USA - zemlja u kojoj je demokratija farsa

Možda, ali trebalo bi da pročitaš i nešto iz drugih kultura, pa da vidiš da je ova civilizacija pokojna.

ekonomski mozda i to dugorocno...indijci su obicni nomadi koji nemaju osnovne higijenske navike,pola drzave nema krov nad glavom,maloletne cerke prodaju za dve koze,intelektualci ipak cerkama ugovore brak(imam mnostvo indijaca prijatelja,pa samo prepricavam),kinezi bacaju po ulici zensku novorodjenu decu zbog zakona o jednom detetu i vrse masovna pogubljenja kao nekad staljin.dole na bliskom istoku ili africi kamenuju zene do smrti,lopovima odsecaju ruke...
ako je nasa civilizacija pokojna , pa koja onda preuzima primat?

ekonomski mozda i to dugorocno...indijci su obicni nomadi koji nemaju osnovne higijenske navike,pola drzave nema krov nad glavom,maloletne cerke prodaju za dve koze,intelektualci ipak cerkama ugovore brak(imam mnostvo indijaca prijatelja,pa samo prepricavam),kinezi bacaju po ulici zensku novorodjenu decu zbog zakona o jednom detetu i vrse masovna pogubljenja kao nekad staljin.dole na bliskom istoku ili africi kamenuju zene do smrti,lopovima odsecaju ruke...
ako je nasa civilizacija pokojna , pa koja onda preuzima primat?

Ako posmatraš sistem kažnjavanja, onda nije normalno da Brejvik relativno skoro bude na slobodi. Bojim se da će muslimanska ideologija biti dominantna.

Ako posmatraš sistem kažnjavanja, onda nije normalno da Brejvik relativno skoro bude na slobodi. Bojim se da će muslimanska ideologija biti dominantna.

danasnjom muslimanskom ideologijom upravlja london, imaju neki prljavi cilj, ustvari kontam da ce da ih dignu, da ce da ubede muslimane da se bore za ovo i ono a onda ce da ih omlate ko praznu slamu, jer islamski svet je sam duboko podeljen i zaracen

stim sto cemo opet mi srbi da nadrljamo jer da se biju preko nasih ledja

danasnjom muslimanskom ideologijom upravlja london, imaju neki prljavi cilj, ustvari kontam da ce da ih dignu, da ce da ubede muslimane da se bore za ovo i ono a onda ce da ih omlate ko praznu slamu, jer islamski svet je sam duboko podeljen i zaracen

To je naša tradicija...uvek možemo da se poturčimo:sad2:

nikad on nece na slobodu, zakon kaze da je maximalna kazna 21 godinu , ali i u preliberalnoj norveskoj on nece videti svetla dana...posle dvadeset godina ludnica ili odma ludnica,ko zna kakve varijacije ce bit u pitanju

ma boli njih za siptare i muslimane , oni gledaju prirodne resurse drzati pod kontrolom i podalje, koliko je to moguce od amera,rusa i kineza...zabole ih curac za srbe

Možda, ali trebalo bi da pročitaš i nešto iz drugih kultura, pa da vidiš da je ova civilizacija pokojna.

Postoje ljudi iz zapadne civilizacije cije se delo zasnivalo na tome da pokaze kako je Istok savrseniji. Pajsercine poput Sopenhauera, Bergsona, i slicnih hasisara. Eto i Bitlsi odu u Indiju, pa se skroz promene. Srpske patriote onda trebada velicaju takve pomahnitale ludake.

Vidim koliko je ova civilizacija pokojna, toliko da mi to da je pokojna govoris posredstvom naucnih dostignuca (moderna sredstva i uredjaji za komunikaciju), koja su jedna od mnogobrojnih posledica zapadne civilizacije. Amerika je pesnica zapadne civilizacije poslednjih stotinak godina, nesto slicno kao sto je Stari Rim bio za Anticku Grcku. Bez nje bi nas preplavile horde istocnjackih varvara koje velicaju alternativnu nauku i gledanje u pasulj i zvezde, fizicki bi nas takvi savladali. Srbi su pajsercine koje ne postuju zapad i sve ono sto im je on dao, a dao im je sve sto znaju danas. Srbi su nezahvalni retardi cija svest ne moze da dosegne dalje od plemenske vatre i cuvanja ognjista.

Poslednja izmena:
Malopre sam procitao na jednom blogu engleskom da u Americi:

- policija moze da drzi ljude u zatvorima neograniceno bez podizanja optuznice. Konkretan primer, redov Bredli Maning kojeg americka drzava drzi u pritvoru vise od 800 dana , bez podizanja optuznice, zbog toga sto je navodno predao depese americkih ambasad Wikileaksu
- U americi predsednik moze da donese odluku da se ubije bilo koji covek u Americi ili bilo gde u svetu i za to mu ne treba nikakav dokaz, ili neka komisija da to odobri, dovoljno je da to on odluci
- U americi drzavni organi mogu da spijuniraju sopstvene i strane gradjane bez odluke suda
- U americi drzavni zvanicnici imaju imunitet od gonjenja za ratne zlocine
- U Americi obican gradjanin ne moze da bude izabran ni na koju drzavnu funkciju . Sistem je tako osmisljen da bez 200-300 miliona dolara niko ne moze ni da udje u kampanju a kamoli da bude izabran za predsednika. Samim tim za predsednike se biraju samo one koje odobre korporativni vlasnici amerike koji su i pravi vladari ove drzave u senci tj oni kojima oni daju pare.
- U parlamentu imaju samo 2 partije - demokrate i republikance, obe kontrolise Bildelberg grupa, tj Rotsildi i Rokfeleri , i druge stranke ne mogu ni da se formiraju niti da se plasiraju u parlament.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/aug/16/julian-assange-asylum-ecuador

Zakljucak je jasan - USA tj sjedinjene americke drzave su drzava otvorenog fasizma u kojoj je demokratija najobicnija farsa i laz.

USA ------------> United Satanistic Antichrists

Poslednja izmena:
Postoje ljudi iz zapadne civilizacije cije se delo zasnivalo na tome da pokaze kako je Istok savrseniji. Pajsercine poput Sopenhauera, Bergsona, i slicnih hasisara. Eto i Bitlsi odu u Indiju, pa se skroz promene. Srpske patriote onda trebada velicaju takve pomahnitale ludake.

Vidim koliko je ova civilizacija pokojna, toliko da mi to da je pokojna govoris posredstvom naucnih dostignuca (moderna sredstva i uredjaji za komunikaciju), koja su jedna od mnogobrojnih posledica zapadne civilizacije. Amerika je pesnica zapadne civilizacije poslednjih stotinak godina, nesto slicno kao sto je Stari Rim bio za Anticku Grcku. Bez nje bi nas preplavile horde istocnjackih varvara koje velicaju alternativnu nauku i gledanje u pasulj i zvezde, fizicki bi nas takvi savladali. Srbi su pajsercine koje ne postuju zapad i sve ono sto im je on dao, a dao im je sve sto znaju danas. Srbi su nezahvalni retardi cija svest ne moze da dosegne dalje od plemenske vatre i cuvanja ognjista.

Џеди гаун, прави си ретард.

Back