- Poruka
- 6.360
da li volite da konzumirate bezalkoholne vocne koktelchitje kraj bazena. one shto se zovu boost, refresh, energize i slichno. meni je to bash urbano i seksi. nekako, osjecam se bash pametniji kad to radim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, de malo obrazlozi, zasto si tako skrta na rijechima?
to što indijci nemaju uredjen filozofski sistem, ne znači da ga nemaju uopshte
sam rekla da sam ja devojka sa sela pijem samo vino i pivo
ne volim koktelcice,kraj bazena lizem sladoled
Зашто крај базена?
Ако нема бар у базену, ко да нисам ни пила...
Не да сам се заХебала ове године.ebes to,ja i ne idem na takve trule bazene u kojima ne postoji bar
Знам тај бар.nije to nishta
ja sam jednom pio u podvodnom baru nekoliko kilometara ispod nivoa mora. bilo je bash super.
da li volite da konzumirate bezalkoholne vocne koktelchitje kraj bazena. one shto se zovu boost, refresh, energize i slichno. meni je to bash urbano i seksi. nekako, osjecam se bash pametniji kad to radim.
Знам тај бар.
Рониш и рониш и на четвртом километру се прави пауза.
Ту ти замене боце, попијеш ред бул и настављаш даље...
Следећи је чини ми се тек на седмом.
Даље нисам ишла.
Буди ми другарицаa koktele volim da pravim, ne i da pijem.
za spravljanje više desetina različitih sam tata. ))
Буди ми другарица
jok.
ja volim samo pivčinu.
a koktele volim da pravim, ne i da pijem.
za spravljanje više desetina različitih sam tata. ))
ne treba to tebi, dušo...tebi treba samo jedna bundica
pa ajde, dobro ti si barem rekla shta volish. i nisi nevaljala kao ona gore. mogu ti reci da je planeta skroz deficitarna sa tako slobodoumnim i iskrenim zenama!
nije to nishta
ja sam jednom pio u podvodnom baru nekoliko kilometara ispod nivoa mora. bilo je bash super.
ja mislim da nikad nisam konzumirala bezalkoholne koktele, a ni bazen nesto ne volim, ali kad je vruce pristajem na sve ))
je l to znaci da nisam ni urbana ni sexy?
ali volim vocne salate sa puno slaga (kiselo mi svako voce) na moru. valjda sam bar urbana zbog toga