upljuvan monitor

ja koristim ovako nesto

tft-lcd-screen-cleancer-d.rect-250ml.jpg

dys
Meni nije jasno kako neko moze da upljuje monitor i jos ga pipa masnim rukama. Jedini odgovor na to mi je kao i onom fazonu kada Baba kaze doktoru da je boli kad se pipne a on joj kaze pa koji se kuurac onda pipas....
sta nije jasno lepi
da ti pojasnim
ja recimo gledam na poslu zikinu dinastiju i kinem i upljujem monitor
ili metnem kutiju od pice na laptop i ona mas od kulena i kackavalja sto curne sa strane malo iscuri na njega
ili mi padne pepo od cigare izmedju dugmici (najcesce na onaj deo sbrojeevi)
ili pokazujem kolegi nesto sa cigarom u ruci recimo sise od neke zenske sa instagrama i pipnem malko monitor
i tako dalje, primera je mnogo

dys

sta nije jasno lepi
da ti pojasnim
ja recimo gledam na poslu zikinu dinastiju i kinem i upljujem monitor
ili metnem kutiju od pice na laptop i ona mas od kulena i kackavalja sto curne sa strane malo iscuri na njega
ili mi padne pepo od cigare izmedju dugmici (najcesce na onaj deo sbrojeevi)
ili pokazujem kolegi nesto sa cigarom u ruci recimo sise od neke zenske sa instagrama i pipnem malko monitor
i tako dalje, primera je mnogo
Jedno je kada kines pa izleti a drugo sto si aljkav pa umesto stola kao sav normal svet koristis laptop da ostavljas masne stvari na njega.
I to sto pipas sise na monitoru je zabrinjavajuce....

Jedno je kada kines pa izleti a drugo sto si aljkav pa umesto stola kao sav normal svet koristis laptop da ostavljas masne stvari na njega.
I to sto pipas sise na monitoru je zabrinjavajuce....
zabrinjavajuce je samo to sto si ti glupi ljubomorac sa viskom vremena :O
obzirom da ja ne mogu sebi da priustim da se raspravljam sa jednom takvom personom
a uzimajuci u obzir da vec kasnim na salsu
pozdravicu te

Back