"Uradiću sve da institucije BiH ne sprovedu tu apsurdnu odluku suda u Hagu": Oglasio se Dodik oko Netanjahua hoće li i Vučić?

Ја у Додиковом потезу видим смисао. Пут од немилости до подршке и обратно, често зна бити веома брз и изненадан.
Нзм шта Република Србска конкретно добија овим његовим потезом, осим што ће да нервира Бошње, због чега и мислим да је Милету то главни разлог што је ово урадио. :D

Моју браћиу нема ко није требио али ми мало мрскији извршиоци.
Радили са еланом и вишком воље, док они други јурили неке своје интересе не обазирући се на тамо неке непостојеће 'Југословене'.
Који успут већ педесетак година другују са Арафатом.
Израел је преко наше грбаче пеглао крхки мир са Арафатовим поганим милитантним алаџама...

Потом им је Израел увалио Хамас у Палестинске редове који се прекалио у Босни, и сад цела Палестина плаћа шуровање са тим ђаволима, који су измасакрирали цео ПлО (касније Фатах)након легализације због Босне...

То је укратко цела истина, с тим да је Јицак Рабин први платио главом покушај деескалације са Палестинцима, јер је Хамас сада био џокер који ће Цијоњаре да користе по потреби након смене Фатаха, попут оне 7/10...

Да али они нису исто што и украјински народ. Нису чак ни већина у њему.
Немој ми рећи да су оне силне гробове попунили становници Ивано-Франковска и Житомира?
Много си наиван Дуле, број антируса међу Украјинцима се вековима повћавао и тренутно је у зениту.

Немој ми рећи да су оне силне гробове попунили становници Ивано-Франковска и Житомира?
Много си наиван Дуле, број антируса међу Украјинцима се вековима повћавао и тренутно је у зениту.
Гину и војници обични људи. Има и насилне мобилизације. Чак је сам Зеленски признао да нема војску са којом би враћао Крим. Њихов фронт је пред колапсом. Неће Украјинци више да гину у том бесмисленом рату.
Још су забраном Украјинске Цркве, у коју иде и већина Украјинаца, Зеленски и екипа прекдрндашили све мере.

Израел је преко наше грбаче пеглао крхки мир са Арафатовим поганим милитантним алаџама...

Потом им је Израел увалио Хамас у Палестинске редове који се прекалио у Босни, и сад цела Палестина плаћа шуровање са тим ђаволима, који су измасакрирали цео ПлО (касније Фатах)након легализације због Босне...

То је укратко цела истина, с тим да је Јицак Рабин први платио главом покушај деескалације са Палестинцима, јер је Хамас сада био џокер који ће Цијоњаре да користе по потреби након смене Фатаха, попут оне 7/10...
Мој таст је сведок испоруке оружја од стране титоиста Палестинцима.
Израел је само следио залагања европске уније у том правцу и то само од тренутка када је то урадила Америка.
Америка је гарат њиховог опстанка и ту није било простора за опортуну политику.

Него, јел ће Додара да пружи уточиште и Галанту или само Бенјамину? :D
Исто као и Младићу и Караџићу, поента је у ставу и мишљењу а не у чину који није у стању испунити.

Гину и војници обични људи. Има и насилне мобилизације. Чак је сам Зеленски признао да нема војску са којом би враћао Крим. Њихов фронт је пред колапсом. Неће Украјинци више да гину у том бесмисленом рату.
Још су забраном Украјинске Цркве, у коју иде и већина Украјинаца, Зеленски и екипа прекдрндашили све мере.
Све је то тачно али снимци присилне мобилизације имају за циљ омогућавање сваком украјинском бојовнику да
по заробљавању глуми насилно мобилисаног кувара.
Баш се ништа не разумеш у пропаганду и специјални рат.

https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/118833-dodik-netanjahu-hapsenje-sud/

Nakon podrške ruskoj agresiji Dodik (a samim tim i Republika Srpska kao njegova lična prćija) dotakli su novu dimenziju dna jasnoj podršci zločincu Netanjahuu.

Dok mi je za Rusiju jasno zašto je podržavaju (i ne slažem se sa njihovom politikom) za Izarel to ostaje misterija, posebno uzevši u obzir da Izrael i Rusija nisu u najboljim odnosima.

Da li to Dodik ima neki dil sa Netanjahuom?
Nisam iznenađen. Čudilo bi me da Dodik podupre nekog normalnog.

Interesantno d a covjek koji je svim silama radio da se Prvi predsjednik R.Srpske Radovan Karadzic i General Ratko Mladic isporuce u Hag a sad kao se zalaze da
se ne isporuci Netanjahu ....Svaki komentar je suvisan u vezi ove izjave ...
Колико си сигуран да Додик није баш Караџићев избор?
Није нам први пут, кад се спашава држава и народ жртвују се и кумови, див јунаци попут Карађорђа.

Добро, дал ти стварно мислиш да Израел убија Палестинце да би светио Србе због рата у Босни?
ni najmanje. razocaravas tim besmisleno glupim pitanjem
Дај молим те, и сам си рекао да Шејјтањахуу џукела.
niko to ne spori. ja mu ne zaboravljam onaj vasingtonski sporazum kad se izrael sa trampom popisavao na vucica koji je sedeo ispred na stolici ko kuče i slepac i kada smo prvi maltene u svetu (NAJVECE SILE TO DO TAD NISU UCINILE) priznali jevrejeima jerusalim kao glavni grad izraela da bi za uzvrat od cionista dobili PRIZNANJE KOSOVA!

seme im se ogubalo namazano, licemerno, pokvareno...
ako cemo realno , bomabrdovanje je odobrio kongres, a kongres drže jude, ko nas je bombardovao juda ili amer ?

ali ne zaboravljam ni da su palestinci jurisali dobrovoljno u mudzahedine u bosnu . ne zaboravljam n ida je vodja hamasa ubijen ove godine bio jedan od libanaca koji je vodio muslimane u bosni da kolju srbe i odrubljuju glave...

iran je tada bio GLAVNI SPONZOR BOSNE I DZIHADLIJA , naravno da ne zaboravljam!

ja turčinu, iranu, libanu palestini, sad arabiji ne zaboravljam. dzihadlije.

