Karpoš11
Elita
- Poruka
- 22.675
I najbolji konj u blato padne, i najpoštenija žena na kraju dadne... 

Приватна жена не постоји да зна поштену поруку.ПП не зна да постоји поштена жена.
Jaka stvar.. Dal ćeš nekome poslati poruku ili ne na jbnom forumu raspadnutom.Ako neki novi nickovi lajkuju vaše starije postove da li to znaci da mu se trebate javiti u pp ? Mene to realno iritira
Pitam za drugaricu
A malo mi je veceras i dosadno …..
![]()
Uskoci dok nenaskocis.Ako neki novi nickovi lajkuju vaše starije postove da li to znaci da mu se trebate javiti u pp ? Mene to realno iritira
Pitam za drugaricu
![]()
Skini se.Ako neki novi nickovi lajkuju vaše starije postove da li to znaci da mu se trebate javiti u pp ? Mene to realno iritira
Pitam za drugaricu
![]()
uskoči malo kod meneKad uskočim ja u pp, sa pretnjama i ucenama, sami padaju![]()
Čekaj da nadjem nešto da te ucenim, eto meneuskoči malo kod mene![]()
Meni molim da se vise ne uskace na pp, jer odatle se ode na tel, a već imam pola foruma na vajberu i vacapu i dosta mi je.
Ju, a ja?Meni molim da se vise ne uskace na pp, jer odatle se ode na tel, a već imam pola foruma na vajberu i vacapu i dosta mi je.
nisu svi ovde da se zabave, ima ih i sa zadatkom pa skupljaju dosije politicki "sumnjivih" forumasa.Ako neki novi nickovi lajkuju vaše starije postove da li to znaci da mu se trebate javiti u pp ? Mene to realno iritira
Pitam za drugaricu
![]()
Zar ti nisi bese udata?Meni su svi dobrodosli u pp, i slikom i recima.
Zene stop!
SrecnoZar ti nisi bese udata?
Ili je to ili mu pas prešeta preko mobilnog kao meni i isklikće sve živo 🙄
Jbg ne saljem udatim zenama slikeSrecno![]()
Sto? I da ujedaju preko slike ti nista ne mogu.Jbg ne saljem udatim zenama slike![]()
Mislis muzeviSto? I da ujedaju preko slike ti nista ne mogu.![]()