Поган(и),serb_pagan:jel cete im ostaviti isto ono ko u krajini,bosni i kosovu? gomilu rusevina i traktor da dodju u srbiju? samo ne znam sta cete,ukoliko kojom nesrecom opet dodjete na grbacu ovog naroda ostaviti ljudima u srbiji...porusene mostove,unistene fabrike,sravnjene termoelektrane i glad na sve strane...pljujem na tu vasu istinu i taj "patriotizam"...
Молим Вас прекрстите се неколико пута како би демон који кроз Ваша уста проговара устукнуо и ослободио напаћену душу Вашу. Не чуди ме да Србе и Србију кривите чак и за то што је земља округла, што сунце долази са истока и и што не певамо на увце непријатељима својим, то чак није ни ништа ново јер Борис, Вук, Лабус, Крадић, НВО и многи други србомрзи балегари су нас Србе због тога осудили већ макар хиљаду пута, али чуди ме да неко ко се жели човеком звати тако нешто богохуло може да изговори. То што нисте научили лекцију "учитељице живота" (историја), то што речете "хоп" пре него скочите и то што кукуричете одмах после сунчавог заласка није наш него Ваш проблем. Никада и нигде не написах да ову и овакву Србију и све друге земље Србинове смемо оставити потомцима својим јер они би нас проклињали докле је света и века, већ ону и онакву коју својим јунаштвом, светошћу и душом створише очеви наши и очеви отаца наших. Они су нам то у аманет оставили и макар такву је морамо и предати на чување потомцима својим. Наша бурна, вишемиленијумска, историја је препуна сличних искушења за Србе, Србију и све друге земље Србинове. Онада када се непријатељима нашим чинуло да смо сасвим клонули дизалисмо се из пепела и увек и свагда побеђивали све и свакога. То се мора догодити и овој генерацији којој ми припадамо...