Uskoro nećete moći da reklamirate račune za struju jer se zatvaraju EPS blagajne

Evo i u belom svetu ne postoji mogucnost da odete na neki salter drzavne (ovde kod mene samo i takva postoji) elektrodistribucije i platite racun. Mozes da platis samo online ili u banci. @nesko101 @јанпи i @mario80 - koji je to triling asova, triling koji ne zna ni gde im je doope a ne da, ne daj boze, znaju nesto ozbiljnije, kod njih svaka "informacija" laz ili dezinformacija.

Edit.
ispravka, @јанпи zna gde je Mali (ne mislim na ministra) a gde Veliki Zvornik. Izvinjenje care.
Nisi ti bas u klasi @nesko101 i @mario80
Овако..
у самом Београду су уназад 50 Година шалтери за рекламације препуни,Редови се чекају и свако има на нешто се жали.
Зашто се Грађани жале-ЗАТО ШТО ИХ ДРЖАВА КОНСТАНТНО ПЉАЧКА.
ко себе сматра опљачканим.Тај има право да се жали.
И ј сам се овде жалио..али стриктно путем Преписке.
Они су мени ДУЖНИ ДА одговоре у року од 7-10 дана.
Уколико се то не деси,ја њих добијам у евент. Спору.
Само се код Нас још увек чека у неким Редовима за најосновнију рекламацију.
Значи --не ради се о самом Плаћању него о РЕКЛАМАЦИЈАМА...
Код нас се струја масовно краде..Ми смо превазишли и самог Брата Теслу око познавања Струје(бар се види да смо РОД,нема Грешке).. :D
Потрошачи се масовно жале?
Зашто је то тако?

Овако..
у самом Београду су уназад 50 Година шалтери за рекламације препуни,Редови се чекају и свако има на нешто се жали.
Зашто се Грађани жале-ЗАТО ШТО ИХ ДРЖАВА КОНСТАНТНО ПЉАЧКА.
ко себе сматра опљачканим.Тај има право да се жали.
И ј сам се овде жалио..али стриктно путем Преписке.
Они су мени ДУЖНИ ДА одговоре у року од 7-10 дана.
Уколико се то не деси,ја њих добијам у евент. Спору.
Само се код Нас још увек чека у неким Редовима за најосновнију рекламацију.
Значи --не ради се о самом Плаћању него о РЕКЛАМАЦИЈАМА...
Код нас се струја масовно краде..Ми смо превазишли и самог Брата Теслу око познавања Струје(бар се види да смо РОД,нема Грешке).. :D
Потрошачи се масовно жале?
Зашто је то тако?
Odgledaj 1147-mu epizodu Drzavnog posla i vidi upustvo za koriscenje magneta za sporie okretanje brojila. Jos je aktuealna...

Cekaj, reklamacije se daju na salterima EPS-a (koliko se secam u Beogradu su bili na 4 lokacije, Masarikova, Banovo Brdo, Zemun i Krnjaca) ali i pre 16-17 godina si mogao da online podneses reklamaciju. Secam se da je po ocitavanju i izdavanju novih racuna red iz EDB na Keju u Zemunu bio otprilike do Venecije, svi u redu kukaju, zapomazu, nisam mi mame mi potrosio toliko, lazu, kradu, otimaju... sad povezah chika marijov lik sa nekim iz tog reda koji je zapomagao da sam ga cuo na Starom shlepu cak, slicano kukanje, sirotinja je i bogu teska.

