- Poruka
- 76.576
Он симпатише Трампа, не амерички глобализам.Kao sto sam i rekao ne ujeda se ruka koja ti sve to omogucila, verovatno je on to i pokusao pa je zbog toga trpeo pritiske sad je opet obrnuo americki corak![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Он симпатише Трампа, не амерички глобализам.Kao sto sam i rekao ne ujeda se ruka koja ti sve to omogucila, verovatno je on to i pokusao pa je zbog toga trpeo pritiske sad je opet obrnuo americki corak![]()
Mozda ima jevrejsko poreklo pa krije?Не бих рекао да је слуга Американца. За Јеше знам да их симпатише, чак претерано за мој укус. Шта има са њима, не знам, али није Миле амерички слуга, буди сигуран и то.
Ne mizlim na Trampa nego na Ameriku.Он симпатише Трампа, не амерички глобализам.
Ма није он слуга Америке. Додара. Управо зато што је суд у Хагу издао потерницу, зато он и говори тако. А и због Трампа јер зна да и Трамп готиви Нетањахуа.Ne mizlim na Trampa nego na Ameriku.
Не верујем. Али, све је могуће, ништа ме не би зачудило.Mozda ima jevrejsko poreklo pa krije?
poenta je u tome da neko ko se zalagao da se Karadzic i Mladic isporuce ,to nem veze s a misljenjm ..tolikoИсто као и Младићу и Караџићу, поента је у ставу и мишљењу а не у чину који није у стању испунити.
Zato što si ti pomenula genocid u BiH. Ja osuđujem Dodika što podržava cionistčke zločince ali ne na način ucjenjivanja događajima iz rata 90-ih.Pa onda? Sta se bunis za Dodika i sto ga branis?
On podrzava sasmim tim zlocince u namanju ruku, a u najvecu genocidase, zasto ga branis?
Поново мешаш изјаве са хтењима и могућностима. Тај исти Додик је изјавио да се у Сребреници десио геноцид, многи ту изјавуpoenta je u tome da neko ko se zalagao da se Karadzic i Mladic isporuce ,to nem veze s a misljenjm ..toliko
...pa dobro i da uzmemo da je Dodik lagao i da ne misli iskreno to, vucic je potpisivao crno na belo, mislim u vezi Kosmeta pogotovo.Поново мешаш изјаве са хтењима и могућностима. Тај исти Додик је изјавио да се у Сребреници десио геноцид, многи ту изјаву
узимају здраво за готово иако је свима познато да политичари мењају сопствене изјаве до контрадикторности, зависно од времена, потреба и могућности. Систем и односи снага диктирају потребу за лажним представљањем, лажним савезима и обећањима, лажним уговорима који се не поштују... Све ово су нешколована и примитивна индијанска племена схватила у веома кратком периоду а колико видим на Балкану те игре
још не схватају.
П.С. Није ми познато да се залагао за ово што си навео. Занимљива реч ЗА ЛАГАО.
Исто као и Индијанци и они су потписивали, тј. стављали крстић на споразуме са Великим Белим Поглавицом Који Не Поштује Уговоре....pa dobro i da uzmemo da je Dodik lagao i da ne misli iskreno to, vucic je potpisivao crno na belo, mislim u vezi Kosmeta pogotovo.
vucic je ispostovao bukvalno sve na nasu stetu.Исто као и Индијанци и они су потписивали, тј. стављали крстић на споразуме са Великим Белим Поглавицом Који Не Поштује Уговоре.
Trebaju mi najmanje dve reakcije za ovaj postSvi neprijatelji Izraela i Republike Srpske će biti sprženi.
A samo je jedna prava.Trebaju mi najmanje dve reakcije za ovaj post
Исто као и индијанске поглавице. А потписивали су сваки следећи у нади да ће барем тај нови испоштовати али ...vucic je ispostovao bukvalno sve na nasu stetu.
Pa i nemaju, ali on kao da ih ovakvim izjavama izjednacava.Zato što si ti pomenula genocid u BiH. Ja osuđujem Dodika što podržava cionistčke zločince ali ne na način ucjenjivanja događajima iz rata 90-ih.
Nikave veze nemaju rat iz 90-ih na području SFRJ i genocid u Gazi koji se sprovodi.
Ja cu da se preselim u R. Srpsku kad ovaj covek zameni Dodika. Sve sto kaze - pravo kaze i ne pravi se vazan ni "silan".Nebojša Vukanović, narodni poslanik u NSRS bio je gost u Novom Danu. Upitan je da prokomentiraše izjavu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o eventualnom hapšenju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua.
Dodik je izjavio je da će Republika Srpska uraditi sve da institucije BiH ne sprovedu odluku Međunarodnog krivičnog suda o hapšenju izraelskog premijera.
Vukanović je u Danu uživo kazao da je to dokaz da je on sluga SAD-a i jevreja.
