Uskoro se selim za NS... :)

Koje su to mogucnosti u BG bitne za normalan zivot koje NS ne daje? :think:

Ja sam se skoro doselila u NS iz Beograda i rekla bih da Beograd ipak ne pruža veće mogućnosti.
Štaviše, ja sam jedva čekala da zbrišem iz haotičnog Beograda u NS (a rođena sam beograđanka). Eto.
Jedino što mi ne odgovara što su malo ovde lenji i spori ljudi :lol: ..i skoro niko se ne javlja na telefon :eek: .. dok se nešto dogovoriš, treba ti 100000000000 poruka.. Sad, reći ćete, ovde treba da pričamo o gradu, a ne o ljudima, no ko što neko gore reče, ljudi su ti koji čine grad :mrgreen: . Ne znam, možda je meni ušlo previše u krv da stalno nešto žurim i hoću "odmah i sad" ? :lol:

Sviđa mi se što skoro svugde mogu peške.. ne moram da pogubim pola veka po prevozima.... i čistiji je nego Beograd.. blizu mi je Tvrđava.. blizu priroda...
Neki su se žalili da nema nekog posebnog noćnog života, meni je to ok, nisam neki kafanski tip..

Ima tu još mnogo toga, tek sam krenula da sređujem utiske, za sada sam se ovog setila, no definitivno se nisam pokajala što sam se ovde doselila :).

Pa ovako..ja sam pre zivela u SU....i onda kad sam dosla u NS....to je bila ogromnaa promena...na bolje..:ok:
Meni su ljudi ovde ok,grad je lep,ima mnogo lepih mesta za setnju...ma divota...:D
A sto se tice BG...meni je tamo nekako uvek prevelika guzva..ne moze covek ni na miru da proseta...:aha:

moja impresija je da je NS dobar 7 dana,da malo iskulirash...a posle toga,kao da si otishao sa babama i dedama u banju...smorchina...chak je i jedan drugar iz BG-a otishao da zhivi u NS sa devojkom i izdrzhao je tri meseca...do 3 popodne je razmishljao da se ubije,a od 3 kako...e sad,to je moj sud,i ja uvek kazhem,da ne mora da znachi da je to tako,i da svi tako dozhivljavaju taj grad...za moj ukus je previshe ravan...a i za razliku od Bg-a,u NS-u mi se chini da imash dva fazona...napucane tipove i ribe,i "kloshare" (ne mislim bukvalno,vec onako...pankerski fazon ili kako vec da ga okarakterishem...)...to je moj utisak...

moja impresija je da je NS dobar 7 dana,da malo iskulirash...a posle toga,kao da si otishao sa babama i dedama u banju...smorchina...chak je i jedan drugar iz BG-a otishao da zhivi u NS sa devojkom i izdrzhao je tri meseca...do 3 popodne je razmishljao da se ubije,a od 3 kako...e sad,to je moj sud,i ja uvek kazhem,da ne mora da znachi da je to tako,i da svi tako dozhivljavaju taj grad...za moj ukus je previshe ravan...a i za razliku od Bg-a,u NS-u mi se chini da imash dva fazona...napucane tipove i ribe,i "kloshare" (ne mislim bukvalno,vec onako...pankerski fazon ili kako vec da ga okarakterishem...)...to je moj utisak...

Svidela mi se ova impresija kako je previse ravan XD
To i meni smeta...mada opet, svaki put kad odem za BG psujem sve po spisku na svaki uspon...
( osim ako nije neka metafora bila u pitanju - oprosticete plavusi) XD

Sto se tice ostalog, istina je da je malo mrtav.
Doduse ja spadam u ovu klosarsku korpu a nama je uvek lepo :D
Jos dok smo bili mladji, ajao, zabijemo se na neku fontanu i do 7 ujutro s gitarom , uvek ti neko pridje, upoznas nekog novog. Tako celo leto.
Sredom metal vece u Droljistu a vikendom rock , pivo i bezanje od matorih pedofila u istom tom Droljistu.
Pa svirke na Gradilistu itd.

sad smo malo matoriji pa vise nekako ne ide...
Al opet, ako imas dobro drustvo sve se sredi:)

Realno, to bih sve mogla i sada da radim tako da se definitivno SVE svodi samo na to kakav vid zabave preferiras . Uvek imas u NS sta da radis, pitanje je samo da li je to nesto sto zelis i da li zelis na taj nacin da se zabavljas:D

Svidela mi se ova impresija kako je previse ravan XD
To i meni smeta...mada opet, svaki put kad odem za BG psujem sve po spisku na svaki uspon...
( osim ako nije neka metafora bila u pitanju - oprosticete plavusi) XD

Sto se tice ostalog, istina je da je malo mrtav.
Doduse ja spadam u ovu klosarsku korpu a nama je uvek lepo :D
Jos dok smo bili mladji, ajao, zabijemo se na neku fontanu i do 7 ujutro s gitarom , uvek ti neko pridje, upoznas nekog novog. Tako celo leto.
Sredom metal vece u Droljistu a vikendom rock , pivo i bezanje od matorih pedofila u istom tom Droljistu.
Pa svirke na Gradilistu itd.

