giraza
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
Jeste li se ikad osecali usamljeno, jer su svi iz vase porodice odrasli, otisli i stvorili svoje porodice a vi, s obzirom da ste najmladje dete, ostali daleko daleko iza njih da tek sad krojite svoj put? Postoji li neko ko ima mnogo stariju bracu od sebe, stariju vise od 10god? Razlike u generacijama plus cela ova situacija u nasoj zemlji, pritisak, neimastina ucinili su da oni jednostavno nemaju vremena da se osvrnu da li mi nesto treba, da li mi je tesko i tako je vremenom nastao veliki jaz,koji, cini mi se, nikad necemo prebroditi.. Mozda da sam bila problematicna, mozda bi se osvrnuli..ali navikli su od mene sve najbolje, ocene ponasanje, divno drustvo, momka, stipendije, samoizdrazavnje odaavno..
Ne zelim vise da provodim sama Bozice,Vaskrse koji su proodicna okupljanja a ne zelim vise ni da se trpam u tudje porodice ma koliko mi bile bliske..ove godine cu sama sebi kreirati Bozic a sledeci dan,zna se, sa prijateljima..njih bar imam
Poruka: Roditelji, nemojte praviti veliku razliku u godinama medju decom jer vas mozda ne bude, a oni najmladji ostanu sami, dok eventualno i sami ne stvore svoje porodice..imacu veeliku porodicu a decu: sve jedno drugom do uha
da se vole i prate u svemu sto donosi odrastanje
Ne zelim vise da provodim sama Bozice,Vaskrse koji su proodicna okupljanja a ne zelim vise ni da se trpam u tudje porodice ma koliko mi bile bliske..ove godine cu sama sebi kreirati Bozic a sledeci dan,zna se, sa prijateljima..njih bar imam

Poruka: Roditelji, nemojte praviti veliku razliku u godinama medju decom jer vas mozda ne bude, a oni najmladji ostanu sami, dok eventualno i sami ne stvore svoje porodice..imacu veeliku porodicu a decu: sve jedno drugom do uha