Upoznavanje* LjiS

oće taj histerični smeh da se javi posle mnogo sati nespavanja.

šta si nas sve ispitao i saznao o nama za ovo kratko vreme to ni u kriminalističkoj policiji ne bi uspeli da saznaju unakrsnim ispitivanjima.

poznajem mnogo ljudi sa foruma sa nekima se viđam aktivno sa nekima se samo ponekad viđam ili se dopisujem mejlom ili preko aplikacija naročito oko rođendana ili praznika jer ne žive blizu.

Ko ne zeli ne mora da odgovori ,prosta stvar.

Ja sam bio otvoren, takodje cak i vise od svih ovde.:D

Kad rece kriminalisticka ,bas sam pre neki dan dosao u posed velikog broja telefonskih brojeva radnika UkP-a , Bia ...:cool: sad sam jaci i od Dacica :lol:...ali sam izbrisao ne trebaju mi.

Ишао сам раније на те чувене љисовске оргије, ал' сам после то баталио, неорганизоване су, дешавало се да неко тако у мраку три пута узастопце пуши.

:)))))

Од љисоваца се ништа мање не може очекивати, наше гесло је "нешто ново, нешто дивље"...

:)))

Ма кењам бре, од ове садашње поставе знам пар људи, некадашње хот тете су постале зреле даме, а некадашње клинке су постале озбиљне тетке. А ја сам постао матори прдоња. И тако... :))))

Од љисоваца се ништа мање не може очекивати, наше гесло је "нешто ново, нешто дивље"...

:)))

Ма кењам бре, од ове садашње поставе знам пар људи, некадашње хот тете су постале зреле даме, а некадашње клинке су постале озбиљне тетке. А ја сам постао матори прдоња. И тако... :))))

baš tako...pravi opis

Back