku a ne kao ziva jedinka![]()
Naravno da necu.
aj daj makar krv
makar kostanu srz
makar kosu nekome za transplantaciju
sto si stipsa?
PA naravno, zasto bi me bilo briga sta ce da rade sa mojim organima kada umrem![]()
Ako to iskoriste u humane svrhe, jos bolje.
А јеси ли ти свестан да могу за добру лову управо ти доктори које ти сам ПРОГЛАШАВАШ ГЛУПАЦИМА И НЕЗНАЛИЦАМА да те живог прогласе мртвим И ДА ТЕ ОДЕРУ КАО ЈАРЦА, а??? Исто као у Жутој кући, а?
Дају ти инјекцију спавалицу - и довиђења...
Ако од једног човека може да се узме 24-27 органа... и да се обезбеди органима 4 пацијента ПА РАЗМИСЛИ САМ КАКВА ЈЕ РАЧУНИЦА...... неком доктору је довољно да "звекне" неколико пацијената и да ужива цео живот.........
Ти си дечко на свом месту, чупакабра, само си некако слаб, неодлучан, никакав
Однеси ти први ту флашу вискија па ће ту ногу што јеврејину треба (сломио ону прву играјући окретне игре) да одсеку тој другој некој жени у следећем кревету, а не твојој
Опасуљи се мало!
- - - - - - - - - -
. . .
Zašto bi bilo ko izlagao leš, ne vidim u tome ništa poetično, samo jedan paganski običaj koji se poštuje i u razvijenim zemljama. Čovek je umro, šta ima da ga gledaju onako pobelelog.
Doduše, zapad je nešto dalje otišao u tome, napravili su posao od koga se odlično zarađuje, pa leševe našminkaju tako dobro da pomisliš da će sahraniti čoveka koji spava, Božemeoprosti.
PA naravno, zasto bi me bilo briga sta ce da rade sa mojim organima kada umrem![]()
Ako to iskoriste u humane svrhe, jos bolje.
Zašto bi bilo ko izlagao leš, ne vidim u tome ništa poetično, samo jedan paganski običaj koji se poštuje i u razvijenim zemljama. Čovek je umro, šta ima da ga gledaju onako pobelelog.
Doduše, zapad je nešto dalje otišao u tome, napravili su posao od koga se odlično zarađuje, pa leševe našminkaju tako dobro da pomisliš da će sahraniti čoveka koji spava, Božemeoprosti.
Ti si školovani Mita bio i ostao, znaš nešto više od njega, ali si paranoik i nema ti spasa. Srpsko zdravstvo jeste najgore u Evropi, ali nam doktori nsu masovne ubice.
Pa nije problem da me neko raskomada u rezervne delove kad riknem ili pred samo rillknjavanje. Nije tu nista lose i sllazem se s tim. Ali ako bude lzoupotrebe, to je problem!
Ви комунисти сте научили да вас сместе у кантице као пепео - а ја сам православац И УЖАСАВАМ СЕ СКРНАВЉЕЊА ПОСМРТНИХ ОСТАТАКА БИЛО КОГ ЧОВЕКА... ево ова тема показује колика је пустош у главама људи..........
Ti si školovani Mita bio i ostao, znaš nešto više od njega, ali si paranoik i nema ti spasa. Srpsko zdravstvo jeste najgore u Evropi, ali nam doktori nsu masovne ubice.
Ви комунисти сте научили да вас сместе у кантице као пепео - а ја сам православац И УЖАСАВАМ СЕ СКРНАВЉЕЊА ПОСМРТНИХ ОСТАТАКА БИЛО КОГ ЧОВЕКА... ево ова тема показује колика је пустош у главама људи..........
Немој бре ти да дајеш вредносне оцене, немаш везе са везом. Твој капацитет за детекцију моралних квалитета + два и по евра, таман за један јачи капућино.
. . . ni afera sa kradjom beba nije dobila epilog!Samo potpuno glupi i ograniceni ljudi mogu da budu protiv ovoga.
Znao sam da je verski fazon.
Zar nije to jevrejski fazon za neskrnavljenje lesa?
Elem ti bi sutra pustio nekog clana porodice da daleko bilo umre jer ne das da te seckaju ni mrtvog?
Znao sam da je verski fazon.
Zar nije to jevrejski fazon za neskrnavljenje lesa?
Elem ti bi sutra pustio nekog clana porodice da daleko bilo umre jer ne das da te seckaju ni mrtvog?