Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Онда нема потребе ни да упознаје другарице и другове своје деце....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih, pa ne govorimo o kravata/vizit karta upoznavanju, normalno je da svak ko dodje u posjetu, ako zatekne nekog od starijih tu,
pruzi ruku i predstavi se, ode svojim poslom kao i bilo ko drugi.... nisu nikakva "druzenja" ljudi organizovana sa roditeljima, ako je tu dok me cekao da se presvucem/uzmem nesto/etc. mozda provede koji min. u dnevnom boravku i razgovara... o vremenuali to je to
sva pitanja u vezi sa drustvom bilo momkom/bilo cemu drugom su slobodni postaviti meni
eee, kad ga nadjes, mog starog, slobodan si da i mene upoznas sa njim![]()
Онда нема потребе ни да упознаје другарице и другове своје деце....
Pa verujem da se drugarice i drugovi svog deteta ne upoznaju planski,tipa dovedi kuci sve drugare iz skole,da ih mama i tata videA uzgred budi receno,apsolutno ne bih poredila te dve vrste upoznavanja.Od samog starta stavljam akcenat na to da devojka ili ti zensko dete,nema ama bas nikakve potrebe da svakog svog momka ili simpatiju upoznaje sa roditeljima,potpuno bespotrebno,bar do momenta dok neka veza ne postane prilicno ozbiljna.
Мени је у тинејџерском добу била увек пуна кућа другара (и мушког и женског пола), моји родитељи су их углавном све знали на ''добардан'', причала сам им о њима, знали су у ком друштву се крећем, знали су (углавном) за моје симпатије и забављања...па би било мало глупо да ми другари долазе у кућу, а дечко са којим се забављам не, или да треба да кријем да је, ето, то тај момак са којим се забављам....:
Ти кажеш ''непотребно'' (ја то не разумем, али добро), а ја никад нисам могла да се начудим родитељима моје другарице која се 5 година (од 16. до 21.) забављала са једним дечком, а њени родитељи никако нису хтели да га виде, ни да га упознају....а пуштали су је да иде са њим сама на море и да спава код њега...
Мени то мало....чудно....![]()
Da,nepotrebno,ali vezano iskljucivo za tek stasale devojke,sto misle da sve sto leti i jede se,sto se zaljubljuju 8 puta za mesec dana,sto imaju momcica i momcica pre neke ozbiljne veze.A primer o tvojoj drugarici,zaista je cudan,slazem se,i to ne malo,nego uzas.Ali,da bi me bolje shvatila,zamisli da je ta tvoja drugarica recimo od svoje 16 do 21god imala 4/5 vezica manje ili vise ozbiljnih,e sad me zanima da li bi bilo normalno da ih njeni roditelji upoznaju sve,tj da ih dovodi kuci,tako redom...jedan,drugi...Sve to svakako ne iskljucuje mogucnost da oni znaju da postoje,ali ponavljam potpuno bezbeze da dolaze kuci,sem i jedino ako ne dolazi u paketu sa nekim drustvom ili nekim povodom.
Imam decka vec skoro 2 godine smo zajedno. Moji roditelji ga obozavaju i to me zabrinjuje. Hvale ga kao da je ne znam ni ja sta i sve mi govore kako je on super decko. On jeste dobar ali to hvalisanje me sve vise nervira. I sad prosle nedelje su me njegovi roditelji pitali da moji roditelji dodju kod njih u posetu.
Ne znam kako da gledam na to pffffffff nisam bas spremna da imam neku ozbiljnu relaciju a moji to shvataju vec ozbiljnije. Jel ima neko neki savet ili neko iskustvo da podeli sa mnom?????
Imam decka vec skoro 2 godine smo zajedno. Moji roditelji ga obozavaju i to me zabrinjuje. Hvale ga kao da je ne znam ni ja sta i sve mi govore kako je on super decko. On jeste dobar ali to hvalisanje me sve vise nervira. I sad prosle nedelje su me njegovi roditelji pitali da moji roditelji dodju kod njih u posetu.
Ne znam kako da gledam na to pffffffff nisam bas spremna da imam neku ozbiljnu relaciju a moji to shvataju vec ozbiljnije. Jel ima neko neki savet ili neko iskustvo da podeli sa mnom?????
Apsolutno je nepotrebno to zblizavanje... Samo mogu vise da se mesaju u nesto sto nema veze sa njima, i da se raspredaju besmislene price... Moje misljenje i moja iskustva govore da je to cista glupost..Imam decka vec skoro 2 godine smo zajedno. Moji roditelji ga obozavaju i to me zabrinjuje. Hvale ga kao da je ne znam ni ja sta i sve mi govore kako je on super decko. On jeste dobar ali to hvalisanje me sve vise nervira. I sad prosle nedelje su me njegovi roditelji pitali da moji roditelji dodju kod njih u posetu.