Uskoro krece novi rat u Bosni u kojem ce Republika Srpska postati nezavisna ili nestati

Da li će izbiti rat?

• DA

glasova: 4 13,8%
  • NE

glasova: 25 86,2%

• Ukupno glasova
    29
Kad Tihi Kataklizma nesto objavi onda znate o cemu se ne treba sekirati.
Postotak njegovih uspesnih predvidjanja je priblizno ravna nuli.

Najjace fora je kad je pokrenuo temu i stavio link u kojem lepo pise da 200 (dve stotine) poljoprivrednika protestuje u Londonu- naslov je bio kako 40 000 traktora blokira London.
Mislim od 200 poljoprivrednika do 40 000 traktora- to moze samo kolega Tihi Kataklizma.
Danas Tihi kaže da je bio snajperista.:hahaha:
Kako nekim ljudim treba malo da raspire maštu. Kupio lupu kod kineza da vježba za snajper:hahaha:
On bi promašio i Andskog kondora:hahaha:

Pa što ne urade ništa? Evo nedelju dana, SIPA operiše samo na teritoriji FBiH (tj nalazi se u Srpskoj, a bavi se slučajevima isključivo u FBiH) i niko nije uhapšen. Mada šta vas muslimane boli uvo, vama bitno jedino da američki ambasador kaže da neće biti podele i vama dovoljno. Narod koji živi od simbolične podrške na 23% smogistana.

"Nije mu tamo mjesto"

Dodik pozvan na konferenciju o antisemitizmu u Jerusalem: Odmah uslijedile najave bojkota učesnika​

Da mu i oni ne kažu ko Vučić: Mile, ne dolazi :zcepanje:
Muslimani u Bosni podsećaju na Muslimane Gaze, pobedili su kjafire tako što će Tramp da ih raseli po svetu i napravi ogroman luksuzan rezort koji će istovremeno služiti za aktivnosti Mosada na Siriju i Egipat. Uzdravlje da vam svaka pobeda bude takva :pivce:

pogledaj Ukrajinu

ni tamo obican narod nije hteo rat 99% pa izgibe milion i po ljudi
u Ukrajini je postojala jedna strana (banderovsko - galicijska) koja je imala sponzore u vidu zapada i druga koja je zapuštena zato što Rusi nisu na vreme namirisali pretnju i mislili su da će Ukrajina biti kao Belorusija njihova zemlja za vek i vekova.

Ovde je situacija naime drugačija, Muslimani nemaju ni vojsku (dele sa Srbima i Hrvatima), ni brojnost (kataklizmično loš fertilitet i ogromni redovi ispred ambasada Nemačke i Švedske u Sarajevu).

Pa što ne urade ništa? Evo nedelju dana, SIPA operiše samo na teritoriji FBiH (tj nalazi se u Srpskoj, a bavi se slučajevima isključivo u FBiH) i niko nije uhapšen. Mada šta vas muslimane boli uvo, vama bitno jedino da američki ambasador kaže da neće biti podele i vama dovoljno. Narod koji živi od simbolične podrške na 23% smogistana.
Polako ;)

Najsmešniji je tvoj deo rvatina dodrinaša, kvaziustaša koji još uvek sanja Kroaciju do Drine. Na sreću većina Hrvata se gnuša na vašu muslimanofiliju

.
Ja sam odgovoran za Hrvate koji sanjaju Hrvatsku do Drine pa i istočnije od nje, jednako koliko ti za one Srbe koji sanjaju granice zamišljene Velike Srbije. :kafa:

Ja sam odgovoran za Hrvate koji sanjaju Hrvatsku do Drine pa i istočnije od nje, jednako koliko ti za one Srbe koji sanjaju granice zamišljene Velike Srbije. :kafa:
Ne postoji ništa što se zove Velika Srbija, Srbija je velika onoliko koliko ljudi želi da živi u njoj. Republika Srpska je teritorija koja traži da se pripoji svojoj matici u ogromnoj većini tako da nema sile koja može sprečiti taj proces.

Da sam Hrvat razmišljao bih o Hrvatima Srednje Bosne i Zapadne Hercegovine umesto što bijem tuđu (muslimansku) bitku, ali izgleda da nisu svi dovoljno politički svesni da se slično ophode.

Ne postoji ništa što se zove Velika Srbija, Srbija je velika onoliko koliko ljudi želi da živi u njoj.
To je tvrdio i Hitler za Njemačku.
Republika Srpska je teritorija koja traži da se pripoji svojoj matici u ogromnoj većini tako da nema sile koja može sprečiti taj proces.
Samo što nemaju pravo na to, niti će im itko dati to pravo, a bez dozvole velikih sila mogu samo lajati na Mjesec. Ne bi ni Srbija nastala 1878. da to nije bila zajednička odluka velikih sila koje su to amenovale.
Da sam Hrvat razmišljao bih o Hrvatima Srednje Bosne i Zapadne Hercegovine umesto što bijem tuđu (muslimansku) bitku, ali izgleda da nisu svi dovoljno politički svesni da se slično ophode.
Hrvati srednje Bosne i zapadne Hercegovine imaju svoju državu i zove se Bosna i Hercegovina. Ne znam što ja imam s njima. Zagreb ih je dužan podupirati u opstojenju, kulturi i pravima i to je sva veze između nas i njih.

To je tvrdio i Hitler za Njemačku.
Ljudi u Sudetiji su hteli da budu u Nemačkoj. Pravi problem je kad je krenuo da kidiše na teritorije gde su živeli drugi narodi.

Samo što nemaju pravo na to, niti će im itko dati to pravo, a bez dozvole velikih sila mogu samo lajati na Mjesec. Ne bi ni Srbija nastala 1878. da to nije bila zajednička odluka velikih sila koje su to amenovale.
Srbima u takozvanoj BiH je komforno i ovako gde je 50% teritorije Republika Srpska i gde imaju prava veća nego druga dva naroda, koji se na ostatku teritorije kolju za prevlast (metaforički, a uskoro će biti i bukvalno).

Hrvati srednje Bosne i zapadne Hercegovine imaju svoju državu i zove se Bosna i Hercegovina. Ne znam što ja imam s njima. Zagreb ih je dužan podupirati u opstojenju, kulturi i pravima i to je sva veze između nas i njih.
Naravno da ne znaš ništa kada ceo život provodiš na Krstarici. Čudi me da znaš i da postoje hrvati u protektoratu.

Back