USB STVARCICE

Sale cvrcak

Zainteresovan član
Poruka
151
Interesuje me pre svega gde ima usb zanimljivih stvarcica osim onih grejaca soljica nogu itd itd npr neki usb hard disk ali ne ove male gungule nego nesto od par desetina Gb mislim na nesto kao hdd rack ali na usb varijanti!Znam da posroji neki shop u BG-u ali da li tako nesto postoji u NS-u?Pozdrav svima ima dosta korisnih saveta ovdi hvala Vam!

Hdd rackove na USB sada vec imas u svakoj malo bolje snabdevenoj prodavnici hardvera, ako i nemaju, mogu da naruce. Necu da reklamiram nikoga, a i nisam bas poznavalac novosadskog trzista. I ne samo HDD, nego bilo koji IDE uredjaj mozes da zakacis, DVD rezac na primer.

Interesuje me pre svega gde ima usb zanimljivih stvarcica osim onih grejaca soljica nogu itd itd npr neki usb hard disk ali ne ove male gungule nego nesto od par desetina Gb mislim na nesto kao hdd rack ali na usb varijanti!Znam da posroji neki shop u BG-u ali da li tako nesto postoji u NS-u?Pozdrav svima ima dosta korisnih saveta ovdi hvala Vam!
Da si izgooglo "USB HDD" sve bi ti bilo jasno...
Imas gotove USB hddove, a imas i rack-ove u koji se stavljaju 3,5\2,5" ATA\SATA hddovi...

Back