Upozorenje navijačima Štutgarta koji dolaze u Beograd

Ugovori koji klubovi potpisuju s igracima u nasem sportu ne vrede nista.

Savet- trazite mu neki klub u inostrnstvu, makar bila i osma liga u Ceskoj za 10 puta manje pare nego ove koje lazu nasi klubovi da ce im to isplatiti, SVE je bolje nego u Srbiji.

Mi smo dno.
Pročitaj moj post koji sam dopisala o evropskom klubu.

Stadion je Hejsel.

Taj slucaj je poznat po tome sto se to desilo pre utakmice; a utakmica, Finale Lige sampiona, je redovno odigrana posle, nekoliko sati posle tragedije je Platini podigao pehar kao kapiten Juventusa.

Danas se utakmica prekida i zbog najmanjeg incidenta, ali jos 80-ih je ovo bio malo drugaciji svet, i posebno o tome treba da porazmisle ovi koji tvrde da je neko ranije vreme bilo bolje.

Pa ne znam, jel trebalo da se igra ta utakmica ili ne?

Moje misljenje o fudbalu je sledece: selac tam', selac 'vam, ne igraju doktori nauka tu loptu niti balerine idu na stadion tako da je upozorenje neznim nemackim navijacima na srpsku vodu iz fontane cisto zezanje.

Da kazem, navikli su oni na gore od srpskog otrova iz slavine. 'Ce preteknu.

Pa ne znam, jel trebalo da se igra ta utakmica ili ne?

Moje misljenje o fudbalu je sledece: selac tam', selac 'vam, ne igraju doktori nauka tu loptu niti balerine idu na stadion tako da je upozorenje neznim nemackim navijacima na srpsku vodu iz fontane cisto zezanje.

Da kazem, navikli su oni na gore od srpskog otrova iz slavine. 'Ce preteknu.
Sada, da se desi nesto tako, ne da se ne bi igralo, nego bi zabranili fudbal na nivou cele Evrope u roku od 7 dana, a stadion bi srusili.

Taj stadion niti je srusen, Platini je bukvalno podigao pehar nekoliko sati posto su se ti ljudi ugusili.

Danas je svilenije drustvo, pa u skladu sa time, kada imas drzavu, poput Srbije, gde Sluzba salje huligane da divljaju na stadionu u Italiji, samo da bi smenili predsednika Fudbalskog Saveza Srbije; logicno bi bilo ocekivati da stranci upozoravaju ljubitelje sporta kada dolaze u takvu drzavu.

Znaci opet, Srbija je drzava gde ljudi predsednika Drzave organizuju huligane, da lome i divljaju po Italiji, samo da bi smenili predsednika Fudbalskog Saveza u Srbiji.

To niti jedna Sluzba u Evropi ne radi, osim ovih turskih/ruskih/srpskih.

Sada, da se desi nesto tako, ne da se ne bi igralo, nego bi zabranili fudbal na nivou cele Evrope u roku od 7 dana, a stadion bi srusili.

Taj stadion niti je srusen, Platini je bukvalno podigao pehar nekoliko sati posto su se ti ljudi ugusili.

Danas je svilenije drustvo, pa u skladu sa time, kada imas drzavu, poput Srbije, gde Sluzba salje huligane da divljaju na stadionu u Italiji, samo da bi smenili predsednika Fudbalskog Saveza Srbije; logicno bi bilo ocekivati da stranci upozoravaju ljubitelje sporta kada dolaze u takvu drzavu.

Znaci opet, Srbija je drzava gde ljudi predsednika Drzave organizuju huligane, da lome i divljaju po Italiji, samo da bi smenili predsednika Fudbalskog Saveza u Srbiji.

To niti jedna Sluzba u Evropi ne radi, osim ovih turskih/ruskih/srpskih.

Ja slabo znam taj fudbal, ofsajd mi je tezi od zakona fizike (a oni su mi prilicno teski), ali koliko pamtim, u nekoj Djenovi, vadili su karabinjeri bezmalo motkom neku nasu simpanzu u oblicju coveka iz prtljaznika autobusa.

I to ne bese za vreme ovog na vlasti.

Da li njih salje sluzba ili ne, ne bih znala, ali mi je tesko da poverujem da je nemacka publika na fudbalskim utakmicama slabotelesna da njih sestorica ne bi premlatili ocvalog srpskog taksistu koji bi im kazao cenu od stotinak evra...taksi vara one koje sme i one koje moze, polupijane Svabe u naponu snage teskooo...ili ni Svaba nije sta je bio.

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Ukratko, nemački sportski magazin je upozorio svoje navijače na dilere droge, pranje novca u BG ,cene taxi usluga i vodu sa česme jer Beograd nema preradu otpadnih voda tako da Beograđani piju prljavu vodu. Takođe su ih upozorili da ni slučajno ne nose klupska obeležja po gradu, da se ne okupljaju po trgovima i ničim da ne izazivaju reakcije navijača Zvezde
Au majku mu, mi kao divljaci, džungla BG al im zato Englezi fini :mrgreen:

Љубоморни на наш напредак.