Autorska
Od februara iduće godine samo u velikim gradovima imaće EPS blagajne ostale se zatvaraju zbog štednje.Dakle kada vam pogreši ili se ne očita brojilo na vreme pa ti sledeći mesec sve obračuna zajedno i uđete u najskuplju zonu cena struje onda vam ni sam Bog ne može pomoći a da vas ne oderu po džepu.Toliko o SNS gazdama EPS-a pa glasajte i dalje za njih.
Ti se žališ kod šefa blagajne Kurtija i službenice Vjose Osmani
Nemamo mi više ništa sa tim brojilima. dozvolili iz USA/EU

EPS ima 20 hiljada zaposlenih i svi su lopovi!? Kako znas? Znaci sve ih otpustiti i u apsanu a tebe zaposliti recimo u TE Nikola Tesla da pritiskas dugmice, mozes da radis i na salteru za reklamacije u Masarikovoj i da se malo oparis kad si vec sirotinja. I u novcaniku i u glavi.
Šta ti nije jasno?
Vučić je lopov i ceo SNS je isto,tako je i sa EPS-om.

Ti se žališ kod šefa blagajne Kurtija i službenice Vjose Osmani
Nemamo mi više ništa sa tim brojilima. dozvolili iz USA/EU
Elektorosever je deo EPS-a i postoje dva dalekovoda preko kojih Srbija prodaje struju na Kosovu.

A zbog? Nisi ti ništa bolji od Vučića. Možda si čak i gori. Ovde već možda i 15 godina račune možeš platiti samo u banci ili pošti. I uvijek ćeš moći da reklamiraš grešku. Ako ništa preko maila. Znaš 21 vijek. Većina ljudi svakako i radi tako.
A vidim svi imaju znanje o elektronskom paćanju kao ti.
A to što me upoređuješ sa lopovom Vučićem koji je na vlasti i prodao Srpske svetinje i razorio SPC nikada ti neću oprostiti samo da znaš.

Odgledaj 1147-mu epizodu Drzavnog posla i vidi upustvo za koriscenje magneta za sporie okretanje brojila. Jos je aktuealna...

Cekaj, reklamacije se daju na salterima EPS-a (koliko se secam u Beogradu su bili na 4 lokacije, Masarikova, Banovo Brdo, Zemun i Krnjaca) ali i pre 16-17 godina si mogao da online podneses reklamaciju. Secam se da je po ocitavanju i izdavanju novih racuna red iz EDB na Keju u Zemunu bio otprilike do Venecije, svi u redu kukaju, zapomazu, nisam mi mame mi potrosio toliko, lazu, kradu, otimaju... sad povezah chika marijov lik sa nekim iz tog reda koji je zapomagao da sam ga cuo na Starom shlepu cak, slicano kukanje, sirotinja je i bogu teska.
Magnetom na novo digitalno brojilo je isto kao da tebi tako jadnom neznalici daju trafostanicu da održavaš.

Zamisli imaju. Odnosno većina ima. I da ponovim. Ukidanje plaćanja na šalteru ne znači da se ukida mogućnost podnošenja prigovora i reklamacije na šalteru.
Alo bre jel si ti normalan'
Zatvaraju sve i smanjuju zaposlene i ti misliš da oni iz manjih gradova mogu svoje probleme da rešu preko interneta?Nisi ti normalan majke mi.

Alo bre jel si ti normalan'
Zatvaraju sve i smanjuju zaposlene i ti misliš da oni iz manjih gradova mogu svoje probleme da rešu preko interneta?Nisi ti normalan majke mi.
Prvo ja i ti nismo čuvali ovce zajedno pa da mi se tako obraćaš. Drugo problemi tih iz malih mesta se svakako rješavanju u većim mjestima. A znaš ima i žalba pismenim putem.

Magnetom na novo digitalno brojilo je isto kao da tebi tako jadnom neznalici daju trafostanicu da održavaš.
A ko je gore napisao da vise od pola Srbije nije preslo na nova digitalna brojila? A? Ili si lagao gore ili lazes ovde, treceg nema.
Pazi kad ni na vikendici na Fruskoj gori nemam digitalno nego staro EI brojilo na zamajac (tocak) a mogu misliti kako je u toj vuko.y.ebini (u odnosu na razvijene krajeve) gde ti zivis, prosto je neverovatno da imate struju. I interMet.

Back