Kćerka Direktora Cirkusa
Elita
- Poruka
- 22.407
To u prošlom stoljećuOdkad je to ?
Nekad je bila starija cura sa 23
A od 25 sidjelica
Samo kažem

To u prošlom stoljećuOdkad je to ?
A od 25 sidjelica
Samo kažem
Usedelice, javite se
ćao, ćao, šta se radi?![]()
Odakle tebi 40+?evo sedim
je l ne smem pisati ovde ako sam ispodOdakle tebi 40+?
Ih, danas sam je prao i spolja i iznutra.Mogu te iskoriste za pranje WC solje
nisi ni ti više tinejdžerkaOdakle tebi 40+?
je l ne smem pisati ovde
naravno da smeš, šećeruje l ne smem pisati ovde ako sam ispod
pusaHajmo spavat uskoro...
No, no, no...
Da podsetim usedelice šta želimo, uskoro im se pridružujem.
100 drama 7 dana, šta ti nije jasnoKad se on ne oženi, onda je neženja. Kad se ona ne uda, onda je usedelica.
![]()
Neženjica iliti neženica.Kad se on ne oženi, onda je neženja. Kad se ona ne uda, onda je usedelica.
![]()
Jaoj, ta priča je urnebesna. Nikome nije jasno, al važno je da su se100 drama 7 dana, šta ti nije jasno
Хај да се не претварамо, барем у овом народу кад се зађе у неке године ни нежења није комплиментKad se on ne oženi, onda je neženja. Kad se ona ne uda, onda je usedelica.
![]()
Naravno da je uvredljivo, sa sve ovim klasifikacijama ko je ko i stavkama šta sme i šta priliči kojojJaoj, ta priča je urnebesna. Nikome nije jasno, al važno je da su se
oni međusobno složili. Međutim, ja se za usedelice ne slažem.
Baš mi zvuči uvredljivo.
Tako je bioloski sat ne laze.Odkad je to ?
A od 25 sidjelica
Samo kažem
Nismo se našle lično uvređene nego je ono što se priča objektivno uvredljivoEto vidiš mekflaj sad se i nalaze uvređene. Lepo ja tebi reko neš.
Nemam pojma sta se prica i ne interesira me. Jesi li usedjelica?Nismo se našle lično uvređene nego je ono što se priča objektivno uvredljivo
Em zvuči kao da sedi i ne radi ništa. Pošto se već nije udala,Naravno da je uvredljivo, sa sve ovim klasifikacijama ko je ko i stavkama šta sme i šta priliči kojoj