UŠIPARAJUĆI URLIK POBESNELIH ZVERI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Krstan

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
156
УШИПАРАЈУЋИ УРЛИК ПОБЕСНЕЛИХ ЗВЕРИ

Даме и господо,

Главни „јунак” из срцем написане, српством проткане и душом орнаментисане истинске приче Србина Душана Вукотића „ТАДИЋ И МАГАРАЦ” коју пре неки дан пренесох на овај форум с http://vukotic.atspace.com/tmag.htm је најбољи пример какви су јадници које победи кукавица у срцу, демон у души, разврат у чињењу и општа манитост у глави. Тај и такав сидоносни манијак, мене све више подсећа на разуларену опајдару од које су сви дигли руке, чак и они најрођенији, која уместо да замоли Господа за опроштај, наставља да хули кривећи све и свакога за свој суноврат, а поготово његови гузољуби блентови, наказе и смраде које после објављивања, разоткривања његовог демонског, манијачког, наказног и кукавичког лица,
„СРЦЕПАРАЈУЋА ИСПОВЕСТ СЕСТРЕ ЈЕФИМИЈЕ” на овом и многим другим српским форумима http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/007282389.html?1138351470 попут сатанове кћери Иродијаде желе не само моју већ главе свих Срба који се усуде да шире истину да су „у цара Тројана козије уши”. Користећи најгоре, најподмуклије, најзверскије и најкукавичкије методе желе да медијски линчују свакога онога ко им се супростави (види пример: http://krstan.kovjenic.wasarrested.com/prostitute ) упућују најгоре претње http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/007311830.html?1138351470
те уместо да оспоре оно што је написано магареће њачу сматрајући да им је то најбољи „доказ”.

Даме и господо, колико су у томе успешни својом свињском скиком најбоље сами доказују. Да их се нимало не бојим, а поготово да бих и овим прилогом доказао да је истина чврсто у мојим рукама покушаћу да Вам дочарам кроз исповест моје некадашње ученице Романе која срцем својим написа следеће:



***************************************************************************


„Dame i gospodo,

Nije mi cilj, ipak nisam Srpkinja i ne uzimam si to pravo, da protežiram bilo koju opciju na političkom nebu Srbije, to ne činim ni u svojoj rodnoj deželi Sloveniji, ali dužnost mi je, moj nekadašnji profesor dr Krstan Dj. Kovjenić to, svakako, zaslužuje, da i na ovaj način čitalačkoj publici u zemlji Srbiji pokažem da povampireni fašizam odenut plaštom ”demokratije„ mora da se osudi jer je to najveće zlo koje preti Srbima i Srbiji. Ko su, kakvi su, čiji su i kakve su im zle namere Tadićeve DS narko-demonkrate svako će se uveriti ako bar svrati na: http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_tema.asp?ForumID=12 Prosto je neverovatno da ti ”ljudi„ nekoga predstavljaju, a pogotovo da se predstavljaju kao ”demokrate„. Ako je to demokratija onda je to zlo potrebno svim sredstvima istrebiti. Naravno, zaista ne, ne bih se ni osvrtala na sve to da pred novu godinu ne čuh od jedne prijateljice da na tom forumu svoje političke komentare objavljuje uvaženi i cenjeni prof. dr Krstan Dj. Kovjenić, moj nekadašnji profesor na Filozofskom fakultetu u Ljubljani. Neodoljivu potrebu sem osećala da se i sama obratim na tom forumu sa jednim jedinim ciljem da bih se i na taj način bar delimično odužila profesoru Kovjeniću za znanje koje mi je nesebično preneo. Šta sam tada napisala sledi u nastavku ovog mog priloga. Bilo mi je veoma čudno da je to moje pismo sprožilo pravu lavinu prema profesoru Kovjeniću i svima onima koji ne podržavaju Tadićevu DS. To što su i njega i mene trajno banovali sa tog foruma nije ništa u poredjenju sa satanizacijom koja još uvjek traje. Ludost je čak dosegla takvu razinu da su bez ikakvih argumenata ustvrdili da se profesor Kovjenić pojavljuje sa više imena. Najbolji primer koliko su u ”pravu„ je sinošnja reakcija Milorda2 (tako im se zove srbomrzi profašistički ”urednik„) kada je banovao i izbrisao njegov prilog gospodina Gorana Prodanovića samo zbog toga što je kopirao jedan rad o zlu koje preti Srbima i Srbiji od profesora Kovjenića. Šta sve čine Tadićeve DS narko-demonkrate kako bi što više ponizile, satanizovale i uvredile prof. dr Krstana Dj. Kovjenića, Srpsku radikalnu stranku i sve Srbe i Srpkinje samo zbog toga što sue Srbi i što to želi to i ostati, svako može da pročita na :
http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_poruka.asp?ForumID=6&TemaID=9816&PagePosition=1

