Upravo sada....

:rtfm: Ne diraj mi docu! z:((

Upravo sad se nakanjujem da ustanem i operem sudove, ne bi li buka probudila Milicu... I da preuredim one novogodišnje lampice. I upravo sad malo kucam, malo duvam u šake da ih ugrejem. Oko srca mi je toplo, gledala sam Jednu malu ali slatku porodicu mačaka na pf Svet životinja. :D Nemam reči! :zaljubljena:

:rtfm: Ne diraj mi docu! z:((

Upravo sad se nakanjujem da ustanem i operem sudove, ne bi li buka probudila Milicu... I da preuredim one novogodišnje lampice. I upravo sad malo kucam, malo duvam u šake da ih ugrejem. Oko srca mi je toplo, gledala sam Jednu malu ali slatku porodicu mačaka na pf Svet životinja. :D Nemam reči! :zaljubljena:

Ne sekiraj se, Grega ne michem odavde ni za zivu glavu z:Dz:Dz:poz:

@Jaco, secas se kako smo se kidali od smeha na onoj temi Kako se zamisljamo?:D
@Mile, daleko sam ja od mrsavog, a jos dalje od bledolikog...to mu dodje sve suprotno:D a punk muziku gotivim, cak mi je i ta njihova moda simpaticna
@BB, moracu nekako da te naviknem da si zensko...malo ce teze da ide, ali cu da se potrudim:D

upravo sad razmisljam sta cu pre, pasulj se kuva a treba da belolucim papriku ili da otrbim pirinac za rizoto sa morskim plodovima, da napravim pitu sa jabokom ili da spremam tortu za sutra a joj i curka treba da se pece i pogaca i cesnica ujutru i jos toliko stvari a ja se jedva vucem bre

Back