Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.402
Za razliku od tvoje kine,ovde ima veci izbor.
%Ma sta vas briga s kim mi hocemo?
Necemo sa vama i tacka.
Volimo Rusiju!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za razliku od tvoje kine,ovde ima veci izbor.
Amerika je kolevka moderne demokratije,gde postoji sloboda govora,gde sme svako da kaze sta misli.
Vlada Srbije hoce to je najvaznije.%Ma sta vas briga s kim mi hocemo?
Necemo sa vama i tacka.
Volimo Rusiju!
to u tvojoj kiniSamo ne sme da glasa za koga 'oce
to u tvojoj kini
Vlada Srbije hoce to je najvaznije.
Sele se tvoji misionari !Vidis svi se iseljavaju iz Amerike i sele u Kinu.
ZIVELA RUSIJA! ZIVELA SRBIJA !
Sele se tvoji misionari !
Tacno.Da se sad uradi neko istrazivanje ako je jedna godina u zadnjih 60 prosla a da nisu negde intervenisali,rusili,palili,UBIJALI,hebo me hitler.Ma sta godina,MESEC dana bre.UBICESiledzije ! Nasilnici!Agresori!
Svuda u svetu gde je rat tu su i Amerikanci.
a ja kazem da ti mnogo s'res.....i malo manje gledaj filmove Majkla MuraMalopre sam procitao na jednom blogu engleskom da u Americi:
- policija moze da drzi ljude u zatvorima neograniceno bez podizanja optuznice. Konkretan primer, redov Bredli Maning kojeg americka drzava drzi u pritvoru vise od 800 dana , bez podizanja optuznice, zbog toga sto je navodno predao depese americkih ambasad Wikileaksu
- U americi predsednik moze da donese odluku da se ubije bilo koji covek u Americi ili bilo gde u svetu i za to mu ne treba nikakav dokaz, ili neka komisija da to odobri, dovoljno je da to on odluci
- U americi drzavni organi mogu da spijuniraju sopstvene i strane gradjane bez odluke suda
- U americi drzavni zvanicnici imaju imunitet od gonjenja za ratne zlocine
- U Americi obican gradjanin ne moze da bude izabran ni na koju drzavnu funkciju . Sistem je tako osmisljen da bez 200-300 miliona dolara niko ne moze ni da udje u kampanju a kamoli da bude izabran za predsednika. Samim tim za predsednike se biraju samo one koje odobre korporativni vlasnici amerike koji su i pravi vladari ove drzave u senci tj oni kojima oni daju pare.
- U parlamentu imaju samo 2 partije - demokrate i republikance, obe kontrolise Bildelberg grupa, tj Rotsildi i Rokfeleri , i druge stranke ne mogu ni da se formiraju niti da se plasiraju u parlament.
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/aug/16/julian-assange-asylum-ecuador
Zakljucak je jasan - USA tj sjedinjene americke drzave su drzava otvorenog fasizma u kojoj je demokratija najobicnija farsa i laz.
neko mora da vodi red..... svetska Supersila....Siledzije ! Nasilnici!Agresori!
Svuda u svetu gde je rat tu su i Amerikanci.
Tebi bi bolje bilo da citas dela Noama Chomskog.a ja kazem da ti mnogo s'res.....i malo manje gledaj filmove Majkla Mura
neko mora da vodi red..... svetska Supersila....
to u tvojoj kini