Dame i gospodo, apelujem na sve vas da bar pokušate da se jedno takvo zlo iskoreni. To što pišu Tadićevi DS narko-demonkrate je najgori oblik fašizma. Takodjer, želim da pomognete i prof. dr Krstanu Dj. Kovjeniću na taj način što ćete svojim aktivnim učešćem na: http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_tema.asp?ForumID=12 razobličiti Tadićeve fašiste i Srbima u Srbiji pokazati i dokazati da je to najveće zlo koje im preti. Kako sam to i koliko uspešno sama činula upoznaću vas sa nekoliko svojih priloga koje tamo publikovah. Svima onima koji me poslušaju se unapred zahvaljujem.

S poštovanjem i uvažavanjem,

Vaša Romana
_________________
Neka Bog sačuva Srbe i Srbiju !”


***********************************************************************

Ово казивање се налази на: http://www.srsforum.com/viewtopic.php?t=3104

Те и такве исповести, докази којима нико ни перо не може да одбије, су готово тотално излудиле главног јунака из приче Душана Вукотића „ТАДИЋ И МАГАРАЦ”. Његови погани кускунаши су тога свесни и због тога и јесте њихов УРЛИК ПОБЕСНЕЛИХ ЗВЕРИ толико ушипарајући на свим медијима који ти антисрпски нарко-манијаци контролишу. Не бити поносан на све то било би неопростиво.

проф. др Крстан Ђ. Ковјенић

_________________

С вером у Бога, васколико С Р П С Т В О, уједињење свих земаља С Р П С К И Х и РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ, мајку СРБИЈУ и све друге земље С Р Б И Н О В Е !!!

 
Krstan:
Има дана за мегдана ! Увек сам био и увек ћу бити на бранику своје Отаџбине. Умрети за свој Народ, Веру и Отаџбину није смрт, већ НЕБЕСКА ВЕЧНОСТ...

zasto bre covece ne zelis da zivis,da tvoja drzava bude bogata i jaka,i zasto vi radikali stalno prizivate neku nesrecu i nova klanja?
 
serb_pagan:
zasto bre covece ne zelis da zivis,da tvoja drzava bude bogata i jaka,i zasto vi radikali stalno prizivate neku nesrecu i nova klanja?

ЖИВОТНИ ЦИЉ СВАКОГ НОРМАЛОГ ЧОВЕКА ЈЕ ДА ОСТАВИ ДЕЦИ СВОЈОЈ БАР ОНО ШТО ОД ОЦА СВОГ НАСЛЕДИ. НИЈЕ ТО ПРИЗИВАЊЕ НИКАКВЕ НЕСРЕЋЕ ВЕЋ ИСТИНА КОЈА СЕ МОРА НАГЛАСИТИ...
 
serb_pagan:
zasto bre covece ne zelis da zivis,da tvoja drzava bude bogata i jaka,i zasto vi radikali stalno prizivate neku nesrecu i nova klanja?

