upomoc

• Začetnik teme Začetnik teme zozefinaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne verujem da tako nesto postoji,ali ti ubijaj vreme u trazenju takvog sajta,pa mozda i nadjes.
E nije lose ono sto ima u casopisu 'Lisa-moj stan', u svakom broju su 4 nova predloga za pravljenje nekih sitnica-ramova za slike,lampi,stolova, jastucnica i sl.Mozda ti to pomogne jer ima tacno i koji pribor i materijal su ti potrebni a i ceo postupak izrade.

zozefinaB:
:?:znate li srpski sajt koji daje ideje za kucnu izradu raznih rukotvorina.ubih se trazeci nesto da pravm sto bi mi ubilo vreme.
Ne znam ni jedan ali mogu da ti dam neke ideje jer se ja bavim takvim hobijem izmelju ostalog.Lepo je sto se interesujes za tako nesto!!!!!!!!!!!!!!Moja adresa je cira_cela@yahoo.com JAVI SE PA CEMO PRICATI O TOME

zozefinaB:
:?:znate li srpski sajt koji daje ideje za kucnu izradu raznih rukotvorina.ubih se trazeci nesto da pravm sto bi mi ubilo vreme.
Ne znam ni jedan ali mogu da ti dam neke ideje jer se ja bavim takvim hobijem izmelju ostalog.Lepo je sto se interesujes za tako nesto!!!!!!!!!!!!!!Moja adresa je cira_cela@yahoo.com JAVI SE PA CEMO PRICATI O TOME

Back