Upoznavanje (dating) i druženje pre 20 godina i sada

Thinker3718

Obećava
Poruka
52
S obzirom da je Instagram postao popularan kada sam bio u 3-4 razredu osnovne (da, toliko sam mlad 😅), kako je izgledalo upoznavanje i druženje pre 20 godina, a kako izgleda sada, odnosno da li biste mogli da uporedite ova dva perioda i šta se tačno negativno/pozitivno promenilo do sada? Kada mislim na "pre 20 godina", prvenstveno aludiram na prvu polovinu 2000-ih, kada još uvek nisu postojali smartfoni (prvi Iphone koji je izašao 2007. godine), ali je svakako postojao PC, internet, pa i društvene mreže koje su tada drugačije funkcionisale nego sada.

Suma sumarum, zanima me ovo poređenje i voleo bih da čujem mišljenja ljudi koji su bili svedoci tog perioda.

У моје време, а ја сам ево тридесета, било је популарно да сви имају профил на познаницима. Нека фора као сада фејс, али нисам мувао или тако нешто.. Срећом одрастао сам са мађарицама, њих не мораш да ломиш углавном.

У моје време, а ја сам ево тридесета, било је популарно да сви имају профил на познаницима. Нека фора као сада фејс, али нисам мувао или тако нешто.. Срећом одрастао сам са мађарицама, њих не мораш да ломиш углавном.
Oćeš malo gulaš

Sta to znaci, Mađarice su lake🧐😠😤

Bridget Fonda :p
bridget-fonda.jpg

Rosie Perez :hahaha:
rosie-perez.png

Pre 30 god bio mirc daviš se sat vremena pa ti pošalje fotku otvara se pola sata a ono neki grob. Pre 20 god je bilo bolje po sajtovima kojekakvim i forumima išlo brže prebaciš na msn.

U međubremenu igraš igrice i drkaš na jpg pošto yt i sl nije ni postojalo :mrgreen:

Jednom sam toliko jako bacio na zid da sam posle samo polepio fotke sa letovanja i stajale su preko 10 god.

Suma sumarum, zanima me ovo poređenje i voleo bih da čujem mišljenja ljudi koji su bili svedoci tog perioda.
Bilo je drugačije ne samo vreme, nego i ljudi.
Ne secam se svega,...ali se sećam da su generalno muškarci bili "drcniji" na zene.
Nisu bili tako "mutavi", niti introvertni.
Okretali su se ženama, dobacivali, slali poruke preko drugara,...cekali nas posle škole i pratili kuci, zvali, smarali,...vise je bilo toga, kako se odbraniti,...nego kada mi uopšte misli prici. Žene i devojke su bile nekako "centar sveta". Internet je sve ubrzao i svemu lepom, oduzeo cari. Ne zavidim s te strane, "new age" generacijma ni malo.

Uglavnom ne gube vreme sa devojkama. Nećeš? Ne moraš ima koja hoće samo na par klikova dalje. Sećam se pre recimo 10-15 godina isklikćem njih 20 na fejsu i pošaljem umobolnu univerzalnu poruku, ćao @#$na kako si, baš si slatka, ja sam... Šta radiš sutra. 5 ne odgovori, 5 nešto mrsi uvija, uči. A 10 ubodem 🤩

Imao sam i noćne smene, spavao po 3 sata dnevno :lol:

Pre 30 god bio mirc daviš se sat vremena pa ti pošalje fotku otvara se pola sata a ono neki grob. Pre 20 god je bilo bolje po sajtovima kojekakvim i forumima išlo brže prebaciš na msn.

U međubremenu igraš igrice i drkaš na jpg pošto yt i sl nije ni postojalo :mrgreen:

Jednom sam toliko jako bacio na zid da sam posle samo polepio fotke sa letovanja i stajale su preko 10 god.

tu bre Mario ti ko da si imao vatrogasno crevo 🤣

Bilo je drugačije ne samo vreme, nego i ljudi.
Ne secam se svega,...ali se sećam da su generalno muškarci bili "drcniji" na zene.
Nisu bili tako "mutavi", niti introvertni.
Okretali su se ženama, dobacivali, slali poruke preko drugara,...cekali nas posle škole i pratili kuci, zvali, smarali,...vise je bilo toga, kako se odbraniti,...nego kada mi uopšte misli prici. Žene i devojke su bile nekako "centar sveta". Internet je sve ubrzao i svemu lepom, oduzeo cari. Ne zavidim s te strane, "new age" generacijma ni malo.
To se mladima i dalje dešava.

Back