Upozorenje navijačima Štutgarta koji dolaze u Beograd

ne volim da nas bagra pravi divljacima

jer srpski navijaci za svapske i engleske su gospoda

jes mi smo varvari a oni su fini nanu im nacisticku

znas i sama da su ta upozorenja obicno laprdanje, mada nije im zgoreg da se ne setkaju mnogo jer ak ocemo iskreno ne mirisemo ih ni najmanje
Nigde na zapadu, bukvalno nigde, sve huliganske grupe su pod totalnom kontrolom Sluzbe kao u ovim raspadima poput Srbije.

Sukob huligana u Srbiji je sukob 2 struje u Sluzbi, policiji i kriminalu.

Zato i jesmo 4 puta veca divljina od zapada.
Ne zato sto huligana negde nema, vec sto su SVI huligani pod kontrolom Sluzbe i policije.

Ne foliraj se kapetanemark.

e moj srbine...

svaba da ti slovo drzi...

fin smo mi narod. fin s obzirom sta sve pretrpesmo od tih zapadnih skotova !
Mi nismo fin narod.

Mi smo indoktriniran, glup, alav, podanicki narod.

Svi ti krimosi po kriminalnim navijackim grupama su kontrolisani od strane mafijasa i pandura.

Kada huligan Englez krene da se pobije, on se pobija jer je on individualac, zivotinja koja ne moze da s kontrolise.

U Srbiji SVI huliganski ispadi su zestoko kontrolisani i upravljani ispadi.

Tako kada su hteli da smene Toleta, Sluzba, srpska Sluzba, poslala huligane u Italiju da prave nerede.

Gde ti vidis da MI6 pravi ispade po evropskim stadionima, to samo dno od sluzba kao sto su BIA ili FSB to rade.

Mi smo dno dna od drustva.

I razumela bih da ospu paljbu po navijačima ali po celom jednom gradu mi je malo nisko...
Ceo grad i drzava trpi bandu koja vlada nad njima.

Cutimo, i niko od nas sada ne sme da ode kod glavnih mafijasa i oficira policije, koji upravljaju ovim drustvom, ne smemo ni da pisnemo pred njima.

To su ljudi koji organizuju sav huliganizam i kriminal u Srbiji.

I treba civilizacija da upozorava kada se ide u divljinu, to je normalna stvar.

Ne mislim da je generalizacija već će na dan utakmice mnogo navijača i mnogo huligana da bude na ulicama. Najnormalnije je upozoriti na tu mogućnost sopstvene državljane, kao i na činjenicu da ne trebaju da piju vodu sa javnih česmi. Što se tiče tap water, možda su u pravu da je ne treba piti, mi zaista nemamo podatke o bezbednosti česmovače.
Ne bih bas rekla da se kod nas ne proverava ispravnost vode . Posebno što svako za male pare moze da kupi 9ne testove za tu namenu , ja to koristim kad punim bazen leti meni i deci voda nam je sasvim u redu.

jer srpski navijaci za svapske i engleske su gospoda
🤣

Mrtva je utrka između četničadi i -U-stašije, tko ima veću gospodu od navijača.
Možda još jedino Grci, Turci, Rusi, Poljaci i Latinojameričani konkuriraju.

I balkanski četveroligaši, gdje se po seoskim stadionima često potegne i sjekira, a sudac trči ne bi li živu glavu spasio.

🤣

Mrtva je utrka između četničadi i -U-stašije, tko ima veću gospodu od navijača.

I balkanski četveroligaši, gdje se po seoskim stadionima često potegne i sjekira, a sudac trči ne bi li živu glavu spasio.
postovani admine , ako se doticni vec ne obraca licno nego uopsteno, molim da isti onda komentarise autorski post teme . da mene preskoci sa tim mantrama o ustasijama cetnicima i avnojevskim klepetanjima makar ovde na sportu.

zahvaljujem

Ne znam je l razumete da je jedna stvar komentarisati grupe navijača a sasvim druga komentarisati jedan grad, na onakav način ? Volela bih da mi navede neko, neki evrospki grad koji nema droge, koji je bezbedan za šetnju oko 00h i slično. Samo se nadam da ovo nije mišljenje većine u Nemačkoj o Beogradu i ljudima koji žive u BG. Slažem se za grupe '' navijača '' koje imamo, svi znamo ko su i šta im je zadatak, ali da ne vređamo ljude koji zaista vole svoj klub i koji umeju da naprave najbolju atmosferu za svaku košarkapku utakmicu, recimo. Mogli su da postave snimak navijača košarkaša Zvezde koji je EU liga postavila da pokaže Amerima i NBA kako se zaIsta i u Evropi pravi spektakl a ne samo kod njih.

