- Poruka
- 34
Imali ste 17 ministarstavakoja nisu ključna
Imali ste 17 ministarstavakoja nisu ključna
Vučić govorio o putnoj infrastrukturi i izgrađenim saobraćajnicama
Pogledajte prilog 1279598
Vučić je danas u svom godišnjem obraćanju govorio o putnoj infrastrukturi i izgrađenim saobraćajnicama.
- Za 23 godine, Milošević plus DOS, urađeno je samo parče Novi Sad-Subotica. Ništa više od auto-puteva. Ako ima neko ko zna, nek mi ukaže. Radili smo jednu deonicu u vreme gospođe Kalanović prema Kragujevcu. Mi sada do kraja godine završavamo deonicu do Požege. Samo ove godine će biti završeno Surčin-Novi Beograd, za nekih dva i po meseca. Potom otvaramo Niš-Merošina deonicu, 5.5 kilometara, pa idemo ka Prokuplju. Onda deonicu auto-puta do Kruševca. Otvaramo deonicu Ruma-Šabac, 23 kilometra, za svega sedam meseci. Nema više prolaska kroz Jarak, Platičevo i druga mesta. Do kraja 2024. završavamo Kuzmin-Sremska Rača. Onda Pakovraća-Požega, sa najdužim tunelima Munjino brdo i Laz, završavamo do kraja godine. Obilaznica oko Beograda se završava za nekih 4-5 meseci, do Bubanj potoka - rekao je predsednik.
On kaže da nam onda ostaje sektor C, kako bi se završio ceo prsten oko Beograda.
- Radimo dalje ka Dugoj Poljani, Sjenici, ka Crnoj Gori. Završili smo ipsilon krak prema Kelebiji. Očekujem da do juna potpišemo ugovor za Sombor-Kikinda-Nakovo, smajli kako ga zovemo. To je magistrala koja će spojiti gotovo celu Vojvodinu. Ostaje dalji rad i brzi završetak obilaznice oko Svilajnca, sa dva mosta. Odlično radi Behtel-Enka, uz sav novac koji plaćamo. Onda Vožd Karađorđe, koji ide iz Mladenovca ka Aranđelovcu, pa preko Topole i Rače za Despotovac i dalje ka Boru - kazao je Vučić.
Predsednik je govorio i o pružnoj infrastrukturi, i da će se raditi deonica brze pruge Stalać-Đunis.
- Ove godine kreće i Niš-Dimitrovgrad, puna modernizacija, gde će se ići najmanje 120 kilometara na čas. Voleo bih da više i brže radimo pruge, ali nismo ni od jednog puta odustali. Ponosan sam na to. Sledeće godine sam spreman da uporedimo sve što su uradili Tito, Milošević i DOS, sa ovime što je urađeno za 11 godina. Više smo uradili, i to je zasluga našeg naroda - rekao je on.
https://www.sd.rs/biz/vesti/aleksandar-vucic-srbija-putevi-pruge-infrastruktura-2023-01-04
***************************************************************************************************************
Nisam siguran da li tema treba biti u pdf Politika ili u Ekonomija, preduzetništvo i radni odnosi?
Kako je rekao predsjednik da "ako je uradjeno nešto više za 23g od male dionice Novi Sad- Subotica, neka kaže".
U pitanju je dakle samo infrastruktura i prema svemu navedenom, radi se o kolosalnim ulaganjima i izgradnji velikih mreža puteva i saobraćajnica.
A tek kada se urade oni koji su započeti i koji su još u planu, Srbija će.. šta biti? Očekujem normalne i objektivne odgovore..![]()
ko to mi ? ja nemam veze sa njima, nego sam realan. dos i sps nista nisu uradili na vlasti sem mosta na adi i ponekih sitnicaImali ste 17 ministarstava
Vi Šešeljevci odnosno SNS kako ste promenili ime od 2008.ko to mi ? ja nemam veze sa njima, nego sam realan. dos i sps nista nisu uradili na vlasti sem mosta na adi i ponekih sitnica
Netacno. Ekonomija je devastirana 1991 kad su krenule sankcije .... svi to znaju. Ovo sada je samo pokusaj izgradnje u uslovima nejdnake i nefer borbe pod uslovima zapada koji dikitra sve ... i u tim uslovima sns je bolji nego dos ...Vi Šešeljevci odnosno SNS kako ste promenili ime od 2008.
