UPRAVO ME JE SRCE ZABOLELO

upotpunosti te razumem!!!slicno iskustvo je i mene snaslo!!zavolela sam ga,a on se sa njom dopisivao i izlazio!!!a ja sam mu sve dala !!!hvala bogu otvorile su mi se oci i pamet mi je dosla u glavu!!!dovoljno sam lepa da imam svakog!!ali ljubav je slepa pa svako pogresi!!!zato nek te ne boli srce nije jedina!!!!:rotf::hahaha::super:

Gledaj : Sve sam ja to već prošao i zato pišem još jednu pouku :
Ne zaljubljuj se u žene, samo ih prcaj i ništa ne pitaj.

ajd necu da ti protivrecim, posto sam ja jos juvenile, pa ne znam mozda se nesto promeni. Ali mislim da je ovo prilicno nemoguce.. Osim ako nisi bas neki karakter, i toliko samodovoljan, i ako imas more zena uz sebe pa da te nije ni briga. Ne znam barem meni tako deuje.

tvoje vredjanje i dalje ne menja cinjenicu da je to suplja prica ogorcnih ljudi koji su odustali od zivota

Hmm pa vidi, moram da priznam da je ta pozicija u idealnom pogledu nenapadljiva. Najjaca je jednostavno. Sa druge strane u interesu zena jeste da se muskarci otvore, jer samo kada imas otvoren um mozes da budes iskoriscen. Dok se drzis svojih stavova obicno su sanse da nema otvora za gubitak
Isto recmo u macevanju, secam se dok sam trenirao, glavna stvar je kako da protivnika otvoris nekim manevrem, i da ga ubodes na otvorenje. Jer ako on drzi ispred mac, nemas sanse da ga niti lako ubodes, niti da ga dominiras.
Tako da sa jedne strane Brajanov koncept ima smisla, ali sa druge smatram da je pretezak za ostvariti, ili zahteva godine i godine vezbanja i treniranja.
U svakom slucaju uletati u veze je glupost sto sam skapirao posle prve devojke, i od tad to vise ne radim. Sad mislim da sam nasao neku idilu, ono ne otvarati se preterano, ali ipak pustiti da stvari idu svojim tokom
Evo bas sam danas raskinuo vezu od 7 meseci, i ono nije mi preterano krivo a nije mi ni svejedno. MAda i am still not happy. A iskreno nemam pojma sto sam raskinuo :D. Moguce da ako se drzis zatvorenim da to ima neke negativne bufove :(

Hmm pa vidi, moram da priznam da je ta pozicija u idealnom pogledu nenapadljiva. Najjaca je jednostavno. Sa druge strane u interesu zena jeste da se muskarci otvore, jer samo kada imas otvoren um mozes da budes iskoriscen. Dok se drzis svojih stavova obicno su sanse da nema otvora za gubitak
Isto recmo u macevanju, secam se dok sam trenirao, glavna stvar je kako da protivnika otvoris nekim manevrem, i da ga ubodes na otvorenje. Jer ako on drzi ispred mac, nemas sanse da ga niti lako ubodes, niti da ga dominiras.
Tako da sa jedne strane Brajanov koncept ima smisla, ali sa druge smatram da je pretezak za ostvariti, ili zahteva godine i godine vezbanja i treniranja.
U svakom slucaju uletati u veze je glupost sto sam skapirao posle prve devojke, i od tad to vise ne radim. Sad mislim da sam nasao neku idilu, ono ne otvarati se preterano, ali ipak pustiti da stvari idu svojim tokom
Evo bas sam danas raskinuo vezu od 7 meseci, i ono nije mi preterano krivo a nije mi ni svejedno. MAda i am still not happy. A iskreno nemam pojma sto sam raskinuo :D. Moguce da ako se drzis zatvorenim da to ima neke negativne bufove :(

ma nemoguce :lol:
znas ona bajka ako uzmes kajaces se ako ne uzmes jos vise ces nije samo bajka...pitanje je ko se na kraju vise kaje

MOLIM BEZ RASPRAVE I VREDJANJA NA MOM TOPICU,ok shvatam da ne treba se zaljubljivati da ne bi bio sjeban,ali kad malo bolje razmislis koliko dobrog toliko loseg,tako to obicno ide,kao sto Vlado Georgijev kaze,onaj muskarac koji nije osetio ljubavnu bol nije muskarac...a sto ti raskinu bezveze? ne razumem kad neko bezveze raskine?

MOLIM BEZ RASPRAVE I VREDJANJA NA MOM TOPICU,ok shvatam da ne treba se zaljubljivati da ne bi bio sjeban,ali kad malo bolje razmislis koliko dobrog toliko loseg,tako to obicno ide,kao sto Vlado Georgijev kaze,onaj muskarac koji nije osetio ljubavnu bol nije muskarac...a sto ti raskinu bezveze? ne razumem kad neko bezveze raskine?

Pa vidi, nekako osecam se da me sputava.. Ne znam kako da objasnim, ali primetio sam da sam mnogo oslabio, ono vise ne gledam toliko svoj izgled, zapustio sam obaveze, dobio sam na zadnjem kolokvijumu 7. Mnogo sam omeksao, i ono mislim da je vreme za promene. A i mnogo vremena devojka oduzima... Mada.. iskreno sad mi krivo nesto sve.. nekako zelim da me pozove opet.. :(
Ne znam, sta god da uradis uvek ne valja :D

bol te cini covekom
bol sa kojom ne znas da se nosis te cini necovekom
i opet se sve svede na to kamenje :lol:
al ja kapiram bolje uzeti svoj kamen pa ga nositi na ledjima..i to je jedna od stvari koja te cini covekom a ne praznom ljusturom koja hoda

Back