Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ja imam usisivač na struju.
Gde ima da se kupi taj na vodu - da prištedim struju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam usisivač na struju.
Gde ima da se kupi taj na vodu - da prištedim struju?
Planiram da kupim usisivac na vodu, pa me zanima da li neko ima i kako ste zadovoljni...Znam da ima Zepter, ali kazu da je jako tezak i velik, ima sada nekih manjih u prodavnicama... Svidja mi se ta ideja da umesto kese imam posusu sa vodom, i da mi se pola prasine ne vrati na drugu stranu usisivaca... i da jednostavno prospem posudu sa prljavom vodom i sipam cistu...
Za razliku od vecine, moje misljenje o usisivacu na vodu je skroz negativno. I to, ne zbog tezine, nego zbog onog sto ne videh da je pomenuto - prosipanja vode nakon ciscenja. U toj prljavoj vodi se nadje svasta, ne samo prasina, a onda sve to treba prosuti u wc solju. Ako ste sigurni da niste usisali decje igracke, bojice, snale... ili nesto metalno, nije problem, necete razmisljati o zapusenoj kanalizaciji, u suprotnom... I jos jedna stvar je doprinela da ovaj sklonim u podrum i kupim obican. Kad prospem prljavu vodu, treba isprati tu posudu, da ne smrdi, a onda to malo prsne okolo i... eto pranja celog kupatila...
Meni je gora prašina koja izleće iz običnog usisivača i pri usisavanju i pri čišćenju, nego voda koju jednim potezom mogu da pokupim. Prašinu udišeš i zadržava se u vazduhu ... ovu prljavštinu koju usisaš, ode sa vodom i nema je .... Po meni je usisivač na vodu odlična stvar, baš iz tog razloga.
Imam ja taj usisivac,i mogu reci da sam prezadovoljna...jeste skup i jeste malo teziali kad usisam stan onda je usisan,nema ni trunke prasine.Nebi ga menjala ni za sta.Stavljam i miris koji ide u vodu,i stan posle blista i od cistoce i od mirisa
.
Veoma se lako opere posle,ali mora priznati jeste malo potesko,pa taj deo prepustam muzui nema nikakvih problema a zadovoljna.
Reci mi koji to mirisi mogu da se stave u usisivac, jer koliko sam ja razumela ne bi trebalo nista da se dodaje u vodu?
A bas bih volela da mi bude mirisljavo dok drndam mog RTDT-a
Reci mi koji to mirisi mogu da se stave u usisivac, jer koliko sam ja razumela ne bi trebalo nista da se dodaje u vodu?
A bas bih volela da mi bude mirisljavo dok drndam mog RTDT-a
Сипала сам тај мирис заједно са дестилованом водом.cepter prodaje uz svoje usisivace
Cepterov usisivac i miris?!Сипала сам тај мирис заједно са дестилованом водом.
Кућа је предивно мирисала данима.
Али се покварио усисивач. Запушио се неки део од тог мириса.
– Па сунце ли вам пољубим, ел пише у упутству?
Поправили су га бесплатно и на поклопац резервоара за пару налепили:
Не сипати освеживач.
![]()
Ахам. Туто џебо.Cepterov usisivac i miris?!
Moja jedna prijateljica kupi usisivac na vodi, samo sto ona to nije znalaukljucila ga ona da usisava kad kaze nesto se cudno ponasa i resila da ga reklamira medjutim kazem joj da pita mog muza da ga pogleda sta mu je.Moj muz kada je video predpostavio je da je znala sta je kupila pa je pitao a gde ti je voda nisi je valjda isipala, ona zbunjena ,kakva voda
Od kako je sipala vodu
usisivac super radi evo vec dve godine kaze da je zadovoljna njime.
Planiram da kupim usisivac na vodu, pa me zanima da li neko ima i kako ste zadovoljni...Znam da ima Zepter, ali kazu da je jako tezak i velik, ima sada nekih manjih u prodavnicama... Svidja mi se ta ideja da umesto kese imam posusu sa vodom, i da mi se pola prasine ne vrati na drugu stranu usisivaca... i da jednostavno prospem posudu sa prljavom vodom i sipam cistu...