Uređivanje blogova

Wise Owl

Ističe se
Banovan
Poruka
2.632
Pozdrav. Razmišljao sam o Blogovima i kako shvatam, to je neki naš kutak gde mi možemo izneti naša razmišljanja, neku poeziju, prozu.. Nešto što je naše. Međutim, uređivanje bloga zavisi od moderatora kojima je poveren taj zadatak i uveren sam da oni to obavljaju adekvatno i da će uvek izaći u susret nama koji tražimo da se nešto obriše ili dopuni.

Voleo bih da autor bloga može brisati komentare (postove) drugih korisnika koji su možda uvredljivi ili neadekvatni za sam blog (tipa spam). Ovim potezom oslobađate moderatore dodatnih obaveza, ubrzavate proces moderisanja jer se ne čeka na moderatore.
E sada, dobro je imati moderatore koji će nadgledati da se ne prekrše ova pravila https://forum.krstarica.com/help/pravilnik-bloga/
To bi bio njihov posao, a sve ostalo, na ruku blogera.

Ne znam koliko je ovo tehnički izvodljivo. U pitanju je dobitna kombinacija i za blogere i za moderatore blogova.

Upvote 1
Da se nadovezem na pitanje postavljaca teme
kako je moguce da pojedini korisnici ne razumeju da je BLOG "tok misli" da se na jednoj nazovimo je temi nadovezuju misli.
Zasto pojedini "korisnici" imaju i otvorili su po 20 blogova ?
Kada se udje i konkretni blog vidi se da pojedinci pisu "pismenen zadatke" iz maternjeg jezika. Zar to nije ubijanje bloga ?

Jedini blog koji se po meni pojmi da je zaista blog u samoj srzi i strukturi bloga je :

Upoznaj tišinu i tminu - tušta i tma

Ostali nazovi blogovi su "teme" koje zatrpavaju blogove i tok misli. Ali to je verovatno do Vas kojji se pitate i odobravate da korisnici rade sta rade.

Zna se a i lepo pise u pravilniku sta je BLOG.

Da se nadovezem na pitanje postavljaca teme
kako je moguce da pojedini korisnici ne razumeju da je BLOG "tok misli" da se na jednoj nazovimo je temi nadovezuju misli.
Zasto pojedini "korisnici" imaju i otvorili su po 20 blogova ?
Kada se udje i konkretni blog vidi se da pojedinci pisu "pismenen zadatke" iz maternjeg jezika. Zar to nije ubijanje bloga ?

Jedini blog koji se po meni pojmi da je zaista blog u samoj srzi i strukturi bloga je :

Upoznaj tišinu i tminu - tušta i tma

Ostali nazovi blogovi su "teme" koje zatrpavaju blogove i tok misli. Ali to je verovatno do Vas kojji se pitate i odobravate da korisnici rade sta rade.

Zna se a i lepo pise u pravilniku sta je BLOG.
Ljubitelju kiše, moj trenutni blog jeste upravo iznošenje mojih misli i razmišljanja na određenu temu. Tome i služi i zato želim da to ostane "read-only".

Ljubitelju kiše, moj trenutni blog jeste upravo iznošenje mojih misli i razmišljanja na određenu temu. Tome i sluši i zato želim da to ostane "read-only".

Nije se odnosilo na Tebe. Nije blog krstarice jedini blog u vl ali je po mom misljenju iz nekog razloga zloupotrebljen.
Pisao sam nesto pre par meseci i video da je mozda bolje (cist sarkazam) da otvaram blog po blog kako mi misli naviru.
Ali kako god nisam ja ovde dezurni policajac da zavodim red ali smatram da kritika kakva god da je ce doprineti da se nesto menja na bolje.

Nije se odnosilo na Tebe. Nije blog krstarice jedini blog u vl ali je po mom misljenju iz nekog razloga zloupotrebljen.
Pisao sam nesto pre par meseci i video da je mozda bolje (cist sarkazam) da otvaram blog po blog kako mi misli naviru.
Ali kako god nisam ja ovde dezurni policajac da zavodim red ali smatram da kritika kakva god da je ce doprineti da se nesto menja na bolje.
Slažem se sa tobom.
Dobar nadimak i adekvatan avatar. :) Volim i ja kišu. :)

Back