“Pa, nažalost, bez ikakve potrebe Milorad Dodik se ponaša kao da je neki važan globalni igrač, iako je on jedan običan marginalac u svjetskim prilikama, ali je pokazao i petlja se gdje mu nije mjesto. Njegovi istupi u javnosti su dokaz, pa mogu to slobodno tako reći, da je američka i jevrejska sluga. On je sada s ovim istupom i podrškom koju javno daje Netanjahu i Amerikancima pokazao da je prava, poslušna i odana američka i jevrejska sluga. Zbog toga ima podršku svih tih struktura da opstane na vlasti, zahvaljujući kriminalu, korupciji ali i u dobrom dijelu političke podrške koju ima i novca koje dobija sa zapada.” kazao je Vukanović.
Vukanović je dodao i da se u Bosni i Hercegovini vrlo malo se govori o stradanju ljudi i u Gazi, kada su političari u pitanju.
“Očito da niko ne želi da se zamjeri Amerikancima i Jevrejima, i mi koji to osuđujemo, rat, nasilje, stradanje civila, smo poprilično usamljeni i meni je žao što je u našim medijima neopaženo prošlo da je prije dva dana prekinuta sjednica Izraelskog parlamenta Kneseta, jer je lider jedne opozicione stranke govorio premijeru da je ratni zločinac koji je odgovoran za stradanje 17.000 djece, gotovo 50.000 ljudi, i da 30 godina izaziva sukobe na Bliskom Istoku.” ukazao je Vukanović.
Vukanović je kazao i da su suštinski i Dodik i Vučić igrači zapada koji rade sve što od njih zapad očekuje, a sa druge strane postoje Vulin, Dodik i par političara koji daju rusofilske izjave u javnosti čisto da bi se manipulisalo rusofilskim osjećanjima većine Srba i da bi se prikrila njihova stvarna politika.
Da, ima više značenja i tumačenja simbolike, možeš da potražiš ako te zanima, snaći ćeš se sa ruskim.Занимљиво, ово нисам знао.![]()
Ozbiljan si kandidat za političkog analitičara na HappyМа није он слуга Америке. Додара. Управо зато што је суд у Хагу издао потерницу, зато он и говори тако. А и због Трампа јер зна да и Трамп готиви Нетањахуа.
Мада, мислим да су Бенјамину дани одбројани, ту ни Додик више не помаже.![]()
Nema s ti pojma Dodik je zahtjevao da s e predaju i odu u Hag,Za tvoju informaciju da ti kazem da je saucesnik u hapsenju kao i tadasnja policija Srpske ..koja je tragala za obadvojcom ...Dodik je upetljan vise no sto mislis..Samo s e sad uvlaci u dupe kome stigne malo Putinu sad i Trampu pa i Izraelcima .Izjava Olbrajtove za Dodika "On je dah proljeca na balkanu" Vidis d a lupeta samo ,ko ej on d au ime naroda R.Srpske da je takve izjave sutio je kad su tukli popa na palama kad su ubili natovci zenu u Rogatici itd itd a sad on c e nesto ..tolikoПоново мешаш изјаве са хтењима и могућностима. Тај исти Додик је изјавио да се у Сребреници десио геноцид, многи ту изјаву
узимају здраво за готово иако је свима познато да политичари мењају сопствене изјаве до контрадикторности, зависно од времена, потреба и могућности. Систем и односи снага диктирају потребу за лажним представљањем, лажним савезима и обећањима, лажним уговорима који се не поштују... Све ово су нешколована и примитивна индијанска племена схватила у веома кратком периоду а колико видим на Балкану те игре
још не схватају.
П.С. Није ми познато да се залагао за ово што си навео. Занимљива реч ЗА ЛАГАО.
Управо тако.Zato što si ti pomenula genocid u BiH. Ja osuđujem Dodika što podržava cionistčke zločince ali ne na način ucjenjivanja događajima iz rata 90-ih.
Nikave veze nemaju rat iz 90-ih na području SFRJ i genocid u Gazi koji se sprovodi.
Ја се надам да Мудри Миломир Марић чита моје анализе на крстарици, па да ме позове у Ћирилицу или бар Јутарњи програм.Ozbiljan si kandidat za političkog analitičara na Happy![]()
Да није и Додик Јеша?Da, ima više značenja i tumačenja simbolike, možeš da potražiš ako te zanima, snaći ćeš se sa rusk
Nisam čuo, ali daljim poreklom nije iz Bosne. Dugogodišnji savetnik mu je bio Jevrejin, koliko znam.Да није и Додик Јеша?
Знам да одувек шурује са њима. Аврам Израел, тако му се тај саветник, чини ми се, звао.Nisam čuo, ali daljim poreklom nije iz Bosne. Dugogodišnji savetnik mu je bio Jevrejin, koliko znam.