pura moca
Zaslužan član
- Poruka
- 135.215
lako je sve kad se manito zajmiš
Znaš li koliko su ostale ex YU države dužne?lako je sve kad se manito zajmiš
ne a i ne zanima me jer to ne ide na moju grbačuZnaš li koliko su ostale ex YU države dužne?
A pa da.. prije se više radilo, više zaradjivalo. Sad si skoro na prosjačkom štapu.. u bijelom mercedesune a i ne zanima me jer to ne ide na moju grbaču
ja ništa drugo ne kažem nego da je ovom idiotu lako da gradi na dug šta mu se ćefneA pa da.. prije se više radilo, više zaradjivalo. Sad si skoro na prosjačkom štapu.. u bijelom mercedesu![]()
Ovo je dobra definicija.ja ništa drugo ne kažem nego da je ovom idiotu lako da gradi na dug šta mu se ćefne
Nije se pre vise radilo. Dolazio si na posao u 7:30, odlazio u 14:30, pio kafu, citao novine, vodio abrove,A pa da.. prije se više radilo, više zaradjivalo. Sad si skoro na prosjačkom štapu.. u bijelom mercedesu![]()
E pa super, onda neka ne kukaju kada ih isti truju amonijakom, mokrim lignitom, spaljenim gumama, jalovinom od litijuma... ili ako ih neki guzonja/njegov sin gaze nasred trotoara ili pesackog.Tadić nikada nije imao toliku podršku.
10% glasova. Srbi ne vole kulturne i obrazovane ljude.
Vole da se svete i preziru bolje od njih.
Zato glasaju za radikale iz “naroda”
A ne vide da su oni ti koji su najsiromašniji.
ja ništa drugo ne kažem nego da je ovom idiotu lako da gradi na dug šta mu se ćefne
jesu al đe mi je ottoga koristJavni dug Srbije iznosio je 30,13 milijardi eura na kraju decembra 2021. godine,
Bruto spoljni dug Republike Slovenije 30. juna 2019. godine je iznosio 43,588 milijarde evra
Hrvatska narodna banka je korigivala podatke o bruto spoljnom dugu Republike Hrvatske i podigla ga sa stanjem 30. juna 2019. godine na 44,564 milijarde evra.
Vjerovatno su ovi još veći idioti..![]()
Bit će bolje, ne brinijesu al đe mi je ottoga korist
a i njima![]()
Dobro dug je glupa tema, ali ovi moji drugi argumenti su neoboriviBit će bolje, ne brinia tek koliko je SAD dužna
![]()