Nemam ja tu razloga nikog da podržavam a pogotovo dzihadlije!

nek se potamane do istrebljenja ako je moguce...

ni najmanje. razocaravas tim besmisleno glupim pitanjem

niko to ne spori. ja mu ne zaboravljam onaj vasingtonski sporazum kad se izrael sa trampom popisavao na vucica koji je sedeo ispred na stolici ko kuče i slepac i kada smo prvi maltene u svetu (NAJVECE SILE TO DO TAD NISU UCINILE) priznali jevrejeima jerusalim kao glavni grad izraela da bi za uzvrat od cionista dobili PRIZNANJE KOSOVA!

seme im se ogubalo namazano, licemerno, pokvareno...
ako cemo realno , bomabrdovanje je odobrio kongres, a kongres drže jude, ko nas je bombardovao juda ili amer ?

ali ne zaboravljam ni da su palestinci jurisali dobrovoljno u mudzahedine u bosnu . ne zaboravljam n ida je vodja hamasa ubijen ove godine bio jedan od libanaca koji je vodio muslimane u bosni da kolju srbe i odrubljuju glave...

iran je tada bio GLAVNI SPONZOR BOSNE I DZIHADLIJA , naravno da ne zaboravljam!

ja turčinu, iranu, libanu palestini, sad arabiji ne zaboravljam. dzihadlije.

Nemam ja tu razloga nikog da podržavam a pogotovo dzihadlije!

nek se potamane do istrebljenja ako je moguce...
Ја ипак мислим да би од Израела могли имати и неке користи али од осталих побројаних не, само штету.

Мој таст је сведок испоруке оружја од стране титоиста Палестинцима.
Израел је само следио залагања европске уније у том правцу и то само од тренутка када је то урадила Америка.
Америка је гарат њиховог опстанка и ту није било простора за опортуну политику.
Јорданске и Палестинске терористе је Тито гајио као цвеће... Опште позната ствар за тог сатанисту, који је обожавао терор... Пошто је Социјалистичка Србија наставила лудачки да баштини Титово политичко антиизраелство, по природи ствари се Израел одлучио да искорени ту причу из Србије заједно са њом...

Израелска мафија је попут Тита такође подстицала и наоружавала Исламски тероризам (Хамас, Исис), да би своју унутрашњу власт консолидовала национализмом против осведочених исламских терорист, а спољну - милитаристичком интернаци корупцијом којом је после бесмисленог рата у СФРЈ поставила своје спаваче, попут Додика и Вучића, чији је једини задатак да оживљавају и гаје ратну реторику према исламским суседима изнова и изнова која служи поменутим спољно-унутрашњим циљевима Ратнохушкачког Израела, који од крви и ратова живи од године настанка...

Ја ипак мислим да би од Израела могли имати и неке користи али од осталих побројаних не, само штету.
Od jude korist ?
Samo ako ima petostruku ...

video si vasingtonski sporayum , ne treba ti vise...

tu su oni dobil ida im mi prvi priznamo jerusalim a oni za uzvrat priznali kosovo!
pa gde to ima... pa se jevrej vadi kako nije on kriv za to nego amerika... bagra licemerna!

Израелска мафија је попут Тита такође подстицала и наоружавала Исламски тероризам (Хамас, Исис), да би своју унутрашњу власт консолидовала национализмом против осведочених исламских терорист, а спољну - милитаристичком интернаци корупцијом којом је после бесмисленог рата у СФРЈ поставила своје спаваче, попут Додика и Вучића, чији је једини задатак да оживљавају и гаје ратну реторику према исламским суседима изнова и изнова која служи поменутим спољно-унутрашњим циљевима Ратнохушкачког Израела, који од крви и ратова живи од године настанка...
Први део уписа нисам цитирао јер се у потпуности слажем.
У овај други си заборавио додати да су финансирали Алијину Исламску декларацију и да су му те идеје усадили још док је био у ханџаровцима.
Још у другом светском рату су их инструисали да се прикључе усташама и бацају комшије у јаме.

Od jude korist ?
Samo ako ima petostruku ...

video si vasingtonski sporayum , ne treba ti vise...

tu su oni dobil ida im mi prvi priznamo jerusalim a oni za uzvrat priznali kosovo!
pa gde to ima... pa se jevrej vadi kako nije on kriv za to nego amerika... bagra licemerna!
Јуда је једини устао у Глини и супроставио се усташкој негацији покоља на том месту.
Присутни Срби су ћутали у немоћном грчу самопорицања.

Све је то тачно али снимци присилне мобилизације имају за циљ омогућавање сваком украјинском бојовнику да
по заробљавању глуми насилно мобилисаног кувара.
Баш се ништа не разумеш у пропаганду и специјални рат.
То што им се распада фронт, што Зеленски сам каже да нема војнике за рат није пропаганда, ти је стање на терену.

Које користи, конкретно? Признали су Косово, на пример.

Back