Upravo pričaš kako "nisu bili deo nikada crveno-crne koalicije" nego su "izgradili ekonomiju."
A u stvari ste je ruinirali da je sad Rumunija eldorado
To je maslo identične ratnohuškačke klike koju danas branišNetacno. Ekonomija je devastirana 1991 kad su krenule sankcije .... svi to znaju.
I ja se tako sećam
Ne branim .... Vise volim kada neko gradi , a ne ruši ... Na primer Pruga Beograd Novi Sad, Autoput Milos Veliki, Koridor 10, Novi institut za kardiovaskularne bolesti Dedinje, Beograd na vodi, Stadioni Loznica, Kraljevo, Zaječar, Leskovac, novi bulevari, .... Kod ove sadasnje vlasti jos uvek ima starih zaostavstina iz prethodnog perioda koje se ogledaju u korupciji, kriminalu, na primer Nebojsa Stefanovic za koga se sumnja da je bio povezan sa Belivukom pa je odstranjen iz vlasti, .... sve su to posledica prethodnih 40 godina ludila u Srbiji ...To je maslo identične ratnohuškačke klike koju danas braniš
To je problem tranzicije, tako je bilo u svakoj zemlji tranzicije ali problem je sto je Srbija u tranziciju usla poslednja ... Na zalost to znaci da ce tek poslednje generacije uzivati kad dodju plodovi, a ove starije mogu da se teše da ce imati bar neku penziju ...Jesu uradili, da imamo najveći klasnu nejednakost u istoriji .
Vučić govorio o putnoj infrastrukturi i izgrađenim saobraćajnicama
Pogledajte prilog 1279598
Vučić je danas u svom godišnjem obraćanju govorio o putnoj infrastrukturi i izgrađenim saobraćajnicama.
- Za 23 godine, Milošević plus DOS, urađeno je samo parče Novi Sad-Subotica. Ništa više od auto-puteva. Ako ima neko ko zna, nek mi ukaže. Radili smo jednu deonicu u vreme gospođe Kalanović prema Kragujevcu. Mi sada do kraja godine završavamo deonicu do Požege. Samo ove godine će biti završeno Surčin-Novi Beograd, za nekih dva i po meseca. Potom otvaramo Niš-Merošina deonicu, 5.5 kilometara, pa idemo ka Prokuplju. Onda deonicu auto-puta do Kruševca. Otvaramo deonicu Ruma-Šabac, 23 kilometra, za svega sedam meseci. Nema više prolaska kroz Jarak, Platičevo i druga mesta. Do kraja 2024. završavamo Kuzmin-Sremska Rača. Onda Pakovraća-Požega, sa najdužim tunelima Munjino brdo i Laz, završavamo do kraja godine. Obilaznica oko Beograda se završava za nekih 4-5 meseci, do Bubanj potoka - rekao je predsednik.
On kaže da nam onda ostaje sektor C, kako bi se završio ceo prsten oko Beograda.
- Radimo dalje ka Dugoj Poljani, Sjenici, ka Crnoj Gori. Završili smo ipsilon krak prema Kelebiji. Očekujem da do juna potpišemo ugovor za Sombor-Kikinda-Nakovo, smajli kako ga zovemo. To je magistrala koja će spojiti gotovo celu Vojvodinu. Ostaje dalji rad i brzi završetak obilaznice oko Svilajnca, sa dva mosta. Odlično radi Behtel-Enka, uz sav novac koji plaćamo. Onda Vožd Karađorđe, koji ide iz Mladenovca ka Aranđelovcu, pa preko Topole i Rače za Despotovac i dalje ka Boru - kazao je Vučić.
