Uporedna karta-brak sa Amerikancem (umro je)

RainbowWoman

Zainteresovan član
Poruka
338
horoscope-synastry-chart23-700__astroseek-6-3-1990_22-35_p_9-4-1929_08-06.png

Moj prvi muz-sa kojim sam bila par meseci u braku je bio Amerikanac.Ja imam američku rodbinu iz New Hardforda-i Providensa-Roud Ajlenda preko mog pokojnog oca.Upoznali smo se na jednom venčanju.Ja imam američki akcenat-cak sam postavila i sebe Voccaro kako pričam engleski.On je bio dosta stariji od mene.Bio je udovac kad sam ga upoznala.Nikad nam nisam radila uporedni horoskop.On je umro 2015te godine.Imao je decu iz prvog braka-unuke i praunuku koju je dobio 2012te godine.Bio je veoma obrazovan i uspešan covek-i sa vrlo važnim ljudima je imao kontakte.Kakav nam je uporedni horoskop? Rodjen je 9tog Aprila u Providensu,Roud Ajlendu.

Ja se izvinjavam-lose govorim srpski od života tamo.Ovaj čovek ( Providence-Rhode Island ) je deda od američke zene mog brata od ujaka. Svi smo spomenuti kao porodica u američkoj citulji,ima online da se čita u Providens Žurnalu.Ja nisam spomenuta imenom I prezimenom kao moj brat i njegova zena-vec samo kao family.Bio je veoma obrazovan-zanima me njegov brak imao je dve žene.Pozvana sam na venčanje gde sam ga i upoznala.

Prosio me je ovog Juna jedan Amerikanac koji je vojno lice-stariji-udovac sa decom ali sam ga odbila.U pitanju je Las Vegas-Nevada

Pogledajte prilog 1572284
Moj prvi muz-sa kojim sam bila par meseci u braku je bio Amerikanac.Ja imam američku rodbinu iz New Hardforda-i Providensa-Roud Ajlenda preko mog pokojnog oca.Upoznali smo se na jednom venčanju.Ja imam američki akcenat-cak sam postavila i sebe Voccaro kako pričam engleski.On je bio dosta stariji od mene.Bio je udovac kad sam ga upoznala.Nikad nam nisam radila uporedni horoskop.On je umro 2015te godine.Imao je decu iz prvog braka-unuke i praunuku koju je dobio 2012te godine.Bio je veoma obrazovan i uspešan covek-i sa vrlo važnim ljudima je imao kontakte.Kakav nam je uporedni horoskop? Rodjen je 9tog Aprila u Providensu,Roud Ajlendu.
Kako da ne umre kad je 1929. godište.

Back