Poruka radikalima.....
Nisam ni ovamo ni onamo, baš zato što padaju razni dilovi medju glavama.....
Ali jedno jednostavno pitanje :
Zar nije jevtinije da se potučemo medju sobom u skupštini , pred skupštinom , ako ne postoji "dobra volja da se učini za dobrobit celog naroda i Srbije". Ako postoji lopovluk i lično ispred nacionalnog, zašto se ne rešava odmah, već je to "skupo" i "nije red" kad može civilizovano....
Ovako tu se bunari, a kad ladovina i bezbriga dovedu u vremenski cajtnot, tesnac onda se odjednom vade i predlažu radikalne mere....U kojima će mnogo ozbiljnije padati glave....Ali neće njima, glavešinama....
Ovaj post i nije upućen političarima , od kojih ništa ne očekujem , pa se na njih ništa i ne ljutim....
Ovaj post je upućen i radikalima i demokratama....Radikalima koje lojalnost čini mirnim kad ne bi trebalo da budu mirni, a ovcama kad ne bi trebalo žrtvovati lojalne ljude.
Demokratama, koji bar pola nisu ništa drugo nego čankolize, tj. ovde ima , tu idemo. Ovo nam kažu, kad odradimo biće leba (a za kajmak mora da se .........)
Pogledajte samo komentare ovde.....nadajmo se (čemu množina kad je većinu ovde zabolelo uvo).Prisvajanje i pripadnost daju nekome autoritet....
Kad sam sa nekim onda smo zajedno , ali mora da radim i utičem , pa i da smetam.
Ako sam "jao kako su fini , ovi naši spasioci" a boli me uvo za sve, onda ne govorim mi, već oni.....
Kao da je od 1999 do sada nekome trebalo da ukapira kako će nekada morati da se pregovara oko bonesteel temelja....Kao oni grade , a posle će da odu....
Fali časti u Srbiji , to jeste...ali se ubudja kad se čuva u džepu.....