Uskoro krece novi rat u Bosni u kojem ce Republika Srpska postati nezavisna ili nestati

Da li će izbiti rat?

• DA

glasova: 4 13,8%
  • NE

glasova: 25 86,2%

• Ukupno glasova
    29

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
177.746
Siguran da je novi rat u Bosni neizbezan

Sve je postavljeno da do rata dodje

Bosnjaci i lazni visoki predstavnik Smit guraju fakticko ukidanje Republike Srpske

Republika Srpska je na to reagovala ukidanjem ingerencija tuzilastva suda BIH i SIPE na teritoriji RS koje su i tako nametnuli visoki predstavnivi.i ne postoje po Dejtonu

Tuzilastvo Lazne BIH je izdalo poternice za hapsenje predsednika i premijera Republike Srpske

Uskoro ce bosnjacki specijalci

Sve je postavljeno tako da je rat neizbezan

Sta nam je ciniti?

Poslednja izmena:

Sve je postavljeno.da do rata dodje

Bosnjaci i lazni visoki predstavnik Smit guraju fakticko ukidanje Republike Srpske

Republika Srpska je na to reagovala ukidanjem ingerencija tuzilastva suda BIH i SIPE na teritoriji RS koje su i tako nametnuli visoki predstavnivi.i ne postoje po Dejtonu

Tuzilastvo Lazne BIH je izdalo poternice za hapsenje predsednika i premijera Republike Srpske

Sta nam je ciniti?

Тикомире, пријавићемо се у добровољце?

1. SUD tzv BIH izdao naloge za hapsenje svih celnih ljudi republike Srpske - Predsednika, Premijera, Predsednika parlamenta RS
2. Rukovodstvo RS izjavilo da se ne namerava predati
3. Bilo bosnjacka specijalna policija bilo EUROFOR ce pokusati da uhapse rukovodstvo RS sto dovodi do oruzanog sukoba i tu rat krece

Seca knezova v2.0

A svi znamo da je seca knezova 1804. dovela do Prvog Srpskog Ustanka.

Rat je po meni neizbezan .

Ako Bosnjaci poraze Srbe, Republika Srpska nestaje i izvrsice genocid i etnicko ciscenje Srba u RS-u .

Ako Srbi poraze Bosnjake i delove zapada koji ih podrzavaju BIH Se raspada a RS ulazi u konfederaciju sa Srbijom.

Nakon 20 godina tihe patnje dolazimo do raspleta.

Dza ili bu

Dodik tvrdi: Danas je meni, Viškoviću i Stevandiću Sud BiH odredio pritvor​

Miorad Dodik (Foto: E. M./Klix.ba)

Miorad Dodik (Foto: E. M./Klix.ba)
16 sati
FacebookMessengerTwitterEmailEmail
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je na sjednici Narodne skupštine RS (NSRS) da su njemu, premijeru RS Radovanu Viškoviću i predsjedniku NSRS Nenadu Stevandiću određene mjere pritvora.

"Danas nam je određen pritvor", rekao je Dodik obraćajući se Stevandiću i upitavši ga da li je bio upoznat s tom odlukom.

"Eto, od danas smo u pritvoru", dodao je Dodik, nakon čega je sarkastično poručio: "Hoćete nas sad hapsiti? Hajde, pošaljite. Hoćete li doći ovdje nas hapsiti u NSRS?".

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine jučer je izdalo nalog za privođenje Dodika, Viškovića i Stevandića zbog sumnje na napad na ustavni poredak BiH, nakon što se nisu odazvali na saslušanje.

Ukoliko je ovo tačno Dodik, Stevandić i Višković će biti odmah nakon privođenja smješteni u pritvor.

Додари одређен притвор? :sad2:

Одакле се јавља?

Pise ti sve nego si malo funkcionalno nepismen izgleda

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine jučer je izdalo nalog za privođenje Dodika, Viškovića i Stevandića zbog sumnje na napad na ustavni poredak BiH, nakon što se nisu odazvali na saslušanje.

Нису га примили због равних табана?
dobili zec, lisica i medved pozive za regrutaciju. njima se nikako ne ide u vojsku i rat pa počeše da smišljaju kako da to izbegnu.
Lisica se prva seti, ja imam dugačak rep, otsećiću rep, pa će me odbiti. Zec kaže, ja imam dugačke uši, skratiću ih na pola!
Medved kaže, a šta ja da sečem? rep mi mali, uši male...
Lisica ga gleda i seti se, imaš veliku karu, otseci je!
i krenu oni tako na regrutaciju, lisicu odbiju zbog repa, zeca zbog ušiju a medvedu nađu da ima ravne tabane

Sta nam je ciniti?
Ako bi i bio, u šta sumnjam, to bi bio nekakav brzopotezni rat. Dajem mu 24 časa.

Sta nam je ciniti?

Ne krece nikakav rat jer je cela BiH pa i RS pustara...nema ljudi ni za zivota, a kamoli za rata...

To su samo Vucicevi "Banjska spinovi" kojima ce da opravda sledecu izdaju Srba (tj domaci Mi6 zadatak mu...)...posto je one na Kosovu vec izdao...

Vucic spasava sebe i pusta Dodika niz vodu...

...

Ne krece nikakav rat jer je cela BiH pa i RS pustara...nema ljudi ni za zivota, a kamoli za rata...

To su samo Vucicevi "Banjska spinovi" kojima ce da opravda sledecu izdaju Srba (tj domaci Mi6 zadatak mu...)...posto je one na Kosovu vec izdao...

Vucic spasava sebe i pusta Dodika niz vodu...

...

nema ti to pojma

Back