- Poruka
- 20.017
Па ко је руководио са седам секретара СКОЈ-а - Хрвати?Све Јевреји из Лике, Баније и Кордуна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ко је руководио са седам секретара СКОЈ-а - Хрвати?Све Јевреји из Лике, Баније и Кордуна.
Jel' znaš šta znači "dodik" u rusko-jevrejskom žargonu?Додо је сад Кандић, девојачко Кошеровић...
Таригуз?Jel' znaš šta znači "dodik" u rusko-jevrejskom žargonu?
И ми смо призанали Хрватску.ajde ne glupetaj
to je sve licemerstvo cionista
jes pa je prizno hrvatsku ko bela lala
Da, ima više značenja, "mali David". Ima i izreka: «У каждого Додика своя методика, у каждого Абрама своя программа»Таригуз?
Je l beše i njega podržavao? Sećam se da su se Srbi nešto ložili kako će nas Bush podržati protivu Albanaca jer je republikanac.Ирачког Геноцидаша Буша си заборавио...
Напредне идеје.Па ко је руководио са седам секретара СКОЈ-а - Хрвати?
Ne pravim ja paralelu, vec zapad odavno i ne sasvim bez razloga jer se tamo desio ogroman zlocin, oni kazu genocid a tako je i u Medjunarodnom sudu presudjeno.Dodik nije bio na vlasti u vrijeme tog famoznog "genocida" a druga stvar Republika Srpska je nastala prije 1995. godine i opštinskog genocida tako da ne vidim kakve ti to paralele praviš da je genocidna tvorevina?
Жвака за лудака... Наравно Босанци први прогутају кад их Додо просвећује ''врлином''...Je l beše i njega podržavao? Sećam se da su se Srbi nešto ložili kako će nas Bush podržati protivu Albanaca jer je republikanac.
U prošlosti je bio daleko normalniji. Kasnije ga je vlast iskvarila.pa ? yaboravili smo da je u proslosti karadzica i mladica nazivao zlocincima ?
Palata Republike SrpskeNe pravim ja paralelu, vec zapad odavno i ne sasvim bez razloga jer se tamo desio ogroman zlocin, oni kazu genocid a tako je i u Medjunarodnom sudu presudjeno.
Ako je tako, sta Dodik ima da samo to "podgreva" ovakvim ispadima? Umesto da se drzi dalje od stvarnih i smisljenih zlocinaca, on hoce da ih prima i daje utociste? Jedino ako zaista "iza kulisa" ne suruje sa Jevrejima, tacnije cionistima, sto me navodi i na tu pomisao.
Znam, pa bruka, to je bilo relativno skoro, kad je vec Izrael uveliko priznao "Kosovo".
Presuda ICTY je politička i zbog nje sada treba da ćutimo vječno?Ne pravim ja paralelu, vec zapad odavno i ne sasvim bez razloga jer se tamo desio ogroman zlocin, oni kazu genocid a tako je i u Medjunarodnom sudu presudjeno.
Ako je tako, sta Dodik ima da samo to "podgreva" ovakvim ispadima? Umesto da se drzi dalje od stvarnih i smisljenih zlocinaca, on hoce da ih prima i daje utociste? Jedino ako zaista "iza kulisa" ne suruje sa Jevrejima, tacnije cionistima, sto me navodi i na tu pomisao.
Pa onda? Sta se bunis za Dodika i sto ga branis?Presuda ICTY je politička i zbog nje sada treba da ćutimo vječno?
Presuda nema veze sa pravom i međunarodnom definicijom genocida iz Povelje UN.
Što se tiče Netanjahua i Galanta, ja isto vjerujem da im treba suditi jer ono što se desilo u Gazi jeste genocid. Genocid nije strijeljanje ratnih zarobljenika već uništenje Gaze kakvo su cionisti proveli.
Занимљиво, ово нисам знао.Da, ima više značenja, "mali David". Ima i izreka: «У каждого Додика своя методика, у каждого Абрама своя программа»
Колега Драгон сигурно не одобрава овај Додиков став, али неће се сад одрећи Републике Србске и Срба тамо због ове Милетове изјаве коју, буди речено, може да окачи мачку о реп, јер нити ће Миле моћи да заштити Нетањахуа нити ће овај тражити уточиште код Милета.Pa onda? Sta se bunis za Dodika i sto ga branis?
On podrzava sasmim tim zlocince u namanju ruku, a u najvecu genocidase, zasto ga branis?
Samo zlocinci i njihove sluge podrzavaju zlocince a Dodik je upravo to uradio.Колега Драгон сигурно не одобрава овај Додиков став, али неће се сад одрећи Републике Србске и Срба тамо због ове Милетове изјаве коју, буди речено, може да окачи мачку о реп, јер нити ће Миле моћи да заштити Нетањахуа нити ће овај тражити уточиште код Милета.
Глупира се Миле да би нервирао браћу из Сарајева. То стално ради. Можда некад делује неукусно, али такав је човек.
Нама је Република Србска важнија од тога. Ценим да и Драгон тако мисли.
Не претерујемо, Миле није никакав злочинац. Лично, мислим да се овим изглупирао, иако знам шта му је прави циљ да нервира оне у Сарајеву.Samo zlocinci i njihove sluge podrzavaju zlocince a Dodik je upravo to uradio.
Да, Додару су америчка ратна возила довела на власт, сменивши легитимног председника Николу Поплашена. То је познато.Naravno Dodik je Americki igrac, to je oduvek bilo.
Nije zlocinac ali sluga Jevreja i Amerikanaca jeste jer su ga oni doveli na vlast a ruka koja te hrani se ne ujeda i on to zna vrlo dobro.Не претерујемо, Миле није никакав злочинац. Лично, мислим да се овим изглупирао, иако знам шта му је прави циљ да нервира оне у Сарајеву.
Али да је баш злочинац, па није. Блесав, луд, енергичан јесте, али злочинац није.
Kao sto sam i rekao ne ujeda se ruka koja ti sve to omogucila, verovatno je on to i pokusao pa je zbog toga trpeo pritiske sad je opet obrnuo americki corakДа, Додару су америчка ратна возила довела на власт, сменивши легитимног председника Николу Поплашена. То је познато.
Али, није једини који је тако дошао на власт. Орбан у које се сад многи куну дошао је као осведочени сорошевац. На власт се тада само тако могло доћи.
Али факт је да је Додик после обрнуо ћурак. Као и Орбан. И многи други.
Не бих рекао да је слуга Американца. За Јеше знам да их симпатише, чак претерано за мој укус. Шта има са њима, не знам, али није Миле амерички слуга, буди сигуран и то.Nije zlocinac ali sluga Jevreja i Amerikanaca jeste jer su ga oni doveli na vlast a ruka koja te hrani se ne ujeda i on to zna vrlo dobro.