Upomoc!!! Kako da deinstaliram smajlije???

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

neznalica

Gost
Prvo, da se izvinim sto najverovatnije postavljam pitanje u pogresnom podforumu - stvarno nisam znala gde da ga ubacim!

Desio mi se jedan mali problem prilikom instaliranja ovih smajlija, sto se non-stop reklamiraju na krstarici! Naime, uz njih sam dobila i neki 'search bar' koji je tacno ispod one linije gde se inace kuca zeljena internet adresa. E, tu su mi se sad stvorile neke dve linije i na obema imam nekakav 'search', 'tv', 'marketing',
'smiley central', i sve tako neke budalastine, koje ni cemu ne sluze!

Naravno, u medjuvremenu sam se predomislila i u vezi smajlija, tako da bih sve skupa da izbrisem, odnosno deinstaliram! Kako to da uradim??? Gde se te nalazi? Probala sam u explorer-u, ali nesto mi se cini da nisam nasla... Kako bi to moglo uopste da se zove i gde spada - u programe, ili hardver...? :?

Upomoc!!!! Nije moj komp!!!! :? Je l' neko mozda online, da mi odgovori odmah??? Plizzzz!

Не знам тачно шта си и како инсталирала, а и нисам неки стручњак, али иди прво у control panel па add or remove programs и тамо види да ли се налази то што си инсталирала. Наравно, ако се налази - деинсталирај. Ако ти је велика журба и користиш XP, иди на Start<All Programs<Accsessories<System Tools<System Restore и ту врати комп. на неко блиско време (пре инсталације смајлија).

Back