Uputiti zahtev Putinu da Srbija postane ruska federalna jedinica?

Da li se slažete da Srbija treba da postane deo Ruske federacije?


  • Ukupno glasova
    35

Droid

Buduća legenda
Poruka
49.790
Autorska tema
Droid

Ideja o pridruženju ruskoj federaciji nije novost.
Kao narod smo prevaziđeni. Mali smo i nesposobni da održimo identitet. Nama je najpametnije da se uklopimo u srodnu veću kulturnu pojavu. Hrvati u Nemce mi u Ruse a muslimani u Arape.

Rusija je svetska sila, ima mnogo energenata i mislim da bi nam bilo bolje da nama vlada i najgori Rus umesto ovih naših klošarčića.

Zastave bismo samo obrnuli i to je to. Ako može Kaljiningrad možemo i mi.

1702585599439.jpeg
1702585692881.png
 
Najbolje samoproglasiti se pingvinima ? Jeste pingvinima ai Antartik je prazan pa eto prilike
Nikako samoproglašenje. Već sve reularno. Bila bi to Ruska federalna jedinica Srbija.
Dobila bi neki status jer je i sama ruska federacija komplikovana. Srbi bi ostali Srbi.
 
:lol:

србија је старија од русије, и нема потребе да постаје ничија федерална јединица, довољно је имати посебне културно/политичко/војне везе са братским руским народом
Lepo je to,ali Rusija je Svetska Sila, a bolje biti deo Svetske Sile, tada niko ne sme da te dira!
 
nisam za to da Srbija bude deo Ruske federacije....Rusi imaju kao i mi tendenciju da prave kult ličnosti a to lako preraste u diktaturu, a dikatura se obije o glavu naročito drugim narodima u bloku kao što je bilo sa zemljama istočne Evrope u istočnom bloku....treba izdejstvovati da imamo njihovu zaštitu kao što Izrael ima zaštitu Amerike i to je sve....osim toga ako pripadnemo jednom bloku bićemo neprijatelji drugom bloku i potencijalne mete u njihovim večnim obračunima kroz proksi ratove a možda i u globalnom sukobu.... treba imati dobre veze sa svima.a poseban status u spoljnoj politici Rusa...sad kada se spušta nova gvozdena zavesa je vreme da opet igramo na kartu na koju je Tito igrao da nismo ni u jednom bloku a sarađujemo sa svima...Tito nam je mnogo zla naneo ali je pametno vodio spoljnu politiku.....
 
Najjednostavnije je da Vam kupimo karte do grada Chite na transsibirskoj zeljeznici da uzivate sa bracom Tatarima,Ingusetima ,Tunguzima. Blizu je Mongolija. Srbija ce ostati u Evropi.
И Татари и ини..су Људи.
Твој западњак те жели само опљачка и пороби и освоји.Тако је било-тако ће и бити.
 

Back
Top