Upoznajte Džordža Obamu, polubrata predsednika SAD koji živi u straćari u Najrobiju

nije Obama crnac...samo su mu mama i tata a on je inače belac...

Majka mu je belkinja, odrastao je sa njenom porodicom i usvojio sve civilizacijske tekovine belog čoveka. On ima crnu kožu, ali je suštinski belac i nije slučajno odabran za to mesto.

On je političar slabog kapaciteta, male harizme i prosečne inteligencije. Jednom rečju, marioneta američke administracije

Majka mu je belkinja, odrastao je sa njenom porodicom i usvojio sve civilizacijske tekovine belog čoveka. On ima crnu kožu, ali je suštinski belac i nije slučajno odabran za to mesto.

On je političar slabog kapaciteta, male harizme i prosečne inteligencije. Jednom rečju, marioneta američke administracije

aaaaaaaaaa...znači braća po tateri......:cool: mam volela "king size black meat",....ima i nas belaca "nadarenih",da ne kažem "talentovanih":per::per:

Ja ne bih voleo da mi je Obama polubrat, jer bi to značilo da sam crnac...

Не мора да значи...тебе је мајка белкиња родила из везе са оцем белцем а њега такође твоја мајка белкиња из везе са црнцем...:D

Ne , njegova mama je bela Amerikanka, tata je NIgerijanac, neki studentski brak, slicno kao i u slucaju Stiv Dzobsa ( roditelji sirisjki studenti),
s tm sto je Obamina mama zadrzala svoje dete, nije ga dala da ga neko usvaja.

Осим процената, очигледно је да се не разумеш ни у иронију...:)

U svakom slucaju je demokratski izabran predsednik ( nije bilo ronjanja po kontejnerima i nabedjivanja da je neko krao izbore), znacilo bi da
je vecina US gradjana birala tog coveka za svog predsednika, njegova mala pamet ( kako to neonacisti govore o Jevrejima,Crncima, ali i Slovenima),
je verifikovana na najvaznijem univerzitetu ovog sveta ( isto vazi i za prelepu i genijalnu Mishel), a eto, nama je zapao
Toma Diploma, ali mi smo ponosan narod. Usput jako tolerantan. Darzi nam je gorbar iz neke vukojebine nego zajedno Neslon Mandela,
Gandi, Obama i Martin Luter King, Covek je domacin, pusti ove crnchuge, ne znaju ni sta je srpski domacin:zcepanje:

Kontejneri-siromaštvo-ekonomija-ljudi-nezaposlenost.jpg

Upoznajte jadnog simu,naseg polubrata.

Ovo samo pokazuje koliko je američko društvo otuđeno od humanosti, čoveka, prijatelja, rodbine .... i da se u toj zajednici belosvetskih divljaka i varvara sve svelo samo na golu otimačinu, kriminal, reket, ubijanje ....

Takozvana "američka demokratija" je sasvim zrela da bude totalno zatrta kao najgori oblik vladavine čoveka nad čovekom u istoriji čovečanstva.

[/B]

U svakom slucaju je demokratski izabran predsednik ( nije bilo ronjanja po kontejnerima i nabedjivanja da je neko krao izbore), znacilo bi da
je vecina US gradjana birala tog coveka za svog predsednika, njegova mala pamet ( kako to neonacisti govore o Jevrejima,Crncima, ali i Slovenima),
je verifikovana na najvaznijem univerzitetu ovog sveta ( isto vazi i za prelepu i genijalnu Mishel), a eto, nama je zapao
Toma Diploma, ali mi smo ponosan narod. Usput jako tolerantan. Darzi nam je gorbar iz neke vukojebine nego zajedno Neslon Mandela,
Gandi, Obama i Martin Luter King, Covek je domacin, pusti ove crnchuge, ne znaju ni sta je srpski domacin:zcepanje:

Zaboravila si da je dobio i Nobelovu nagradu pre stupanja na mesto predsednika sa obrazloženjem da će je sigurno u budućnosti zaslužiti.

Cirkus :lol:

Zaboravila si da je dobio i Nobelovu nagradu pre stupanja na mesto predsednika sa obrazloženjem da će je sigurno u budućnosti zaslužiti.

