markoss221
Početnik
- Poruka
- 9
Imate li iskustva sa aplikacijama za upoznavanje slobodnih ljudi ili parova? Datinga aplikacije? Sta mislite o tome? Ako ima neko neku preporuku bio bih zahvalan! Veliki pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate li iskustva sa aplikacijama za upoznavanje slobodnih ljudi ili parova? Datinga aplikacije? Sta mislite o tome? Ako ima neko neku preporuku bio bih zahvalan! Veliki pozdrav!

Istaliraj Grindr, super jekoristis li tu aplikaciju ima li ljudi sa balkana? Hvala ti!
Ovo je gej aplikacijaIma vala odakle oćeš samo cepaj
Da! Krstarica je bila dobra prema meni!forum.krstarica.com je odličan dating sajt.
Em kvalitetna em besplatna. Pa kud više?Da! Krstarica je bila dobra prema meni!
Odrzava se ljudski nivo komunikacije. Nije forsirano. Jbga ako bas hoces da budes olos, onda sledi kazna. Bila bi steta da se pokvari grupicama koje prave tu suvoparnu i sterilnu atmosferu, provociraju pasivnom agresijom i klikcu za sve prijave - lazni mali moralisti. Bilo ih je par ali je to razbucano. Gud dzob!Em kvalitetna em besplatna. Pa kud više?
Neeee sto dalje od toga probala jednom iz zaebancije nedaj ti boze nikom....Sve pacijenti
imas li neki predlog za neku drugu aplikaciju..hvala tiNeeee sto dalje od toga probala jednom iz zaebancije nedaj ti boze nikom....Sve pacijenti
Kapiram ali nema na forumu ono da se javis nekome pa da se dopisujes u smislu poznavanja….to ne mogu da nadjem…a ti si imala tako neko lose iskustvo jel?Ne....forum je super lepi ti rekao cika siza samo se pazi ima svega i ovde....Nemoj da prodjes kao ja...Pa da ti se ogradi sve
Ja sam imala užasno iskustvoKapiram ali nema na forumu ono da se javis nekome pa da se dopisujes u smislu poznavanja….to ne mogu da nadjem…a ti si imala tako neko lose iskustvo jel?
Nadam se da cu odje pronaci nesto…samo ne znam kako i dje da trazimJa sam imala užasno iskustvo
Ne nadaj se, neš jebat ovde.Nadam se da cu odje pronaci nesto…samo ne znam kako i dje da trazim![]()
Pa ja nisam baš stekao taj utisak xDNe nadaj se, neš jebat ovde.![]()
a šta fali izlasku u kafić (klub kako vole mladi da kažu) ?Imate li iskustva sa aplikacijama za upoznavanje slobodnih ljudi ili parova? Datinga aplikacije? Sta mislite o tome? Ako ima neko neku preporuku bio bih zahvalan! Veliki pozdrav!
Ne nadaj se, neš jebat ovde.![]()
Samo ovaj forum.Imate li iskustva sa aplikacijama za upoznavanje slobodnih ljudi ili parova? Datinga aplikacije? Sta mislite o tome? Ako ima neko neku preporuku bio bih zahvalan! Veliki pozdrav!