sad smo malo matoriji pa vise nekako ne ide...
Al opet, ako imas dobro drustvo sve se sredi:)

Realno, to bih sve mogla i sada da radim tako da se definitivno SVE svodi samo na to kakav vid zabave preferiras . Uvek imas u NS sta da radis, pitanje je samo da li je to nesto sto zelis i da li zelis na taj nacin da se zabavljas:D
Mislis na neku od 3,5 fontane u gradu ? :lol:
A za Gradiliste je bas njesra sto su zatvorili , aj Dvoriste manje vise , ima i sada takih mesta kao recimo CK i tu u "Kineskoj cetvrti " al nesto tipa Gradilista bas fali ... :(

Haha, ma iskreno mi samo na ovoj kod Porte visimoXD
Ali nekako mi je lepse zvucalo "na fontani" nego "Na Mileticu? :)

Dvoriste mi je bilo interesantno kad sam bila klinka...u srednjoj. Mama me pustala vikendom i svake druge srede kad idem poslepodne u skolu i to je bio dogadjaj o kojem se posle pricalo dve nedelje :D
Bili smo sami sebi jako "bitni":)

Slazem se za Gradiliste u potpunosti.

CK13 mi je super zato sto pruza malo veci repertoar od Dvorista. Od svirki do pesnickih veceri, projekcija filmova i raznoraznih radionica ( koje nazalost retko kad zazive zbog slabog interesa) :D
Nadje se za svakog ponesto.

Sto se ovoga tice potpuno sam neobavestena :(

Haha, ma iskreno mi samo na ovoj kod Porte visimoXD
Ali nekako mi je lepse zvucalo "na fontani" nego "Na Mileticu? :)

Dvoriste mi je bilo interesantno kad sam bila klinka...u srednjoj. Mama me pustala vikendom i svake druge srede kad idem poslepodne u skolu i to je bio dogadjaj o kojem se posle pricalo dve nedelje :D
Bili smo sami sebi jako "bitni":)

Slazem se za Gradiliste u potpunosti.

CK13 mi je super zato sto pruza malo veci repertoar od Dvorista. Od svirki do pesnickih veceri, projekcija filmova i raznoraznih radionica ( koje nazalost retko kad zazive zbog slabog interesa) :D
Nadje se za svakog ponesto.

Sto se ovoga tice potpuno sam neobavestena :(

Pa da u porti je kul leti , uvek sam vise voleo da sedim tamo sa nekom cugom nego da se guram u LT po kaficima i "klubovima " ,a i uvek sretnes gomilu poznatog sveta :D
A sto se tice "Kineske cetvrti " pa ima onaj Auris , Route za svirke , Compresor za rejv ,Davna vremena (to je kafana :D) , a sada i SKC Fabrika gde se odrzava To Be Punk upravo sada :mrgreen:,a tu je i NS Time u blizini i Manual gde je prosle godine bio pomenuti fest i tako... mada sa obzirom na kapacitet pomenutog dela Limana moze tu jos svasta nesto da se napravi :D
@ Eva Braun pa i ovo spada u upoznavanje eventualnih buducih sugradjana sa pojedinim aspektim zivota u NS :mrgreen: al ako treba prebaci na drugu temu :)

A sta, u BG-u od ranog jutra lete hovercraftovi i jasu kentauri, a od podneva svemirski brodovi i vila Ravijojla?
A sto se tice toga da je Novi Sad ravan, evo ti kontraargument. U BGu moram svuda da se pentram :P

mozhe biti...mada mi ribe nisu izgledale kao podgrejani leshevi... :)
izlazak petak,sbota,i do sledeceg petka,sedi kuci,ili mozhda preko dana,neko pivce i slichno...za razliku od bg-a,koji "ne spava"!

Greska. Npr cetvrtkom i veci deo klubova u gradu radi ( npr Giardino imas zivu muziku )... A sta ces vise? Reci mi koji normalan i poslovan covek izlazi svaki *ebeni dan? Mislis da bi imao snage da svako jutro dolazis kuci u 4-6, spavas 3 sata, trcis na posao, radis 8-10 sati, vratis se kuci, malo odmoris i onda opet tako? Nije ni cudo sto nam drzava propada kada je ljudima stalo samo do zaj**avanja!!!

Greska. Npr cetvrtkom i veci deo klubova u gradu radi ( npr Giardino imas zivu muziku )... A sta ces vise? Reci mi koji normalan i poslovan covek izlazi svaki *ebeni dan? Mislis da bi imao snage da svako jutro dolazis kuci u 4-6, spavas 3 sata, trcis na posao, radis 8-10 sati, vratis se kuci, malo odmoris i onda opet tako? Nije ni cudo sto nam drzava propada kada je ljudima stalo samo do zaj**avanja!!!
E bas sam to hteo da kazem. Ljudi se bahate, grad koji nikad ne spava, mi smo najjaci, ludi smo, ovo ono, .... Zaista, ovo svodi radnu sposobnost ljudi na nivo omanjeg lemura.

Back