СРПСКИ РАДИКАЛИ И ЊИХОВИ ЗАКРЖЉАЛИ ПРОТИВНИЦИ

Даме и господо,

СРПСКИ РАДИКАЛИ, (сама реч РАДИКАЛ има значење корен, дакле СРПСКИ КОРЕНИ) а и како би другачије кад су истинољубци, србољуби и патриоте, СВУДА И НА СВАКОМ МЕСТУ ЈАВНО, са доказима, аргументима и чињеницама, ДОКАЗУЈУ КО СУ, КАКВИ СУ, ЧИЈИ СУ И КАКВЕ СУ ИМ ЗЛЕ НАМЕРЕ ИЗДАЈНИЦИ, МАФИЈАШИ И НАРКО-КОМУЊАРЕ УДРУЖЕНЕ У ГЕБЕЛСОВСКУ ВАТИКАНСКО-УСТАШКО-ШИПТАРСКУ УДРУГУ КОЈА СЕ САМОПРОЗВА ДОС-манлије, А ПОГОТОВО ОНИ НАЈГОРИ, САТАНИНА ДЕЦА, ТАДИЋЕВИ ЖУТИ ДС НАРКО-АЏУВАНИ. На тај начин показују Србима у Србији ко су ти туђински плаћеници, злонамерници и развратници који су пучем приграбили власт у своје руке.

Посебно успешан је у том светом посланству господин
АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ, млађани српски интелектуалац који уграђује целога себе у пројекат који се зове РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ и СРБИЈУ. Његова искреност, знање и чојство је нешто што се мора ценити, поштовати и волети. Ваистину то је један једини начин да се Србима у Србији врати изгубљено достојанство, људскост и племенитост. Кроз комуникацију са непријатељима Срба и Србије господин Вучић доказује какви су јадници који су издајући свој Народ, Веру и Отаџбину своју који су због срамно-крвавих амеро-доларира изгубили човека, а поготово Србина из себе. Тдићеви жути ДС нарко-аџувани су још само сене од некадашњих људи.

За Србина брата Тому Николића, најомиљенијег, најхрабријег и најпоштенијег оводобог Србина, бих рекао све оно што је велики српски поета Његош написао за „тополског хероја” (Карађорђе), бесмртника, јер и на његовом путу су „све препоне”, али он стиже до великог циља:

„Диже народ, крсти земљу, а варварске ланце сруши,
Из мртвијех Срба дозва, дуну живот српској души.”


Као што је Карађорђе био Његошева визија Србина од којег се „Стамбол тресе”, пред којим се „фараона источнога мрзну силе” и чијим су се витештвом „српске мишце опојиле” тако и моја маленкост види и замишља Србина Томислава Николића. Исто као што Његош виде вођу Првог српског устанка не само као вечити узор Србима него и као бесмртника чије ће дело време чинити све већим:

„Плам ће вјечно животворни блистат Србу твоје зубље,
све ће сјајни и чудесни у вјекове биват дубље.”


моје срце исто то осећа и за брата Тому Николића.


Трећи бисер у оводобој перли српских бранилаца, предводника и спасилаца је свакако Српкиња, једна од најумнијих, најхрабријих и најелоквентнијих жена дањашнице, Маја Гојковић. Оно што је својим умом, храброшћу и радом направила у српској Атини, за само једну годину свог начелниковања, је доста за бесмртност. Као што Његош темељи, сасвим оправдано, српску националну мисао на бисерима свог времена, љубави и осећања (Карађорђе, цар Душан и Обилић) исто тако, ваљда имам и сам право да се око тога изјасним, опевам и позлатим, сматрам да су Тома, Аца и Маја бисери српске националне мисли наших дана. Што се тиче оних бедника које највећи српски песник назва „богомрским Српства отпадницима” (Вујица Вулићевић, Вук Бранковић и Вукашин Мрњавчевић), мој избор српских отпадника би био Борис Тадић, Вук Драшковић и Богољуб Карић, гњиде које ваља помињати и проклињати, како би на-роду служили као зла опомена.

проф. др Крстан Ђ. Ковјенић

_________________

С вером у Бога, васколико С Р П С Т В О, уједињење свих земаља С Р П С К И Х и РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ, мајку СРБИЈУ и све друге земље С Р Б И Н О В Е !!!
 
Ма кад би га радикали видели... они би га бановали...реко ја, он је радикал ко ја Еским... него јел виде оно Казанова што је нашао о нашем Крстану.... Сорбону завршио ’еботе...
 
