UPOMOĆ!!! Problem u SEXU!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

komar87

Početnik
Poruka
20
Imam 18 godina, spavam sa devojkom već jedno godinu dana. Sve nam je lepo u vezi osim jednog malog problema: za ovih godinu dana ona još ni jednom nije doživela orgrazam.

Kontam da je problem u meni, jer ja dosta brzo ispalim. Najčešće za 2-3 min. Jel zna neko nekakve tehnike kako da produžim sex...

Isprobavali smo misionarsku i "doggy" pozu, nismo nikad doduše kad je ona gore. Oralni sex takođe ponekad (mada retko) upražnjavamo.

Za vreme sexa se prethodno dosta mazimo, i sve to... ali onda kad ja uđem, previše se napalim i svršim dosta brzo.

Koliko treba da traje sex da bi žena doživela orgazam. Ona ima 19 godina (ali isto smo godište '87, samo je ona par meseci starija...).

Ako neko zna ili je imao sličnog iskustva s ovim, neka piše. Dobrodošli su i žene i muškarci.UPOMOĆ!!! Problem u SEXU!

komar87:
Zavisi. Sinoć smo, sinoć je još i trajalo dosta (oko 5 min.) a pre toga, nismo mesec dana, nikako da stignemo. Ali inače 1-2 nedeljno...

Najčešće prvi put traje tako 2-3 min, ponekad i duže, ali i kad traje duže, ona ne svrši...
Ja ukapirah iz price da ste jedno drugom prvi, ne?
Ako je tako, a zvekecete se prosecno 1-2 nedeljno... malo je to za pocetak. Najvise ti se kreshe dok si mlad, realno. Nisam siguran ipak 100%, ali po onome sto znam iz svoje okoline i price raznoraznih ljudi, u tim godinama se dovatavaju kad god stignu, sto vise to bolje.
E sad zasto ti to kazem, pa recimo ovako... psiholoski efekat. Preveliki je razmak. A jos ste ne izivljeni, radoznali, novi po tom pitanju, pa je tebi svaki susret... nesto, wooow, ko kometa, ludilo, ovo ono... previse sve intenzivno dozivljavas i ocekujes, pa zato tako i zavrsis.
A devojkama je ta prica malo drugacija. Da se razumemo, nije da ne moze i ona da poludi za minut, dva... ali to takodje mnogo zavisi i od nje same, da ume da se prepusti uzivanju i sl, a u dobroj meri i od tvog pristupa... ne mislim na tehniku rada napred nazad, nego kako joj pristupis generalno, gde, koliko, kako ces da je ljubis, drzis, nosis, okreces, pritiskas itd...
Ukratko dajte to malo cesce, ako vec nemas ideju u glavi inicijalnu, najlakse ces je pronaci sto duzim vremenom u krevetu... ovako iz price, ljudi mogu samo da ti daju smernice.

Vidi, komare, i meni je trebalo godinu dana da doživim prvi orgazam...
a070.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back