Ne radi se u temi razjasnjavanje definicije usidjelice, sta ne? Traze se usidjelice.Em zvuči kao da sedi i ne radi ništa. Pošto se već nije udala,
kao da ništa u životu nije ni radila. A može i da se tumači kao
da sedi kući na teretu umesto da se lecne negde.
Razumem šta se na temi traži. Ali tako nešto ne postoji.Ne radi se u temi razjasnjavanje definicije usidjelice, sta ne? Traze se usidjelice.
Svih tih silnih godina su postojale, a sada ne postoje, bas zanimljivo. Cisto informativno, postoje samo se dobran granica pomqkla na gore. jedina je razlika sta je bioloski sat nastavio kucati kao preije.Razumem šta se na temi traži. Ali tako nešto ne postoji.![]()
Tako je bioloski sat ne laze.
Kakav bi bio naziv za mene usedjelicar?![]()
Значи има екстремних бабојебаца?Tako će pre da me iskoriste nego venčaju
Gde je onda granica usedelica-babadevojkau slučaju da ne znaš jesi li usedelica ili nisi
ovo zvanje stiče devojka koja je u 30+ a nije udata
A kako je bilo do sada?Tako će pre da me iskoriste nego venčaju
ne shvataju da je biti usedelica njihova komparativna prednost u odnosu na udate, jer muškarac ajde ne mora baš mojih svetonazora ali neki sa bar minimumom moralnih skrupula potonje ne konstatuje.Eto vidiš mekflaj sad se i nalaze uvređene. Lepo ja tebi reko neš.
niti jedna usedelica mi se još nije javila.jel bilo poste u sanducetu?
niti jedna usedelica mi se još nije javila.
ili se snebivaju ili su mnogo probirljive, zato su i same
.
odlično pitanje.Gde je onda granica usedelica-babadevojka![]()
moj savjet je ti budi i dalje uporan
drzim ti fige![]()
Bolje udata u ruci (da ne kažem gde drugo) nego usedelica na grani.nikada ne bih mogao imati išta sa udatom ili u ozbiljnoj vezi ribom, jer ako je na svog supruga tako pljunula danas, sutra će i meni takva zabiti nož u leđa. gnušam se preljubništva i neverstva...