Uskoro počinje: Kovertom i do stana u Beogradu na vodi

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
Ко још није прерастао чика Андерсона може да се дружи са савременим бајкама
Uskoro počinje: Kovertom i do stana u Beogradu na vodi

Beograd -- Od početka septembra građani su imali priliku da sakupljaju račune, a uskoro će moći i da počnu da ih šalju.

Vlada Srbije pokreće novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

I dok se čeka zvanična najava Ministarstva finansija, mediji prenose da će početi 15. novembra, ali će koverte, bez plaćenih markica, moći uskoro da se šalju. Čeka se svakog dana da nadležni proglase početak slanja.


Ovog puta nagradna igra će biti organizovana u dva kola. Prvo kreće polovinom novembra, a srećni dobitnici biće izvučeni do kraja godine. Drugi krug biće organizovan početkom 2021. godine.

Učesnici moraju da prikupe najmanje deset fiskalnih računa izdatih od 1. septembra i to za najmanje 100 dinara. Koverte će moći besplatno da šalju, kada stignu u "Pošte Srbije". Važno je da znaju da maloletnima nije dozvoljeno učešće u nagradnoj igri. Tako da će bez poklona ostati ukoliko su računi poslati u ime dece i unuka.

Nagrade su vredne, pa će najsrećniji moći da postanu vlasnici automobila fijat 500L, stana u naselju Zemunske kapije ili pak luksuznog stana u Beogradu na vodi.

Pravo učešća imaju sva punoletna lica s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, izuzev onih koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika.

Podsetimo, nagradna igra Uzmi račun i pobedi prvi put je bila organizovana u martu 2017. godine s nagradnim fondom vrednim 135 miliona dinara.

Ova nagradna igra za cilj ima suzbijanje sive ekonomije i edukaciju građana o značaju izdavanja fiskalnih računa.
 

Back
Top