UPOMOĆ!!! Problem u SEXU!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Silne si tehnike isprobao, Marko. Vidim da i sa taktikom ne stojiš loše, ali ne ide, pa ne ide, kažeš... Mrkakapa

Nego, dovedi ti i svoju devojku na ljis, kod ove cice što joj se boja kose slaže sa jambolijom... i svaki će tvoj problem postati bivši.

montekristo:
PONAVLJAM
Kao prvo poruku si postavio danas, 87 si godiste, a i dalje imas 18 godina....Pa covece znas li ti da uskoro za par dana 89 godiste ce krenuti da gazi svoju kalendarsku 18 godinu, a ti vec 2 dine imas 18....odrasti malo pa ces onda mozda imati vise kondicije :)

Е, не мораш више да понављаш... Довољно си му помогао.

I ja imam jedan problem...sa curom sam 8 meseci i imamo odnoso svakog dana(ponekad i 2 puta dnevno) osim za vreme menstrualnog ciklusa.u pocetku je odnos trajao od 45min-2sata ali sada traje 15 do 20 min ali nije u tome problem.problem je u tome sto u poslednjih 15-ak dana ne osecam tu napanjenost kao ranije(znate na sta mislim) i cesto mi ne desava da podsustanem u sexu.sve je dobro na pocetku ali na kraju "fijuuu"nema ga...do skoro je mogla da dozivi cak 6 orgazna a sad jedva 1...u cemu je stvar...please HELP...

Imam 18 godina, spavam sa devojkom već jedno godinu dana. Sve nam je lepo u vezi osim jednog malog problema: za ovih godinu dana ona još ni jednom nije doživela orgrazam.

Kontam da je problem u meni, jer ja dosta brzo ispalim. Najčešće za 2-3 min. Jel zna neko nekakve tehnike kako da produžim sex...

Isprobavali smo misionarsku i "doggy" pozu, nismo nikad doduše kad je ona gore. Oralni sex takođe ponekad (mada retko) upražnjavamo.

Za vreme sexa se prethodno dosta mazimo, i sve to... ali onda kad ja uđem, previše se napalim i svršim dosta brzo.

Koliko treba da traje sex da bi žena doživela orgazam. Ona ima 19 godina (ali isto smo godište '87, samo je ona par meseci starija...).

Ako neko zna ili je imao sličnog iskustva s ovim, neka piše. Dobrodošli su i žene i muškarci.UPOMOĆ!!! Problem u SEXU!

Eto zašto treba uvesti seksualno vaspitanje još od malih nogu, Sunce li vam vaše ponavljačko... :evil: Ovde ste došli da se učite. Pa što se krešete ako ne znate kako? :evil:
:zcepanje:

Eto zašto treba uvesti seksualno vaspitanje još od malih nogu, Sunce li vam vaše ponavljačko... :evil: Ovde ste došli da se učite. Pa što se krešete ako ne znate kako? :evil:
:zcepanje:

e,ako si mu rekao...ako dosad nije umro,verujem da lik svakodnevno posecuje krstaricu zbog ovakvog saveta...4 godine,znas ti koliko je to cackanja po netu svaki dan...uf,spasao si coveka...legendo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back