Predsednik je govorio i o pružnoj infrastrukturi, i da će se raditi deonica brze pruge Stalać-Đunis.
- Ove godine kreće i Niš-Dimitrovgrad, puna modernizacija, gde će se ići najmanje 120 kilometara na čas. Voleo bih da više i brže radimo pruge, ali nismo ni od jednog puta odustali. Ponosan sam na to. Sledeće godine sam spreman da uporedimo sve što su uradili Tito, Milošević i DOS, sa ovime što je urađeno za 11 godina. Više smo uradili, i to je zasluga našeg naroda - rekao je on.
https://www.sd.rs/biz/vesti/aleksandar-vucic-srbija-putevi-pruge-infrastruktura-2023-01-04
***************************************************************************************************************
Nisam siguran da li tema treba biti u pdf Politika ili u Ekonomija, preduzetništvo i radni odnosi?
Kako je rekao predsjednik da "ako je uradjeno nešto više za 23g od male dionice Novi Sad- Subotica, neka kaže".
U pitanju je dakle samo infrastruktura i prema svemu navedenom, radi se o kolosalnim ulaganjima i izgradnji velikih mreža puteva i saobraćajnica.
A tek kada se urade oni koji su započeti i koji su još u planu, Srbija će.. šta biti? Očekujem normalne i objektivne odgovore..![]()
Da laze pre svega.Vučić ima kompleks faraona.
Voli čovjek da gradi.....![]()
Opet zbog Vučića tj. vašeg pokušaja na Karlobagali problem je sto je Srbija u tranziciju usla poslednja ...
ajde jasenovacki izrodeOpet zbog Vučića tj. vašeg pokušaja na Karlobag
🥪ajde jasenovacki izrode
I ovi su svojevremeno bili vecina:Dakle 10 do 15.tak% najpametnijih "gradjana Srbije" je teška opozicija današnjoj bulumenti na vlasti.. a i više od toga.
Ostalih 70% (i više..) se.. ne računaju, /jer su glupi, nesposobni, ./. tako "kaže" njihova matematika
Ipak () koliko god bili pametni tj najpametniji, ne znaju neka osnovna životna a bogme i neka druga pravila..
Idemo redom...
Ko je predsjednik Srbije?
Ko je premijer Srbije?
Koje stranka tj koalicija, vlada u Srbiji?
Pitanja malo smiješna, zar ne?
Medjutim, predsjednik, premijerka, ministri, ambasadori..Srbije su legitimni predstavnici i kao takvi priznati u svim državama svijeta.. pa?
To znači da ih priznaju sve države UN-a, dakle svi na kugli zemaljskoj, osim onih tj vas od 10 do 15%..
..a to znači da je nekoliko milijardi ljudi glupo, nije relevantno, nije dobro obavješteno tj neko ih dobro obmanjuje i laže.
Zar je teško priznati poraz i čestitati pobjednicima?
Itzgleda da jeste..
Izgubiš pošteno od boljeg pa te sramota što si igrao sa njim.. ej, nije valjda
Izgubiš više nego zasluženo i.. ne pružiš mu ruku, ne čestitaš onako sportski, džentlmenski, ljudski...
Nekako bi to i prošlo da nema publike.. na nečiju žalost(ako ne kontate, n.p.)
Sa neke stručne, psihološke tačkee gledišta o osobama koje ne priznaju da su izgubili, ne priznaju realnost, nemaju "navike" fer-pleja.. stvarno ne bih.. mada to nije teško naći, barem danas.
Jel hvataju lebac?I ovi su svojevremeno bili vecina:
![]()
Ne, nego su vecinski pozdravljali svog ''velikog vodju'' koji je gurnuo ceo svet (pa i njih) u pakao i smrt.Jel hvataju lebac?
Jesu li ti to simpatizeri? Naši djedovi su se borili protiv takvih.. ubijali su nam nejač, žene, djecu, klali, mučili..I ovi su svojevremeno bili vecina:
![]()