- Poruka
- 19.509
Kada su ubili Curuviju ? Da,daBili su slobodniji mediji nego danas.Sve u vlasnistvu stranaca i pisu kako oni hoce,agituju za zute...Sloba je bio mala beba za zutu demonkratiju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada su ubili Curuviju ? Da,daBili su slobodniji mediji nego danas.Sve u vlasnistvu stranaca i pisu kako oni hoce,agituju za zute...Sloba je bio mala beba za zutu demonkratiju.
U Americi imas slobodu govora,imas pravne institucije, u Severnoj Koreji nema nista od toga.
U Americi se ne hapse ljudi zato sto razmisljaju drukcije,ko u Severnoj Koreji.
Si ti mozda cuo da je vlast promenjena i da je Vas kum Tomislav predsednik,a drugi kum Vucko glavna faca u vladi?
i sta ce biti ako neko kaze nesto protiv sistema u medijima ?Pa i vidim ja sta vam je nivo i sa cim se poredite - sa Severnom Korejom.
Sloboda govora? Imas "soap box" slobodu govora. Probaj nesto da kazes protiv sistema u medijima. Probaj da kazes da nisi ni Demokrata ni Republikanac i da trazis da tvoja partija izadje direktno na federalne izbore, na istom glasackom listicu sa dve podobne partije.
i ? dve partije ? To je zakonom zabranjeno ?Pa dobro, mi smo poceli sa parlamentarizmom pre 20-tak godina. U USA imaju "demokratiju" vec 200 i kusur pa im se jos uvek 2 partije vrte u krug do besvesti i jedine ulaze u Senat i Kongres.
U Americi imas slobodu govora,imas pravne institucije, u Severnoj Koreji nema nista od toga.
U Americi se ne hapse ljudi zato sto razmisljaju drukcije,ko u Severnoj Koreji.
Kada su ubili Curuviju ? Da,da
Sta bi sa kraljem sto je izdao drazu,to si zaboravio ?Hmm,zaboravljas srpski?
i sta ce biti ako neko kaze nesto protiv sistema u medijima ?
Pricas nesto o cemu nemas pojma.
Koliki procenta tamo,a koliki u Ameriku ? Razlika je ocigledana.Iseljavaju se i u Katar, Bahrein i Saudijsku Arabiju pa to ne znaci da su to demokratske zemlje.
i ? dve partije ? To je zakonom zabranjeno ?
Pricas o Americi,a informacije tj dezinformacije sa ko zna kojih sajtova.Ti znas o cemu ja imam pojma, isprani mozgu...
Nista, nece ni doci do tih medija pa nista i ne moze da se desi.
To je sustinski jednopartijski sistem.Obe rade za krupni kapital,predsednici su marionete.i ? dve partije ? To je zakonom zabranjeno ?
To je jednoumlje, u celom demokratskom svetu to je zabranjeno. Da je samo jedna partija ispravna,a da druge ne postoje.A jedna partija, kao u Kini? Jel to zakonom zabranjeno?
To je tako transparetno objasni narodu.lolTo je sustinski jednopartijski sistem.Obe rade za krupni kapital,predsednici su marionete.
Koliki procenta tamo,a koliki u Ameriku ? Razlika je ocigledana.
Koliko je jos njih stradalo sto su kritikovali Milosevica ?Znao sam da ces njega da potegnes.Stradao sta sad,mnogi nisu.U americi i nema potrebe jel pisu sta im vlada diktira.
To je jednoumlje, u celom demokratskom svetu to je zabranjeno. Da je samo jedna partija ispravna,a da druge ne postoje.
To je jednoumlje, u celom demokratskom svetu to je zabranjeno. Da je samo jedna partija ispravna,a da druge ne postoje.
Tebi je argument jos slabiji, te zemlje su ogranicene prvenstveno za Muslimane, a Amerika kao demokratska drzava za sve.Procentualno jos vise, Bahrein ima stranih radnika nego domicilnog stanovnistva.
Slab ti je argument - to sto jedna drzava ima jak priliv imigranata ne znaci da u njoj cveta demokratija, inace bi UAE, Katar i Bahrein po tom kriterijumu bili demkraCki rajevi.
i sta ce biti ako neko kaze nesto protiv sistema u medijima ?
Pricas nesto o cemu nemas pojma.
A sta je ovo u USA - dvoumlje? Da su samo 2 partije ispravne a da druge ne postoje?
Za razliku od tvoje kine,ovde ima veci izbor.