Ne znam je l razumete da je jedna stvar komentarisati grupe navijača a sasvim druga komentarisati jedan grad, na onakav način ? Volela bih da mi navede neko, neki evrospki grad koji nema droge, koji je bezbedan za šetnju oko 00h i slično. Samo se nadam da ovo nije mišljenje većine u Nemačkoj o Beogradu i ljudima koji žive u BG. Slažem se za grupe '' navijača '' koje imamo, svi znamo ko su i šta im je zadatak, ali da ne vređamo ljude koji zaista vole svoj klub i koji umeju da naprave najbolju atmosferu za svaku košarkapku utakmicu, recimo. Mogli su da postave snimak navijača košarkaša Zvezde koji je EU liga postavila da pokaže Amerima i NBA kako se zaIsta i u Evropi pravi spektakl a ne samo kod njih.
Srpski sport je subvencionisano blato, koje se koristi da mafijasi i korumpirani politicari i panduri vrsljaju, kradu od gradjana, i prete gradjanima Srbije.

Nema niceg casnog u srpskom sportu.

To sto koristimo ljude, sportiste, koji uspeju na zapadu i zbog zapada, pa lupamo posle nesto o tome kako smo mi zdrava sportska nacija, to nema veze sa mozgom.

Nas sport je duboko bolesno dno, blato, patologija, i svakako ga treba izbegavati, u svakom obliku.

Srpski sport je subvencionisano blato, koje se koristi da mafijasi i korumpirani politicari i panduri vrsljaju, kradu od gradjana, i prete gradjanima Srbije.

Nema niceg casnog u srpskom sportu.

To sto koristimo ljude, sportiste, koji uspeju na zapadu i zbog zapada, pa lupamo posle nesto o tome kako smo mi zdrava sportska nacija, to nema veze sa mozgom.

Nas sport je duboko bolesno dno, blato, patologija, i svakako ga treba izbegavati, u svakom obliku.
Ja se baš i ne mogu složiti s tobom kao majka prof košarkaša u našoj ligi, nisu svi takvi. Naravno da postoji mnogo što šta nabrojanog ali se ne može reći da nismo sportska nacija. I jedan primer, sin mi je prošlih sezona igao u evropskim klubovima, u jednom od njih im nisu sredili vize pa su ih maltretirali i u tom gradu i na granici, da nije reagovao savez te države, dete bi dobilo zabranu ulaska u Evropu. Toliko o sportu i u evropskim državama i zakonima.

Ja se baš i ne mogu složiti s tobom kao majka prof košarkaša u našoj ligi, nisu svi takvi. Naravno da postoji mnogo što šta nabrojanog ali se ne može reći da nismo sportska nacija.
Pa ako si majka profesionalnog kosarkasa, onda neka ti on prica kako i kada dobijaju plate, i kako im se sve preti.

Mislim, on to tebi naravno nece da prica zato sto si majka, ali samo da znas, u nasem sportu su pretnje igracima i trenerima redovna pojava, u svakom obliku.

Mi smo dno.

Pa ako si majka profesionalnog kosarkasa, onda neka ti on prica kako i kada dobijaju plate, i kako im se sve preti.

Mislim, on to tebi naravno nece da prica zato sto si majka, ali samo da znas, u nasem sportu su pretnje igracima i trenerima redovna pojava, u svakom obliku.

Mi smo dno.
Kako bre neće da mi priča :D normalno da smo upućeni u sve što se dešava, hvala Bogu, do sada mu niko nikada nije pretio ni za šta...smešan događaj, igrao je za Pazar, mi na utakmici, a navijači iz Kg mu psuju majku tursku :zcepanje:posle je naravno, igrao za Radnički :heart:

Kako bre neće da mi priča :D normalno da smo upućeni u sve što se dešava, hvala Bogu, do sada mu niko nikada nije pretio ni za šta...
Ugovori koji klubovi potpisuju s igracima u nasem sportu ne vrede nista.

Savet- trazite mu neki klub u inostrnstvu, makar bila i osma liga u Ceskoj za 10 puta manje pare nego ove koje lazu nasi klubovi da ce im to isplatiti, SVE je bolje nego u Srbiji.

Mi smo dno.

Back