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Ukratko, nemački sportski magazin je upozorio svoje navijače na dilere droge, pranje novca u BG ,cene taxi usluga i vodu sa česme jer Beograd nema preradu otpadnih voda tako da Beograđani piju prljavu vodu. Takođe su ih upozorili da ni slučajno ne nose klupska obeležja po gradu, da se ne okupljaju po trgovima i ničim da ne izazivaju reakcije navijača Zvezde
Au majku mu, mi kao divljaci, džungla BG al im zato Englezi fini :mrgreen:
Naravno, šuplja profesorska priča...

PREBIJEN NAVIJAČ ŠTUTGARTA U BEOGRADU! Haos u prestonici: Delije udarale i šutirale mladića na Zelenom vencu​

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9508240/delije-pretukle-navijaca-stutgarta-u-beogradu

I piccice naravno napadaju 20 na 1
Screenshot_20241127-145302~2.png

Evo @Lagerta da se ponosiš

Naravno, šuplja profesorska priča...

PREBIJEN NAVIJAČ ŠTUTGARTA U BEOGRADU! Haos u prestonici: Delije udarale i šutirale mladića na Zelenom vencu​

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9508240/delije-pretukle-navijaca-stutgarta-u-beogradu
Priča nije moja, već je novinarska vest koju sam ja ukratko prenela. Ali nigde nisam podržala divlje navijače već sam pisala o komentaru novinara o gradu Beogradu.

Priča nije moja, već je novinarska vest koju sam ja ukratko prenela. Ali nigde nisam podržala divlje navijače već sam pisala o komentaru novinara o gradu Beogradu.
Da dopunim, šuplja profesorska i supermoderatorska priča.
Elem, otkad sam se registrovao na Krstarici AD imam jednu veliku manu, a to je kad nešto komentarišem obavezno pročitam sve postove na zadatoj temi pa bih te najljubaznije zamolio da ne prodaješ kikiriki za semenke.
Je l' da citiram poslednju rečenicu iz tvog prvog posta ili to možeš i sama?
Ne bi bilo korektno da tako učiš i svoje đake - da kroz život prolaze na vic i prevaru.

Da dopunim, šuplja profesorska i supermoderatorska priča.
Elem, otkad sam se registrovao na Krstarici AD imam jednu veliku manu, a to je kad nešto komentarišem obavezno pročitam sve postove na zadatoj temi pa bih te najljubaznije zamolio da ne prodaješ kikiriki za semenke.
Je l' da citiram poslednju rečenicu iz tvog prvog posta ili to možeš i sama?
Ne bi bilo korektno da tako učiš i svoje đake - da kroz život prolaze na vic i prevaru.
Citiraću se sama : postavila sam pitanje da li smo mi džungla i jesmo li svi divljaci? Pokušaj vređanja mog profesionalnog rada me ne pogađa, nit si prvi nit poslednji koji je išao na lično vređanje, ali to govori o tebi a ne o meni....

Generalizovala si Nemce kao takve.
Možda sam bila nejasna, pisala sam o divljim navijačima svuda u Evropi. Potencirala sam da je to problem, a ne sam grad u kome se odigrava utakmica, u ovom slučaju Beograd. Jer nisam čitala da se pred utakmicu sa Dinamom pljuje Zagreb recimo, ili Podgorica, na primer kao gradovi, već se upozorava na navijače, samo.

Možda sam bila nejasna, pisala sam o divljim navijačima svuda u Evropi. Potencirala sam da je to problem, a ne sam grad u kome se odigrava utakmica, u ovom slučaju Beograd. Jer nisam čitala da se pred utakmicu sa Dinamom pljuje Zagreb recimo, ili Podgorica, na primer kao gradovi, već se upozorava na navijače, samo.
Ne znam kakva je situacija u Zagrebu ili Podgorici, znam kakva je u Beogradu i u vezi sa tim ne vidim da su pogrešili.

Ne znam kakva je situacija u Zagrebu ili Podgorici, znam kakva je u Beogradu i u vezi sa tim ne vidim da su pogrešili.
Pa kako je pisao, ja da sam strankinja, očekivala bih da me ponude kokainom na stanici, da me otruju hranom i vodom i da me prebije brkati taksista :mrgreen: a usput da mi objasne da moje pare od ulaznice pere neko :D

Pa kako je pisao, ja da sam strankinja, očekivala bih da me ponude kokainom na stanici, da me otruju hranom i vodom i da me prebije brkati taksista :mrgreen: a usput da mi objasne da moje pare od ulaznice pere neko :D
Nije kao da Nemci nikad ne dolaze u Bg. Uzela si mišljenje jednog lika iz nekog sportskog žurnala, pri tom rekoše da nije ni blizu toliko toksično kad se pročita originalni tekst a ne "prevod" na kuriru i kurirčićima.

Back