Upozorenje navijačima Štutgarta koji dolaze u Beograd

Nije kao da Nemci nikad ne dolaze u Bg. Uzela si mišljenje jednog lika iz nekog sportskog žurnala, pri tom rekoše da nije ni blizu toliko toksično kad se pročita originalni tekst a ne "prevod" na kuriru i kurirčićima.
Nisam našla originalni članak, priznajem ali u suštini, ne bi bilo prvi put d o nama tako pišu, generalizacija, kao što rekoh. Naravno, ne svi ali smo često na meti zbog baš ovakvih navijača kao što se danas i pokazalo.

Citiraću se sama : postavila sam pitanje da li smo mi džungla i jesmo li svi divljaci? Pokušaj vređanja mog profesionalnog rada me ne pogađa, nit si prvi nit poslednji koji je išao na lično vređanje, ali to govori o tebi a ne o meni....
Opet prodaja kikirikija za semenke. Nema ličnog vređanja, samo konstatacija da se kroz život ne prolazi na vic i prevaru.
Pre podne sam video 4 navijača kod Beograđanke, jedan sa šalom i odmah sam rekao sebi da će danas biti batina, ali koleginica supermoderatorka je na temi bila lepša, bolja i pametnija.
Naravno, ne znaš ništa o navijačima, ali si se našla pozvanom i prozvanom. Kako i zašto? Boga pitaj.
Samo uči đake da smo najpametniji narod na svetu. Pardon, nebeski narod.

Opet prodaja kikirikija za semenke. Nema ličnog vređanja, samo konstatacija da se kroz život ne prolazi na vic i prevaru.
Pre podne sam video 4 navijača kod Beograđanke, jedan sa šalom i odmah sam rekao sebi da će danas biti batina, ali koleginica supermoderatorka je na temi bila lepša, bolja i pametnija.
Naravno, ne znaš ništa o navijačima, ali si se našla pozvanom i prozvanom. Kako i zašto? Boga pitaj.
Samo uči đake da smo najpametniji narod na svetu. Pardon, nebeski narod.
Ne, poslušaću tebe pa ću preskočiti istoriju i neke činjenice, popljuvaću svoj narod. To je najbolji način da se deca nauče pravim vrednostima, verovatno :mrgreen: Moje mišljenje je da ko pljuje po svaku cenu svoj narod, ne može ceniti ni druge narode. Kritika dešavanja je jedna stvar ali kritkovanje svega postojećeg u domovini mi nije baš normalno, naravno, imaš prava na svoje mišljenje, ja sam iznela svoje ''viceve i prevare '' :mrgreen: i još nešto, odakle tebi ideja da ja ne znam ništa o navijačima :D reče čovek majci sportiste :D

Ne, poslušaću tebe pa ću preskočiti istoriju i neke činjenice, popljuvaću svoj narod. To je najbolji način da se deca nauče pravim vrednostima, verovatno :mrgreen: Moje mišljenje je da ko pljuje po svaku cenu svoj narod, ne može ceniti ni druge narode. Kritika dešavanja je jedna stvar ali kritkovanje svega postojećeg u domovini mi nije baš normalno, naravno, imaš prava na svoje mišljenje, ja sam iznela svoje ''viceve i prevare '' :mrgreen: i još nešto, odakle tebi ideja da ja ne znam ništa o navijačima :D reče čovek majci sportiste :D
Evo ga današnji tekst iz V. novosti kao da si ga ti pisala. Kritikovanje svega postojećeg u Otadžbini? Danas je jedva punoletni omladinac ubio od batina maloletnika u Paprikariji...

1732740390054.jpeg

Back