"Uradiću sve da institucije BiH ne sprovedu tu apsurdnu odluku suda u Hagu": Oglasio se Dodik oko Netanjahua hoće li i Vučić?

Veliki Milorad Dodik je ovim brilijantnim potezom postavio temelj SRBSKOG SVETA u predstojećoj eri Donalda Trumpa.

Najveći Trumpovac na Balkanu = Veliki Milorad Dodik :super:
Грешиш, зна се ко је поставио темеље Србског Света и ко их чврсто држи да не падну!

1732305813741.jpeg

Све што Миле ради, прво Александар Ујединитељ мора да одобри!

Poznato, samo u Izraelu znaju da ih musliji vole strogo po naredbi.
Пусти приче, Израел је подржавао исламисте у Сирији против Асада, лечио њихове борце у својим болницама, итд.

„Uradiću sve da institucije BiH ne sprovedu tu apsurdnu odluku suda u Hagu“: Oglasio se Dodik oko Netanjahua hoće li i Vučić?​

Milorad Dodik, predsednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika srpska, reagovao je na svom nalogu na mreži X povodom odluke Međunarodnog suda u Hagu da izda nalog za premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom koga je označio da snosi krivičnu odgovornost za ratne zločine počinjene u Gazi.

U saopštenju u sredu, holandski sud je naveo da je našao „razumne osnove“ da veruje da Netanjahu snosi krivičnu odgovornost za ratne zločine, uključujući „izgladnjivanje kao metod ratovanja“ i „zločine protiv čovečnosti ubistva, progona i druge nehumana dela“.

No, za Dodika, odluka Međunarodnog krivičnog suda da raspiše nalog za hapšenje izraelskog premijera Benjamina Netanjahua „je potpuno nerazumna“.

Republika Srpska će, dodao je, „uraditi sve da institucije BiH ne sprovedu tu apsurdnu odluku“.
Podsetimo, Bosna i Hercegovina je potpisnica Rismog statuta i morala bi da se pridržava odluka Suda u Hagu.

Potpisnica Rimskog statuta je i Srbija, kojim je osnovan Međunarodni kazneni sud (ICC) i koji obavezuje države potpisnice da poštuju odluke Suda u Hagu, mada se predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je nedavno u Beogradu ugostio izraelskog predsednika Isaka Hercoga, kada je rekao da je „Izrael mnogo puta pokazao da je Srbiji pravi i iskreni prijatelj“, još nije oglasio povodom odluke Suda u Hagu.

https://www.danas.rs/svet/region/dodik-netanjahu-sud-u-hagu/

Znači Mile se izjasnio, Netanijahu može slobodno da dođe u Republiku Srpsku kad god poželi. Nije poznato da je do sada imao takvu nameru, ali eto, čisto da zna.
A stvarno, šta je sa Vučićem? Nešto se ne oglašava povodom ovog slučaja. :think:
Taко и треба. Паметан потез Додика. 🦾👍👏

И треба сваки пут да спомене да поред РС и ХБ подржава Израел, а да Сарајево подржава другу страну.

Да је Путин у питању, ја бих га крио. У својој кући ако треба. Никада га не бих издао! Чак би стао да га браним од оних који хоће да га ухапсе.

Али Шејјтањаху, ипак не. :)

Ma svako tera svoj interes, isto tako treba i mi.
Јасно. Само не видим од овога никакав интерес, сем мало више притиска за добре Бошњане. А Миле је експерт за то. :D

Нама Србима не приличи да подржавамо убијање деце. На страну сад интереси, стратегије, итд, убијање деце у Палестини је нешто што никада нећу подржати.
Нигде ја нисам подржао убијање деце.
Знам само да су се та деца могла изместити са ратног подручја.
Како стоје Руси убише ли они које дете? Украјинци? Срби? Уби ли која наша граната иколико деце у Сарајеву?
Мешаш бабе и жабе, животињско иживљавање Хамаса са регуларним начином ратовања.
Додуше немам представу о цивилним жртвама у Гази, ваљда си приметио да ме нама на тој теми.
Једино што знам из искуства је неверовање у пропагандну машинерију.

Хамаса са регуларним начином ратовања.
Оно што ради ИДФ је далеко од легитимних вођења рата. Да се не лажемо
Бацање бомби по црквама, школама и болницама није легитиман вид ратовања.
То је дивљаштво, можда софистицираније од дивљаштва исламиста, али је и даље дивљаштво.
То Срби нису радили.

Нигде ја нисам подржао убијање деце.
Како стоје Руси убише ли они које дете? Украјинци? Срби? Уби ли која наша граната иколико деце у Сарајеву?
Мешаш бабе и жабе, животињско иживљавање Хамаса са регуларним начином ратовања.
Додуше немам представу о цивилним жртвама у Гази, ваљда си приметио да ме нама на тој теми.
Једино што знам из искуства је неверовање у пропагандну машинерију.

Gde tacno?

Значи ти ћеш и Русташе да подржиш, мешајући Јеврејског мафијаша, са Израелом, кога држи као свог таоца...
Ти би требао знати да Израел после повратка у обећану земљу неће са ње бити померен.
Не причамо о померању државе, него о геноциду те државе над другом државом, који ти подржаваш...

Mrs. Koliko ih ubise muslimanski snajperisti? Leb ti ***** da ti ***** kucko jedna,
Врати се у реалност. Пичамо о реалности у којој граната нема очи, нос и уши.
Нисам написао да нису заслужили сваку, већ само констатовао чињенице везане за артиљерију.

Нема где брате, Израел их држи под блокадом, а Египат неће да их прими. Јер Сиси се улагује Израелу.
Палестинци су као косовски Срби, под блокадом и као у логору.

Ја не подежвам исламизам (управо је Израел подржавао ИСИЛ у Сирији) али ово што се ради Палестинцима није и реду.

То је дивљаштво, можда софистицираније од дивљаштва исламиста, али је и даље дивљаштво.
То Срби нису радили.
Како нисмо? Цео свет је брујао о томе, представљени смо горе од нациста, усташа и балиста заједно.

То Срби нису радили.
Nismo. Jer smo budale. Nas su dzihadlije ubijali gde god i kako god su mogli. Nisu gledali ko mi....
Samo srbin lud

Не причамо о померању државе, него о геноциду те државе над другом државом, који ти подржаваш...
Ти си очигледно погрешно схватио моје писање. Никакав геноцид ја не подржавам.
Моја подршка у том сукобу је продукт учешћа Хамаса у једењу моје браће и сабораца.

Како нисмо? Цео свет је брујао о томе, представљени смо горе од нациста, усташа и балиста заједно.
Брате, ми смо тако представљени, али и ти и ја знамо да то није истина.
За ИДФ је истина, па није се ПРАВОСЛАВНА црква Светог Порфирија у Гази сама срушила од себе, него су је ИДФ бомбардери срушили и притом убили добар део ПРАВОСЛАВНИХ Палестинаца.

Морам великим словима, да би схватио колико је тамо ствар сложена. То није рат Израела против исламиста и терориста, то је рат против целог палестинског народа, без обзира на веру.

Ти си очигледно погрешно схватио моје писање. Никакав геноцид ја не подржавам.
Моја подршка у том сукобу је продукт учешћа Хамаса у једењу моје браће и сабораца.
Ja ne zaboravljam palestince u bosni....

Back