ЦрниГавран
Ističe se
- Poruka
- 2.716
ЗвицерSoroseva diverzija protiv drzave i vlasti...
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЗвицерSoroseva diverzija protiv drzave i vlasti...
![]()
Nema se, sve sam pare dao studentima da ruse tvog precednikapa ni to im neces poslati , dobar si za Srbiju , samo hejt da bacis preko foruma , sendvic ti je preskup
Sto bi rekao onaj ustasa: "A meni dodje nakon case vina, da pitam te jel to tvoja domovina."Sutra sam u Srbiji, sretnimo se na sretenje![]()
pa to je predsednik zemlje ciji pasos imas , koji svremena na vreme produzis ili napravis novi pa svom pedsedniku kapnes koji dinar da ima za kapucino , ti njega zaravo catis kapucinom a ne volis ga kaoNema se, sve sam pare dao studentima da ruse tvog precednika![]()
kad budes sutra placao putarinu seti se da tvog predsednika time castis sladoledom hahahahaSutra sam u Srbiji, sretnimo se na sretenje![]()
Bolje da si napravio neku skolu gde ucis za dzabe da mogu da pobegnu iz zemlje.Nema se, sve sam pare dao studentima da ruse tvog precednika![]()
Зато и јесу студентски протести, да новац од путарина иде за путеве у Србији, а не да се тале Вучић и Дробњакkad budes sutra placao putarinu seti se da tvog predsednika time castis sladoledom hahahaha
Nikad mi ne bi palo na pamet da ce ovo postati slogan u Srbiji....doduse nije na direktan nacin,kao sto bih se nadao , nego bas suprotno na indirektan nacin....ali ko bi rekao..Pod lopovskom vlašću, niko nije bezbedan.
Korupcija ubija!
Vidis mogli bi da prosire autoput za jos dve tracice za biciliste....Зато и јесу студентски протести, да новац од путарина иде за путеве у Србији, а не да се тале Вучић и Дробњак![]()
То си у праву.Naravno da je obnovljena za vreme SNS-a. Pre SNS-a nista nije obnavljano....niti gradjeno. Tada su samo krali.