Petar_FPN:
Користећи најгоре, најподмуклије, најзверскије и најкукавичкије методе желе да медијски линчују свакога онога ко им се супростави (види пример: http://krstan.kovjenic.wasarrested.com/prostitute )
HA HA HA HA HA HA HA!

Krstan:
Посебно успешан је у том светом посланству господин АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ, млађани српски интелектуалац који уграђује целога себе у пројекат који се зове РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ и СРБИЈУ. Његова искреност, знање и чојство је нешто што се мора ценити, поштовати и волети.
Joj! Pašću sa stolice od smeha. Prestanite, molim vas!

Gospodin Krstan je pravi političar naše države: Priča priča, a ništa ne kaže.
 
Ко су, шта су и чији су "БОШЊАЦИ"! ?


Браћо Срби и сестре Српкиње,

Ономад пласирајући
ИСТОРИЈУ СРПСКЕ ДРЖАВЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ на форуму (колико је то српски форум свако се може уверити чињеницом да је та моја тема закључана) http://www.raskaoblast.com/forum/viewtopic.php?t=445 упитах потурчене Србе шта им значи погана реч „бошњак”. Том приликом моје конкретно питање би:

„Да ли су ово и овакви нарко-фанатици фамозни ”бошњаци„ о којима даноноћно арлаучете на овом СРПСКОМ форуму !? Узгред, молио бих Вас, да ми напокон објасните порекло и настанак ”бошњака„:

1. ДА ЛИ НАСТАШЕ ПО ОНОЈ НАРОДНОЈ КАДА СЕ ЈЕ БОСАНСКИ МЕДВЕД СПАРИО СА БОСАНСКОМ БУКВОМ или

2. КАД ЈЕ ХУСО ЗАВУКАО ХАСИ И ОД ТАДА СЕ УМЕСТО АЏУВАНИ ПРОЗВАШЕ ”БОШЊАЦИ„ !


Тада констатовах и следеће:

”Вероватно Вам је ова друга варијанта прихватљивија, а и „научно утемељенија” , но ја сам СРПСКИ интелектуалац, добронамерник и демократа по души и не желим да Вам намећем свој закључак. Дакле, изјасните се да ли „бошњаци” насташе по првој или другој „научној верзији” јер треће нема зато што не би била усклађена са здравом памећу. Све ово сте, донекле, и сами схватили и прихватили рекавши да су се Ваши преци одметнули од свог народа, Срба, (потурчили) пре 400 година, преселили у РАШКУ област на добијена СРПСКА имања (Турци Ваше претке за издају СРПСТВА СРПСКОМ земљом наградише), касније отишли у печалбу (чишћење Швапских клозета), добили Швапско држављанство и постали, гле чуда, „БОШЊАК”. У својој вишедеценијској просветитељској пракси за такву појаву до сада не чух.

„Жељно” очекујем Ваш одговор, „


Пошто на питање до дана-данашњег не добих одговор молио бих да ми помогнете у одгонетању те погане речи ”бошњак„. Тиме ћемо највише помоћи потурченим Србима јер јадници опет заборавише ко су, шта су и чији су. Унапред се захваљујем свима онима који ће хтети да активно учествују у овој научној расправи.

Увек Ваш друг, пријатељ и брат,



_________________
С вером у Бога, васколико СРПСТВО, мајку СРБИЈУ и све друге земље СРПСКЕ и надом у РАДИКАЛНО БОЉЕ (није идеолошки појам) СУТРА за све СРБЕ, СРПКИЊЕ и друге грађане и грађанке свете земље СРБИЈЕ,


проф. др Крстан Ђ. Ковјенић

P. S.


Примећујем да су моји вечерашњи "опоненти" углавном потурчени Срби те због тога ево реших да их нечем паметном научим...
 
Ал не вреди, он место да мисли на пичку он мисли само на освету... Крстане, стара пословица... кад кренеш да се светиш ископај одмах два гроба... џаба ти то што радиш.
 
Е ал да видиш оног АлБандија, алиас виспака алиас Ин.... ооопс.... Пет дана десет тема и стално креће од нуле. Циркус је овде.... дођи понекад кад си либеро... имаш и голе цице на Амбасади, види фотке ових дана.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top