Cirkus :lol:

I ti bolujes od cuvene srpske dijagnoze, amnezije. Coveku je to bilo neprijatno, valjda ne mislis da je pretio da ce baciti
atomsku bombu ako mu ne dodele Nobela? Nego on je jos i benigan dobitnik te nagrade , ako ga uporedimo sa Arafatom ( teroristom) raznoraznom ubicama,
koji prvo ubijaju pa onda potpisuju nekakav pakt az mir i Nobel oma i to u duetu,. I to tako od Kisindzera i Vijetnama.

I ti bolujes od cuvene srpske dijagnoze, amnezije. Coveku je to bilo neprijatno, valjda ne mislis da je pretio da ce baciti
atomsku bombu ako mu ne dodele Nobela? Nego on je jos i benigan dobitnik te nagrade , ako ga uporedimo sa Arafatom ( teroristom) raznoraznom ubicama,
koji prvo ubijaju pa onda potpisuju nekakav pakt az mir i Nobel oma i to u duetu,. I to tako od Kisindzera i Vijetnama.

Ma daj molim te, sad me stvarno nasmeja :lol:

[/B]

je vecina US gradjana birala tog coveka za svog predsednika
, njegova mala pamet ( kako to neonacisti govore o Jevrejima,Crncima, ali i Slovenima),

Душо, опет ти ратујеш са процентима?:)
За Обаму је на изборима гласало 28% пунолетних Американаца...

Душо, опет ти ратујеш са процентима?:)
За Обаму је на изборима гласало 28% пунолетних Американаца...

kadse uporedi sa % amerikanaca koji primaju socijalnu pomoć,rezultat je da je i tamo i ovde sitem glasanja:džak brašna + džak šećera + karton zejtina u flašama = glas kandidatu čiaj stranka daje pakete...:cool:

omn bre ima million brace,taj njegov matori je samo stancao decu....ima ovde kod mene u Kini jednog brata,zivi u Shenzenu,radi neki poso tamo,ima svoju firmu mislim...sreli su se kad je ovaj bio u poseti Kini

Ima i jednu (polu) sestru, ta je doktorirala neke nauke u Nemackoj, cesto je gost na nekim politickim astalima, jako lepa i pametna zena. Pre pametna, lepota je
vise "kolateralna steta, koja naravno ne skodi:)

Ovo neki gastarbajter ?

tako oni tamo pa unajme mečku za godišnji i dođu ovde da se qrce svojim najdobrijim gastos životom :D

U USA to ne postoji , samo u Evropi, a ako zelis da budes duhovita, mora malo to bolje, sofisticiranije, inace ce se smejati samo oni sto Nemce
nazivaju "Njemcima" , a ne zbog toga sto zele da ispadnu pametni ili duhoviti, nego ne znaju da postoje i drugi oblici i da ti Njemci jednostavno ne
postoje, Nego cenim da racunas na aplauze i reputacije svojih drugara sto se podsmevaju Njemcima i Njemicama:hahaha:
Sto ne ides na neki kurs da naucis sta je duhovito, a sta smesno?

ahahaha, zabolelo, aaaa? :D

Dje ba zapelo gastarbajterko , histerija evidentna, a istina nepobitna ? :D

Meni sad bitnije kada da dignem foliju sa ovog prasećeg buta u rerni jer sam turila krompir pa da nešto ne ubrljam dok vi tamo glođete biljnu Milbonu od 2 evra kilo ...ebiga kad je i ovakav kakav je život u Srbiji bar deset puta slađi no u gastarbariji ;)

Ne znam je l' tamo postoje kursevi za kontrolu histerije , nepotrebne euforije ...ako ima , pravac tamo.

I sad mi treba da zaplačemo.

Nisam se nadala ovakvoj patetici od tebe. Obama je farsa. Suštinski, on je belac i njegova crna koža je u službi bele Amerike.
Posle Kenedija, koji se i sam bio tek nesto malo dzilitnuo od poretka, i vec zbog toga je pociscen, svi predsednici SAD su farsa. Pravi vladari su kapitalisti: bankari, vojno-industrijski kompleks...

Back