Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 77.724
Poznato, samo u Izraelu znaju da ih musliji vole strogo po naredbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznato, samo u Izraelu znaju da ih musliji vole strogo po naredbi.
Грешиш, зна се ко је поставио темеље Србског Света и ко их чврсто држи да не падну!Veliki Milorad Dodik je ovim brilijantnim potezom postavio temelj SRBSKOG SVETA u predstojećoj eri Donalda Trumpa.
Najveći Trumpovac na Balkanu = Veliki Milorad Dodik![]()
Пусти приче, Израел је подржавао исламисте у Сирији против Асада, лечио њихове борце у својим болницама, итд.Poznato, samo u Izraelu znaju da ih musliji vole strogo po naredbi.
Taко и треба. Паметан потез Додика.„Uradiću sve da institucije BiH ne sprovedu tu apsurdnu odluku suda u Hagu“: Oglasio se Dodik oko Netanjahua hoće li i Vučić?
Milorad Dodik, predsednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika srpska, reagovao je na svom nalogu na mreži X povodom odluke Međunarodnog suda u Hagu da izda nalog za premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom koga je označio da snosi krivičnu odgovornost za ratne zločine počinjene u Gazi.
U saopštenju u sredu, holandski sud je naveo da je našao „razumne osnove“ da veruje da Netanjahu snosi krivičnu odgovornost za ratne zločine, uključujući „izgladnjivanje kao metod ratovanja“ i „zločine protiv čovečnosti ubistva, progona i druge nehumana dela“.
No, za Dodika, odluka Međunarodnog krivičnog suda da raspiše nalog za hapšenje izraelskog premijera Benjamina Netanjahua „je potpuno nerazumna“.
Republika Srpska će, dodao je, „uraditi sve da institucije BiH ne sprovedu tu apsurdnu odluku“.
Podsetimo, Bosna i Hercegovina je potpisnica Rismog statuta i morala bi da se pridržava odluka Suda u Hagu.
Potpisnica Rimskog statuta je i Srbija, kojim je osnovan Međunarodni kazneni sud (ICC) i koji obavezuje države potpisnice da poštuju odluke Suda u Hagu, mada se predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je nedavno u Beogradu ugostio izraelskog predsednika Isaka Hercoga, kada je rekao da je „Izrael mnogo puta pokazao da je Srbiji pravi i iskreni prijatelj“, još nije oglasio povodom odluke Suda u Hagu.
https://www.danas.rs/svet/region/dodik-netanjahu-sud-u-hagu/
Znači Mile se izjasnio, Netanijahu može slobodno da dođe u Republiku Srpsku kad god poželi. Nije poznato da je do sada imao takvu nameru, ali eto, čisto da zna.
A stvarno, šta je sa Vučićem? Nešto se ne oglašava povodom ovog slučaja.![]()
Ma svako tera svoj interes, isto tako treba i mi.Пусти приче, Израел је подржавао исламисте у Сирији против Асада, лечио њихове борце у својим болницама, итд.
Јасно. Само не видим од овога никакав интерес, сем мало више притиска за добре Бошњане. А Миле је експерт за то.Ma svako tera svoj interes, isto tako treba i mi.
Нигде ја нисам подржао убијање деце.Нама Србима не приличи да подржавамо убијање деце. На страну сад интереси, стратегије, итд, убијање деце у Палестини је нешто што никада нећу подржати.
Оно што ради ИДФ је далеко од легитимних вођења рата. Да се не лажемоХамаса са регуларним начином ратовања.
Нигде ја нисам подржао убијање деце.
Знам само да су се та деца могла изместити са ратног подручја.
Како стоје Руси убише ли они које дете? Украјинци? Срби? Уби ли која наша граната иколико деце у Сарајеву?
Мешаш бабе и жабе, животињско иживљавање Хамаса са регуларним начином ратовања.
Додуше немам представу о цивилним жртвама у Гази, ваљда си приметио да ме нама на тој теми.
Једино што знам из искуства је неверовање у пропагандну машинерију.
Значи ти ћеш и Русташе да подржиш, мешајући Јеврејског мафијаша, са Израелом, кога држи као свог таоца...
Не причамо о померању државе, него о геноциду те државе над другом државом, који ти подржаваш...Ти би требао знати да Израел после повратка у обећану земљу неће са ње бити померен.
Врати се у реалност. Пичамо о реалности у којој граната нема очи, нос и уши.Mrs. Koliko ih ubise muslimanski snajperisti? Leb ti ***** da ti ***** kucko jedna,
Не разумем шта ме питаш? Где шта?Gde tacno?
Нема где брате, Израел их држи под блокадом, а Египат неће да их прими. Јер Сиси се улагује Израелу.Знам само да су се та деца могла изместити са ратног подручја.
Како нисмо? Цео свет је брујао о томе, представљени смо горе од нациста, усташа и балиста заједно.Оно што ради ИДФ је далеко од легитимних вођења рата. Да се не лажемо
Бацање бомби по црквама, школама и болницама није легитиман вид ратовања.
То је дивљаштво, можда софистицираније од дивљаштва исламиста, али је и даље дивљаштво.
То Срби нису радили.
Не разумем шта ме питаш? Где шта?
Nismo. Jer smo budale. Nas su dzihadlije ubijali gde god i kako god su mogli. Nisu gledali ko mi....Оно што ради ИДФ је далеко од легитимних вођења рата. Да се не лажемо
Бацање бомби по црквама, школама и болницама није легитиман вид ратовања.
То је дивљаштво, можда софистицираније од дивљаштва исламиста, али је и даље дивљаштво.
То Срби нису радили.
Predstavili nas ameri i engleziКако нисмо? Цео свет је брујао о томе, представљени смо горе од нациста, усташа и балиста заједно.
Ти си очигледно погрешно схватио моје писање. Никакав геноцид ја не подржавам.Не причамо о померању државе, него о геноциду те државе над другом државом, који ти подржаваш...
Брате, ми смо тако представљени, али и ти и ја знамо да то није истина.Како нисмо? Цео свет је брујао о томе, представљени смо горе од нациста, усташа и балиста заједно.
To je hamas trebo da misli pre 7.10Gde da se prebace deca iz Gaze? Gde?
Где се пребацују деца из Украјине?Gde da se prebace deca iz Gaze? Gde?
To je hamas trebo da misli pre 7.10
Ja ne zaboravljam palestince u bosni....Ти си очигледно погрешно схватио моје писање. Никакав геноцид ја не подржавам.
Моја подршка у том сукобу је продукт учешћа Хамаса у једењу моје браће и сабораца.