Отварач мозга
Aktivan član
- Poruka
- 1.581
Bestije su vestijema je, kako ne. napraviti nalog je posao od par minuta
mada se lako odaju oni neveshti
Bestije su vestijema je, kako ne. napraviti nalog je posao od par minuta
mada se lako odaju oni neveshti
Pa da i oni hahaMislis muzevi![]()
Pa ako ti se sviđa šta pišu.Ako neki novi nickovi lajkuju vaše starije postove da li to znaci da mu se trebate javiti u pp ? Mene to realno iritira
Pitam za drugaricu
A malo mi je veceras i dosadno …..
![]()
Paulice, s obzorim da si napisala da volis samo seks kao telesni odnos, to moze i PP.Ne razumem uvodni post, ali uvek treba uskočiti u PP ako se oseća potreba
Naravno biti kulturan i sve to
![]()
Nek si ti ziva i zdrava i postena, al pisamce ipak treba otvoriti,ako sam postena nisam corava da ne vidim pisamce u gornjem desnom uglu
Sta ima tu lose da se malo uleti malo u pp?Ako neki novi nickovi lajkuju vaše starije postove da li to znaci da mu se trebate javiti u pp ? Mene to realno iritira
Pitam za drugaricu
A malo mi je veceras i dosadno …..
![]()
Isto što i onaj što pita.Bas jedan pita na fejsbuku
Šta udata žena u tri sata noću radi na mesindzeru
Ti, bre, ko skoči devojkauskočio sam Jeleni..hteo sam i Neoplanti al ne postoji ta mogućnost
meni nema ko da uskoči..tugica![]()
ajde uskoči.. da i meni zacrveni to pisamce jednomTi, bre, ko skoči devojka![]()
Ja kad uskačem, nosim ljubavna pisamca....c1ajde uskoči.. da i meni zacrveni to pisamce jednom
A jesi se istorbala s nekim od tih brojeva?Meni molim da se vise ne uskace na pp, jer odatle se ode na tel, a već imam pola foruma na vajberu i vacapu i dosta mi je.
a jbg i mog strika Spasoja mogu tako da grlim..Mene pitaš? Jok, samo zagrljaj za doviđenja preko zimske jakne 😇
a jbg i mog strika Spasoja mogu tako da grlim..
ko hoće sex ne.. možda neko želi samo prijateljski razgovor ili savet nekiPa to ti pričam… ne isplati se meni uletati u pp 🤷♀️
Pa uskoči kod Selmekome je do sexa u ove hladne zimske dane..
ej pa meni je!!!![]()