gost 199422
Ističe se
- Poruka
- 2.230
Treba mi nekoliko vezbi za misice na rukama koji se koriste u borbi ruku.
molim odg sto pre.

Hvala unapred
molim odg sto pre.

Hvala unapred
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
*** covece isece me...Ja mislio povredio kicmu ili tako nesto... (:
Ne znam sta ti znachi borba ruku?Ali pretpostavljam da je u pitanju neka borilacka vestina.Za to su ti dovoljni sklekovi i zgibovi po mom misljenju.
Slusajte ljudi kakvi zgibovi,kakvi sklekovi a pogotovo zgibovi kakve to veze ima sa obaranjem ruku - zbibovi jacaju misice ledja......
Zapravo, zgibovi deluju i na misice ruku, tacnije, na biceps i podlakticu ( biceps brachii, brachialis, brachioradialis ) ali da, prvenstveno su za ledja. Utichu i na misice shake, al za to nisam siguran u kojoj meri.
@jokilip
Imash na jutjubi neke klipove, ukucash "arm wrestling training" i on ce izbaciti svashta, al ne znam koliko je shta ispravno od tih treninga...
ljudi sad mi je palo na pamet da pitam kako se pumpaju vene.jel to opasno...jedan moj drug ima 100 vena na rukama.kako mu to uspeva.
znao sam da te vene imam i sad ali kako na neki brzi nacin i li ako nema brzi onda bilo kakav da ih ocistim od vode i sala.msm kako da mi lakse dodju do izrazaja.
Zasto bi neko radio zgibove i sklekove i na to trosio vreme pogotovo na zgibove KAD ZA OBARANJE RUKU SU NAJVASNIJE RUKE TJ PODLAKTICA ( Nije to "obaranje ledja" pa mu trebaju ledja)
znao sam da te vene imam i sad ali kako na neki brzi nacin i li ako nema brzi onda bilo kakav da ih ocistim od vode i sala.msm kako da mi lakse dodju do izrazaja.
ma nzm dal je moderno ali mi se svidja.nekako mi je cool.a i izgledam jace ako imam napumpane vene.
Vene na rukama su dobar znak (da imas nizi nivo telesne masnoce). Takodje, kad ti se vidi adamova jabuka, to je isto pokazatelj toga. Znaci ako zelis vene na rukama, skini salo i doci ce do izrazaja.
Ja mislim da zavisi od devojaka, neke vole neke se zgroze. Ali uglavnom prihvate i da ne vole
Mislim.. i muski polni organ ima vene i nisam cuo da se neka zalila na to![]()