Mr No
Buduća legenda
- Poruka
- 46.696
Pdaaa.Aaa kapiram, kontrapsihologija. Najs
Pdaaa.Aaa kapiram, kontrapsihologija. Najs
To to. Pretvori se iz nedostizne kraljice u napadnu zecicu iz duska dugouska. Pouljubi me cakani.Pdaaa.
ma ko se to popalio na forumasaХвала вам на одговорима
Не разумем шта желиш да кажеш ?ma ko se to popalio na forumasa
samo napred...ljudi smo nismo krompiri![]()
Не разумем шта желиш да кажеш ?
Одакле ти то!?Da si pocela da se muvas sa forumasima![]()
jbt ala si neki drndos danas ... sala zeno bila je Š A L A....Одакле ти то!?
Ох САД видимjbt ala si neki drndos danas ... sala zeno bila je Š A L A....
naslov teme me asocira na situaciju da si upoznala nekoga zanimljivog sa foruma i sad Ti bi al ne znas da li je prebrzo da se dohvatite na prvom vidjanju.
Eto samo to.
Sad se osecam kao osnovac pred uciteljicom kad drhti od straha. To si zelela jel?![]()
Daleko sam od saljivdzije ... ali to je tema za pp ili kafanu pravu sa sve konobaromОх САД видим
ти си шаљивџија
A koliko su "drugih 50%" svesne da su u "drugih 50%"?Ne daju na prvom dejtu ako su u prvih 50%. Drugih 50% ne prave problem.
Ja sam ovo doslovno shvatio, a ti sad vidi sta ces...Stvarno se ne zezam, pola žemski zaista ne gnjavi mnogo. O tim stvarima zaista vodim precizne statistike, info samo na PP.
Moze li primer kako ovakav jedan slucaj izgleda? Mogu i ostali... Ja ovako nesto ne mogu ni da zamislim...b) Izađeš uveče, prvi put vidiš i upoznaš nepoznatu ribu, i odmah prvo veče ne samo da dobiješ broj telefona nego padne i prvi segz, to se isto računa kao "dala na prvom dejtu"
I da ti kazem. Bolje je sto se ne ide odmah u krevet. Ko je ona brate? Ni ne znas je. Ko zna koliko vodi racuna o sebi, mozda je neki psiho, spavate i posle te zove svaki dan 20 puta na dan, gde si sta radis. Ili prosto je neki smor, tebi nije uz frekvenciju. Opusti se i gledaj koliko ti je lepo pored nje. Ako nije, produzi dalje, hebes seks.
Pa saznala sam gde zivis... Jbg, znam da ona karikira, poenta je da nas ima raznih s obe strane. A napaljenost muskarce veoma cesto sputava da to skapiraju. Ili ono "Ako ti neces, ima ko hoce".
Dinja je Keva
Ne moze se nikako reci posle kog sastanka, ali kada se oseti ona bliskost, valjda znas na sta mislim... Jednostavno se oseti bliskost i poverenje, pa mogu reci i razumevanje...Onda recimo mi muskarci prepoznajemo da ste opustene pored nas i krecemo u akcijuКада се упознавање претвара у секс? после првог, другог или трећег састанка?