Urušio se deo plafona u školi, povređene dve devojčice, jedna teže

Nema se, sve sam pare dao studentima da ruse tvog precednika :D
pa to je predsednik zemlje ciji pasos imas , koji svremena na vreme produzis ili napravis novi pa svom pedsedniku kapnes koji dinar da ima za kapucino , ti njega zaravo catis kapucinom a ne volis ga kao :lol:

pa platis putarinu kad udjes u Srbiju pa mu das jos koji dinar za sladoled a kao ne volis ga :hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
kad budes sutra placao putarinu seti se da tvog predsednika time castis sladoledom hahahaha
Зато и јесу студентски протести, да новац од путарина иде за путеве у Србији, а не да се тале Вучић и Дробњак ;)

Зато и јесу студентски протести, да новац од путарина иде за путеве у Србији, а не да се тале Вучић и Дробњак ;)
Vidis mogli bi da prosire autoput za jos dve tracice za biciliste....
Ja kad sam vozio vozio sam paralelnim putevima, zbog zakona, ali sam imao lep izbor...a jes lepse voziti seoskim ili poljskim putevima...

a evo je i slika....

1739579408475.webp

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/1022553/pao-plafon-skola-pecinci/vest

Naravno da je obnovljena za vreme SNS-a. Pre SNS-a nista nije obnavljano....niti gradjeno. Tada su samo krali.
То си у праву.
До доласка СНС-а на власт у Србији нису постојале зграде, путеви, школе, аеродроми....Све је то ова влас изградила.
Ложила се логорска ватра и сви би се скупили око ње али преЦедник нам је донео грејање, електране, струју.
Добро је што су 2012 године престала запрежна возила да се крећу улицом, лично је СНС довезао први аутомобил у Србију.
Хвала вам.

Back