Quantcast

Upucan kum Zlatibora Lončara

комшија

Buduća legenda
Poruka
41.173
https://www.danas.rs/drustvo/upucan-kum-zlatibora-loncara/

Radnik BIA ranjen u ruku, trenutno smešten u Kliničkom centru

Upucan kum Zlatibora Lončara

Miodrag Stojanović, kum ministra zdravlja Zlatibora Lončara, ranjen je pre dve večeri iz vatrenog oružja, saznaje Danas.
Piše: D. D.13. juna 2019. 08.16 Izmenjeno: 08.17

Stojanović, koji je zaposlen u Bezbednosno-informativnoj agenciji, upucan je u ruku, a naši izvori navode da se trenutno nalazi na Kliničkom centru. Motiv za napad još uvek je nepoznat.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se ime Zlatibora Lončara nalazi u kontekstu crne hronike. U januaru 2017. godine Velimir Ilić je javnosti predstavio fotografiju na kojoj poziraju Zlatibor Lončar i pokojni šef Zemunskog klana Dušan Spasojević. Pojedini članovi ovog klana su u Specijalnom sudu govorili o Lončarevoj navodnoj umešanosti u ubistva „zemunaca“.

Portal KRIK je objavio podatak da je Lončar svojevremeno kupio stan od supruge Sretka Kalinića, osuđenog za ubistva Zemunskog klana.

Sam Lončar je nakon objavljivanja fotografije kazao da je operisao oca Dušana Spasojevića i da ga je ovaj pozvao u svoju kuću u Šilerovu ulicu kako bi mu se zahvalio.

Zlatibor Lončar se dovodio u vezu i sa slučajem „Helikopter“ kada je sedam osoba poginulo nakon što je helikopter pao u blizini aerodroma „Nikola Tesla“. Mediji su spekulisali da je Lončar, zajedno sa bivšim ministrom odbrane Bratislavom Gašićem, insistirao da se bolesna beba prebaci na surčinski aerodrom, kako bi propagandno eksploatisali taj događaj. Ovim spekulacijama na put stao je tadašnji premijer Vučić rekavši: „Ne dam Gašića i Ločara“
 

dive

Legenda
Poruka
53.045
Kako da ne obidje kuma,a u povratku,ko zna.A ovo za radnika BIA,kako Bata cuva svoje radnike,ili je i on presao na onu drugu stranu.
ah mnogo je lepljiv mamac sa druge strane, tesko je odoleti
samo kako su se stvari otrgle kontroli, postrojavajce oni angazovani one koji su ih angazovali uskoro
citav svet nam se smeje, premijerki se salju zvanicna upozorenja zbog tolike korupcije i kriminala u kome nam je drzava postala vodeca, a ona se smeje i kaze da je to ne zabrinjava
pa dobro, eto mi mozemo da iskokamo kokice i gledamo ono sto ce da se desi kao normalan sled dogadjaja..kao neki film..i da se i mi smejemo
mala bara, puno krokodila
 
Top